katarzynaonly 02.07.10, 17:19 witam, nożecie polecić mi jakiś dobry serwis rowerowy w Radomiu- potrzebuje kompleksowego serwisu mojego starego roweru górskiego - poszukiwany ktoś profesjonalny i uczciwy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vik Re: serwis rowerów IP: *.xdsl.centertel.pl 02.07.10, 17:57 Ja korzystam z serwisu na Struga 29 (w podwórku) i nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
firebwoy Re: serwis rowerów 02.07.10, 19:05 Osobiście polecam serwis na ul. Różanej ;) Więcej informacji znajdziesz na Rowerowej Mapie Radomia Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
gregor13 Re: serwis rowerów 02.07.10, 19:43 Na Niedziałkowskiego, naprzeciwko Urzędu Miejskiego. Byłem, sprawdziłem, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: serwis rowerów IP: *.radom.vectranet.pl 02.07.10, 21:18 Na Niedziałkowskiego nie jest rewelacjnie, za to ceny że hoho!!!! Polecam serwis na ul. Okulickiego 49 (wjazd przez parking, koło myjni) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyluz Re: serwis rowerów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.10, 09:48 Fajnie jak doradzaja osoby bez większego rozeznania w temacie. Jak masz do zrobienia zwykły serwis na zasadzie kasowania luzów i smarowania to zrobisz wszędzie gdzie robią rowery jedyna różnica to ceny.Natomiast jeśli masz dobry rower to są tylko 2 miejsca gdzie zrobisz i będziesz miał zrobione, a nie tylko zapłacone za zrobienie. Sklep i serwis Tytan ul.Dekarska i ul.Słowackiego przedstawiciel marki Pells.Ceny normalne i ludzie robią sprzęt jaki obecnie jest na rynku, nie robią karpia jak masz osprzęt 2010r.Ale jak piszesz potrzebujesz zrobić serwis swojego starego roweru górskiego więc wnioskuje że nawet nie wiesz jaki masz osprzęt jakiej klasy i ile jest wart i taki serwis zrobisz wszędzie gdzie byś nie wszedł gdzie zajmują się rowerami. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynaonly Re: serwis rowerów 03.07.10, 11:15 no właśnie rower jest stary ale jednej z najlepszych firm na rynku i nawet używane są dzisiaj w cenie... nie znam się zbytnio na osprzęcie, ale nie chce żeby ktoś przysłowiowo mi 'sp...'; muszę wymienić opony, rączki i światełka- wybieram się w dłuższą trasą; widzę że większość zaznajomionych z tematem wybiera ul.Różaną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyluz Re: serwis rowerów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.10, 12:41 Więc polecam Ci Tytan ul. Dekarska mają duży wybór opon,chwytów (rączek) i światełek wybierzesz sobie to co Ci sie spodoba i odpowiadać będzie cenowo. Przy zakupie u nich masz gratis montaż i gwarancje że nic Ci nie zepsują, a jak marka roweru renomowana to zadbają żeby służył jeszcze długo bezawaryjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyluz Re: serwis rowerów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.10, 12:43 A ta dłuższa trasa to jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek_wolski Re: serwis rowerów 02.12.15, 15:33 Muszę wymienić opony, rączki i światełka - dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jareal Re: serwis rowerów IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.10, 12:51 Byłem dwa razy na Niedziałkowskiego. Właściciel i zarazem majster zachowuje się tak, jakby rower był najwyższym osiągnięciem technicznym rasy ludzkiej a on jedynym osobnikiem, który potrafi to cudo techniki nareperować. Za pierwszym razem zrezygnowałem, bo oświadczył mi, że rozwiązanie tylnej piasty w moim rowerze to jakiś badziew ( rower za 2.300 zł ) i nie będzie tego robił. Kiedy przyjechałem po raz drugi, żeby wymienił suport, najpierw mruczał i głęboko wzdychał oglądając rower około 5 minut, potem zastanawiał się drugie 5 minut, następnie stwierdził, że to jest b. poważna robota wymagająca wiele pracy. Na zakończenie oświadczył, że operacja ta potrwa dwa dni. On chyba miał na myśli remont silnika w samochodzie formuły pierwszej ? Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
w1m Re: serwis rowerów 02.07.10, 23:44 katarzynaonly napisała: > witam, nożecie polecić mi jakiś dobry serwis rowerowy w Radomiu- potrzebuje > kompleksowego serwisu mojego starego roweru górskiego - poszukiwany ktoś > profesjonalny i uczciwy:) Różana, na górce niedaleko wiaduktu na Warszawskiej, przy Szarych Szeregów. Odpowiedz Link Zgłoś
hokkaido26 Re: serwis rowerów 04.07.10, 00:12 tez polecam różaną, panowie podeszli do sprawy powaznie i do tej pory rower jzdzi jak bajka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyklista Re: serwis rowerów IP: 193.111.144.* 04.07.10, 13:40 Odradzam różaną, kiedyś było OK, kupowałem tam wszystkie swoje rowery. Ostatnio chyba jest tam za dużo mechaników. Po przeglądzie niby wszystko co trzeba wymienione i wyregulowane, zadowolony pojechałem na wycieczkę rowerową i wracałem prowadząc rower. Spaprane przerzutki i zerwany łańcuch. Naprawili w ramach gwarancji. Teraz przeskakuje mi łańcuch, ale już będę sam się z tym bawił. Jakoś już nie wierzę w ich profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
bisio3dr Re: serwis rowerów 22.04.16, 19:36 to samo miałem z ośką tylnego koła niby wymienili... przejechałem max 100 km i ponownie się rusza koło, jadę do nich, pytam co się dzieje co się dziele a oni odpowiadają ze tylko to jeszcze raz skcili... a to była największa usterka w rowerze, a pełno innych rzeczy mi wymienili za co zapłaciłem ponad 350 zł! szukam nowego serwisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucjan Re: serwis rowerów IP: *.radom.vectranet.pl 08.07.10, 10:08 Najlepszy serwis to Majsterek na Okulickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżordż Re: serwis rowerów IP: 212.160.172.* 08.07.10, 14:09 Tylko Tytan na ul. Dekarskiej, zarówno Szef jak i mechanicy to kolarze pasjonaci. Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
bajtpphu Re: serwis rowerów 03.10.15, 23:00 Na Dekarskiej nie zalezy im na kliencie. Brak stałych mechaników, co raz to inny i nie potrafią wycentrowac prawidłowo koła. A właściciel ma swoje lata i juz mu tak niezalezy jak kiedyś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uks - Radom Re: serwis rowerów IP: *.tronic.pl 22.07.13, 11:11 Witam, chciałbym odgrzać trochę temat, bo na pewno po tych paru latach trochę się pozmieniało w mieście. Prośba o info gdzie/jaki serwis rowerowy polecacie i dlaczego. Dodam że mam rower Kross Hexagon V6 i zależy mi na profesjonalnym przeglądzie (po dwóch ostatnich w zeszłym roku niestety problem który mam - przeskoki łańcucha - wracał po około 2 tyg., a wymienione były korby, łańcuch i 2 razy kaseta, a wcale nie widać żeby były jakoś bardzo zniszczone). z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
radomskieklimaty Re: serwis rowerów 29.11.15, 01:52 Tylko i wyłącznie Twój Rower Radom. Szymon to pasjonat i zna się na robocie. Nie zedrze i zrobi porządnie. Odpowiedz Link Zgłoś