Gość: multi IP: *.156.udn.pl 12.03.04, 17:47 Kto się wybiera w srodę do RESURSY na obchody dnia Swiętego Patryka? Może byc ciekawie....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anusia Re: Swięty Patryk w RESURSIE IP: *.156.udn.pl 13.03.04, 11:59 a co to ma być i skad o tym wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multi Re: Swięty Patryk w RESURSIE IP: *.156.udn.pl 13.03.04, 12:31 no ma pachniec w tym dniu w RESURSIE piwem i Irlandią Przecież Sw. Patryk to "mnich od piwa" Podobno mają być zajete wszystkie sale od różnorodnosci wystepów a w bufecie można będzie zaserwowac np. kawe po irlandzku czy coś w tym rodzaju Ja tam sie wybieram choc bilety niestety po 20 zł. A teraz korzystam na przeglądzie poezji śpiewanej w Łaźni i jest ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Swięty Patryk w RESURSIE IP: *.156.udn.pl 15.03.04, 19:49 a co ty tak multi namawiasz jestes na prowizji czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multi Re: Swięty Patryk w RESURSIE IP: *.156.udn.pl 15.03.04, 19:58 a ty pawel jestes pewnie tym ktory woli narzekac że w Radomiu nic sie nie dzieje wtedy rzeczywiście jest o wiele fajniej jak można komuś a najlepiej wszystkim dowalić. A ja po prostu przeczytałem w dzisiejszej prasie co sie będzie działo i jestem ciekawy jak to po ra pierwszy bedzie w Radomiu bo już uczestniczyłem w takich atrakcjach w Warszawie i w Poznaniu. Było fajnie mnóstwo ludzi klimat super zabawo prawie do rana. ciekawe co pokaże Resursa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SINGIEL Re: Swięty Patryk w RESURSIE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.03.04, 21:58 .... RUSZA PO SZYNACH JAK ŻÓŁW OCIĘŻALE .... .......KULTURA W RADOMIU. A całe stado tych którzy wiedzą że to się nie uda włącza wszelkiego rodzaju hamulce i rzuca kłody,żeby potem mówić że znowu nic z tego nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multi Re: Swięty Patryk w RESURSIE IP: *.156.udn.pl 18.03.04, 21:29 otóż to. nie ma jak narzekac to przecież nie boli. A w RESURSIE było SUPER choć to nowość i jeszcze nie od razu potrafimy sie bawic bez uprzedniego zbadania rynku. Ale bylo dobrze i aby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Swięty Patryk w RESURSIE IP: *.jedlina.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 15:31 veni, vidi...było SUUUUUUPER!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Swięty Patryk w RESURSIE IP: *.jedlina.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 15:23 veni, vidi...było SUUUUUUPER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multi Re: Swięty Patryk w RESURSIE IP: *.156.udn.pl 23.03.04, 14:19 choc jeden zadowolony. Witaj Wojtky w klubie ZADOWOLONYCH (choc moze nie do konca) Ciekawe co pokarze IRA Odpowiedz Link Zgłoś