Dodaj do ulubionych

Radomianin utonął w potoku w Zakopanem

07.06.10, 07:56
No to koleś był dobrze nawalony około 1 w nocy.
Obserwuj wątek
    • Gość: znajoma Re: Radomianin utonął w potoku w Zakopanem IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.10, 08:31
      ty debilu nie znałeś go to po co się wypowiadasz i piszesz takie głupoty.najpierw się zastanów zamiast szukac sensacji tam gdzie jest rozpacz i ciągłe pytanie dlaczego to musiał byc ON??dlaczego?? Był świetnym człowiekiem,mężem i ojcem :( spoczywaj w spokoju.
      • wlogra2 Re: Radomianin utonął w potoku w Zakopanem 07.06.10, 11:15
        UUUUUUUU koleżance zabrakło kultury wypowiedzi.A co ma piernik do
        wiatraka? Bycie nachlanym na weekendowym wypadzie nie oznacza że
        jest się złym człowiekiem, mężem i ojcem. Po prostu znalazł się w
        nieodpowiednim miejscu, stanie i czasie. NIKT o 1 w nocy nie szwęda
        się trzeżwy, wystarczy obserwować rzeczywistość. .Wieczny odpoczynek.
        • Gość: ZIG Re: Radomianin utonął w potoku w Zakopanem IP: *.radom.vectranet.pl 07.06.10, 11:18
          niech spoczywa w pokoju. kondolencje dla rodziny.
        • Gość: znajoma Re: Radomianin utonął w potoku w Zakopanem IP: *.radom.vectranet.pl 07.06.10, 17:32
          Jeśli uważasz że jak to napisałeś nikt nie szwęda się o 1 w nocy trzeźwy to świadczy tylko o tobie, bo ja akurat często wracam o tej porze do domu np od znajomych i pijana nie jestem, a jeśli nie znałeś człowieka i nie masz o tym zielonego pojecia to się nie wypowiadaj pomyśl co czuje jego żona i trójka małych dzieci gdy slyszą takie głupie komentarze. Bardzo im współczuję niech Bóg ma ich w opiece.
      • Gość: zzxx Re: Radomianin utonął w potoku w Zakopanem IP: *.222.246.131.spray.net.pl 07.06.10, 23:04
        Koleżanko, bardzo przykro, że zginął człowiek. Ale niestety był pod wpływem
        alkoholu, co zapewne nie czyni go złym lub gorszym - niemniej wpłyneło na tę
        tragedię. Może warto szczerze powiedzieć o okolicznościach, zamiast piać z
        zachwytu nad cechami charakteru zmarłego? Bo jak widać, wystarczy kilka sekund
        nieostrożności...
        Byłem teraz w Zakopanem - uwierz mi - strumienie nie rzucają się na ludzi,
        trzeba się pośliznąć lub celowo do nich wejść/podejść - z tego co wiem, tu był
        ten drugi przypadek.

Niech spoczywa w pokoju, a administratorowi proponuje zablokowanie komentarzy.
        Nie są tu potrzebne!
    • Gość: Kondolencje Re: Radomianin utonął w potoku w Zakopanem IP: *.32.radom.pilicka.pl 07.06.10, 12:02
      Człowieku opanuj sie Dobrze cie nazwali DEBILEM Zamiast współczuć ty piszesz
      takie nie przemyślane głupoty Ciekawe jak ty byś sie czuł tracąc kogoś bliskiego
      Widać że jesteś gó...arzem który zamiast być w szkole siedzi w domu i nie ma
      zajęcia Rodzice powinni ci spuścić porządne manto!!!!!!!

DO ADMINISTRATORA FORUM:ŻĄDAM USUNIĘCIA PIERWSZEJ WYPOWIEDZI NIE DRĘCZCIE
      RODZINY
      • Gość: mała Re: Radomianin utonął w potoku w Zakopanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 13:07
        był to tragiczny wypadek...Zginął bardzo,bardzo wartościowy
        człowiek...zostawił żonę i trójkę małych dzieci. Nie był pijany, nie
        szukał przygód,nie prosił się o śmierć ryzykując jakieś głupoty tak jak
        w pierwszej chwili większość myśli....Zginął Tragicznie - dlaczego
        ON???
        • Gość: gosc Re: Radomianin utonął w potoku w Zakopanem IP: *.radom.vectranet.pl 07.06.10, 21:32
          tragiczny wypadek? nie byl pijany, nie szukal przygod? a w jakim
          celu wybral sie nad rwacy strumien o 1 w nocy? medytowal?
        • Gość: ferdek Re: Radomianin utonął w potoku w Zakopanem IP: *.radom.vectranet.pl 15.06.10, 22:06
          po co tam lazł? zamiast zająć się rodziną to używał do woli tego na co nie stać tysięcy Polaków.
      • wlogra2 Re: Radomianin utonął w potoku w Zakopanem 07.06.10, 13:15
        Chciałem bardzo przeprosić wszystkich urażonych moimi wpisami.
        Dzięki Wam za zwrócenie mi uwagi. Doprawdy nie wiem co we mnie
        wstąpiło, nie byłem sobą. Chyba wszystko przez te upały. Nie poznaję
        siebie.Soooooooooooooory.
    • Gość: uefa 1591 Re: Radomianin utonął w potoku w Zakopanem IP: *.radom.vectranet.pl 09.06.10, 15:18
      Szkoda Maćka G. Za szybko, za młodo, jak zawsze za wcześnie. Kondolencje dla
      rodziny.
      • Gość: Nowa Re: Radomianin utonął w potoku w Zakopanem IP: 193.111.144.* 14.06.10, 12:55
        Czy to chodzi o właściciela firmy Sunplast?
    • Gość: mlodzik Re: Radomianin utonął w potoku w Zakopanem IP: *.radom.vectranet.pl 15.06.10, 22:38
      Tylko kupa idiotów z nafaszerowanymi,naćpanymi i zamroczonymi umysłami mogą w ten pisać na forum.
      • Gość: aha Re: Radomianin utonął w potoku w Zakopanem IP: 80.249.5.* 16.06.10, 07:36
        ty tez się do nich zaliczasz skoro tu piszesz
    • Gość: monika Re: Radomianin utonął w potoku w Zakopanem IP: *.static.reno.nv.charter.com 30.07.10, 05:45
      Ogromne wyrazy wspolczucia dla rodziny, zony i dzieci...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka