Dodaj do ulubionych

POEZJA ŚPIEWANA W ŁAŹNI.

IP: *.udn.pl 15.03.04, 20:32
JAK WAM SIE PODOBAŁO. JAK KONCERT GALOWY. WG MNIE KLAN KOWALSKICH RZĄDZI. Z
THORNU DO MUZYKI ZIEMI (RADOMSKIEJ HE HE) A TERAZ W ZESPOLE POEZYJNYM
DĄBRÓWKI.
Obserwuj wątek
    • Gość: Murzin Re: POEZJA ŚPIEWANA W ŁAŹNI. IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.04, 01:24
      Muzyka jako tako.
      Nagłośnienie róznie. Natomiast światła to wieśniactwo w najgorszym wydaniu.
      Nikt nie buduje tak świetnie nastroju, jak ten fachowiec z dyskoteki. No może,
      tak budował nastrój na koncercie jedynie Goczał z TV, ale on to tylko kamerą
      robił telewidzom oczopląs (pokazywał jedynie dynamiczne akcje typu: ręka,
      struna, publiczność). Pół wieczoru byłem ślepy. Drugie pół zasłaniał mi jakaś
      góra przede mną. I te pogaduchy. Jakie miłe.
      Jeżeli koleżka Kowalski pucuje się przez całą imprezę, że nie wie co jest w
      kopercie, a później czyta protokół z posiedzenia jury, którego był sekretarzem,
      to u kogo brak logiki. No chyba, że u Kowalskiego.
      Niech się uczy od Adama Nowaka, na połtorej godziny grania powiedział parę
      zdań, a reszta to mistrzostwo świata w wykonaniu tego zespołu.
      • Gość: 1 2 3 Re: POEZJA ŚPIEWANA W ŁAŹNI. IP: *.159.udn.pl 16.03.04, 12:27
        > Niech się uczy od Adama Nowaka, na połtorej godziny grania powiedział parę
        > zdań, a reszta to mistrzostwo świata w wykonaniu tego zespołu.

Niby 1 2 3? Kariera na Osieckiej....Dziekuje, nie biore.
        • muzyk2 Re: POEZJA ŚPIEWANA W ŁAŹNI. 16.03.04, 13:15
          Raz, dwa, trzy zrobili karierę długo przed śpiewaniem Osieckiej. Te jej teksty
          znakomite, dodały im skrzydeł.
          • Gość: 1 2 3 Re: POEZJA ŚPIEWANA W ŁAŹNI. IP: *.159.udn.pl 16.03.04, 15:56
            > Raz, dwa, trzy zrobili karierę długo przed śpiewaniem Osieckiej. Te jej
            teksty
            > znakomite, dodały im skrzydeł.

No to jeszcze gorzej, bo pomysly sie skonczyly na texty... Przykro mi.
            Pozdrawiam
            • Gość: Murzin Re: POEZJA ŚPIEWANA W ŁAŹNI. IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.04, 01:14
              Jesteś dorosły, masz wolną wolę. Nie musisz słuchać. Mój krótki opis dotyczył
              otoczki koncertu: światła, konferansjerka, pusty po 15 min. bufet. Kto to robi
              te koncerty? Co za brygada dowodzi salą koncertową? Chyba kryzys? Zajmują się
              tylko załatwianiem znajomym szatni bez kolejki. Sami nie potrafią sprzedać pół
              biletu, bo o 15 muszą iść do domu. Ja wiem, ale czy on wie, że nic nie wie?
              Pora odejść.
              Ad rem. Jak się mu Polacy nie mamy doczego doczepić, to najlepiej wszystko
              skrytykować. Po coś Kolego poszedł na koncert. Może inaczej po coś został na
              123? Chyba, żeby się wqrwić na siebie. Powodzenia. Dbaj więcej o wątrobę.
              M

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka