Dodaj do ulubionych

Swięty Patryk w RESURSIE

IP: *.156.udn.pl 12.03.04, 17:47
Kto się wybiera w srodę do RESURSY na obchody dnia Swiętego Patryka?
Może byc ciekawie.......
Obserwuj wątek
    • Gość: anusia Re: Swięty Patryk w RESURSIE IP: *.156.udn.pl 13.03.04, 11:59
      a co to ma być i skad o tym wiesz
      • Gość: multi Re: Swięty Patryk w RESURSIE IP: *.156.udn.pl 13.03.04, 12:31
        no ma pachniec w tym dniu w RESURSIE piwem i Irlandią
        Przecież Sw. Patryk to "mnich od piwa"
        Podobno mają być zajete wszystkie sale od różnorodnosci wystepów a w bufecie
        można będzie zaserwowac np. kawe po irlandzku czy coś w tym rodzaju
        Ja tam sie wybieram choc bilety niestety po 20 zł.
        A teraz korzystam na przeglądzie poezji śpiewanej w Łaźni i jest ok!
        • Gość: pawel Re: Swięty Patryk w RESURSIE IP: *.156.udn.pl 15.03.04, 19:49
          a co ty tak multi namawiasz jestes na prowizji czy co?
          • Gość: multi Re: Swięty Patryk w RESURSIE IP: *.156.udn.pl 15.03.04, 19:58
            a ty pawel jestes pewnie tym ktory woli narzekac że w Radomiu nic sie nie dzieje
            wtedy rzeczywiście jest o wiele fajniej jak można komuś a najlepiej wszystkim
            dowalić.
            A ja po prostu przeczytałem w dzisiejszej prasie co sie będzie działo i jestem
            ciekawy jak to po ra pierwszy bedzie w Radomiu bo już uczestniczyłem w takich
            atrakcjach w Warszawie i w Poznaniu. Było fajnie mnóstwo ludzi klimat super
            zabawo prawie do rana.
            ciekawe co pokaże Resursa
            • Gość: SINGIEL Re: Swięty Patryk w RESURSIE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.03.04, 21:58
              .... RUSZA PO SZYNACH JAK ŻÓŁW OCIĘŻALE ....

.......KULTURA W RADOMIU.

A całe stado tych którzy wiedzą że to się nie uda włącza wszelkiego rodzaju
              hamulce i rzuca kłody,żeby potem mówić że znowu nic z tego nie wyszło.
              • Gość: multi Re: Swięty Patryk w RESURSIE IP: *.156.udn.pl 18.03.04, 21:29
                otóż to. nie ma jak narzekac to przecież nie boli.
                A w RESURSIE było SUPER choć to nowość i jeszcze nie od razu potrafimy sie
                bawic bez uprzedniego zbadania rynku.
                Ale bylo dobrze i aby tak dalej.
          • Gość: Wojtek Re: Swięty Patryk w RESURSIE IP: *.jedlina.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 15:31
            veni, vidi...było SUUUUUUPER!!!!!!!
    • Gość: Wojtek Re: Swięty Patryk w RESURSIE IP: *.jedlina.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 15:23
      veni, vidi...było SUUUUUUPER!!!
      • Gość: multi Re: Swięty Patryk w RESURSIE IP: *.156.udn.pl 23.03.04, 14:19
        choc jeden zadowolony. Witaj Wojtky w klubie ZADOWOLONYCH (choc moze nie do
        konca)
        Ciekawe co pokarze IRA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka