Dodaj do ulubionych

Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu???

12.08.10, 08:34
Może ktoś podsunie mi jakiegoś sprawdzonego masażystę.Ostatnio
wybrałem się do pewnego gabinetu i miałem wrażenie że jestem u Pana
Kaszpirowskiego.Jedno wielkie placebo do wyciągnięcia
emerytur.Gabinet obłożony komunistycznymi urządzeniami zza
wschodniej granicy,a sam masaż trwał 10 minut,reszta to nabijanie
emerytów w butelkę(zauważyłem że w większości takich klientów miał
odwiedzony przeze mnie gabinet)- JAWNE OSZUSTWO!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: janina Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.radom.vectranet.pl 13.08.10, 01:31
      Witaj!! jestem osobą po wypadku samochodowym od dłuższego czasu
      korzystam kilka razy do roku z usług p. Pawła Pietrzyka, który
      przyjeżdza do mnie do domu i poświęca mi naprawde sporo czasu i nie
      patrzy żeby zarobić tylko aby pomóc pacjentowi. Numer kontaktowy
      510 036 223.
      • Gość: pacjent Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.10, 03:01
        polmed na okulickiego
        zero szarlatanów i chałupnictwa ,opieka lekarza
        polecam
        • Gość: a moze Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.radom.vectranet.pl 15.08.10, 13:01
          na PCK 2 jest dobry masazysta
        • patsy79 Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? 02.03.11, 14:19
          odradzam :)
    • Gość: magda Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: 82.139.50.* 15.08.10, 17:12
      tak jak ktoś poprzedni polecam pana pietrzyka uważam że jest
      najlepszy bardzo mi pomogły jego masaże. no i to on do mnie
      przyjeżdżał czasem nawet późnym wieczorem jak byłam po pracy. wiem
      ze ma str internetową ale adresu dokładnie nie pamiętam coś z nazwą
      maxi med
      • Gość: magda Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: 82.139.50.* 15.08.10, 17:14
        a ten gość z pck to partacz po kursie a nie po szkole więc ja bym
        nie ryzykowała
        • Gość: Miki adres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 18:20
          www.maxi-med.radom.pl/
          • Gość: emeryt reklama IP: *.radom.vectranet.pl 15.08.10, 19:07
            teravs bzdety opowiadasz , gdyby był złym masażystom to dawno by nie
            miał klientów
            • Gość: magda Re: reklama IP: 82.139.50.* 15.08.10, 19:30
              ludzie z własnej niewiedzy chodzą do takich "wielkich specjalistów"
              nawet nie pytając czy dana osoba ma skończoną szkołę a oddją swoje
              zdrowie w ręce niewiadomo kogo więc tylko pogratulować głupty. ja
              osobiście spr ten "gabinet" i nawet za darmo bym tam na masaż nie
              poszła. ale ludzie macie wolną wolę i robcie co chcecie z własnym
              zdrowiem.
              • Gość: zły Re: reklama IP: *.radom.vectranet.pl 15.08.10, 21:46
                Ile ci płaci Pietrzyk za reklame
                • Gość: janina Re: reklama IP: *.radom.vectranet.pl 15.08.10, 22:44
                  człowieku ogarnij się, a może jesteś jednym z tych nieżyczliwych z konkurencji.
                  Nie ja otworzyłam wątek. Ja tylko wyrażam swoją opinie do czego każdy użytkownik
                  internetu ma prawo. P. Pietrzyk mi pomaga kilka razy w roku. I tyle w tym
                  temacie. Wierzyć nie musisz.
                  • Gość: pacjentka masaż IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.10, 23:02
                    Zgadzam się z moją przedmówczynią. Sama korzystałam z jego usług i byłam zadowolona. Pracę wykonuje profesjonalnie i bardzo mi pomógł. Chętnie go polecę.
                    • palineczka16 Re: masaż 16.08.10, 00:34
                      ja polecam niewidomego p. Wysmolińskiego.
                      Niegdyś miałam operacje biodra,
                      która rzekomo miała mi pomóc,
                      jednak do dziś przy większym wysiłku,
                      bądź chociażby na zmianę pogody,
                      tak bardzo daję mi się ono we znaki, że szkoda gadać.
                      Do czego zmierzam, p. Wysmoliński robi masaż całego ciała.
                      Zaczynąjąc od głowy, każdą, nawet najmniejsza kosteczkę z taką precyzją,
                      dokładnością masuje, że człowiek po 45 minutach masażu
                      u niego w gabinecie czuje się jak nowo narodzony.
                      Serdecznie polecam! Naprawdę 30zł to w zasadzie nie pieniądze za taką ulgę ciała,
                      którą owy pan daje - za każdym razem!!
                      Wiem, że do owego pana 'napływają' ludzie/pacjenci z wszelakimi schorzeniami
                      i z przeróżnych części kraju - a to chyba o czymś świadczy:)
                      Polecam serię 10-15 masaży, naprawdę warto!
                      Pozdrawiam, dużo zdrówka!!
                      • Gość: succour Re: masaż IP: *.radom.vectranet.pl 17.08.10, 14:57
                        Już teraz wiem dlaczego nie brałem lekcji masażu u tego pana,a to chyba ze
                        względu na kierunek masażu bo w żadnej dostępnej i lekturze nie masowali od głowy.
                        • Gość: emeryt Re: masaż IP: *.radom.vectranet.pl 17.08.10, 15:28
                          Polecam serię 10-15 masaży, naprawdę warto!

Najlepiej wykupić na cały rok
                          • palineczka16 Re: masaż 18.08.10, 22:36
                            Gość portalu: emeryt napisał(a):

> Polecam serię 10-15 masaży, naprawdę warto!
                            >
                            > Najlepiej wykupić na cały rok

Oszczędzasz drogi emerycie na zdrowiu?? Uuu... :)
                        • palineczka16 Re: masaż 18.08.10, 22:35
                          no widzisz, może dlatego nie jesteś teraz tak znany na rynku jak owy pan ;)
                          • Gość: ruski emeryt Re: masaż IP: *.radom.vectranet.pl 19.08.10, 02:09
                            a te ruskie w bramie na żeromce? też podobno dobre, tylko kasę zdzierają
                        • beata_ogien Re: masaż 28.02.11, 13:06
                          toś ty na dziadowskie lekcje masażu chodził...oczywiście że istnieje masaż głowy a i podręczniki zawierające opisy takiego masażu też istnieją...profesjonalisto
    • Gość: Magdalena Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 23:52
      Witam!
      Polecam jako masażystę pana Pawła Pietrzyka, z tego co wiem posiada On również stronę w internecie, jeśli poświęci Pan chwilkę czasu to na pewno znajdzie ją gdzieś w sieci.
      Mam pracę, która wymaga ona ode mnie wysiłku, często odczuwam ból w dłoniach, rękach, kilka miesięcy temu usłyszałam o usługach pana Pawła i przyznaję, że mi to pomogło. Bardzo profesjonalnie wykonany masaż, miły człowiek i również przystępne ceny, jestem zadowolona i serdecznie polecam. Pozdrawiam i życzę powodzenia!
    • Gość: ja86 Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.10, 13:41
      Bardzo dobry masazysta, Pan Zbigniew, przyjmuje na Chrobrego, nr tel: 502 241 300. Niewidomy.
    • Gość: mała Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.radom.vectranet.pl 05.11.10, 08:28
      I znowu ktoś skasował negatywne wypowiedzi na temat Pawła PIETRZYKA. Patrzcie państwo jak chce sobie zrobić reklame:) Cwaniak!!! A Madzia (jago dziewczyna) pisze o nim same dobre rzeczy! ha ha ciekawe...
      • Gość: mała Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.radom.vectranet.pl 05.11.10, 08:30
        Pietrzyk najwięcej gada a najmniej się zna na rzeczy!!! Szkoda mi pacjentów, którzy korzystają z jego usług!!!
    • Gość: Kuba Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.play-internet.pl 01.02.11, 19:35
      Ja z czystym sumieniem mogę polecić Anne Cyran, przyjmuje na osiedlowej. Wiele razy się u niej masowałem i nie ma porównania. Od 30 lat masuje pacjentów, wcześniej w przychodzni na lekarskiej, a teraz prywatnie w gabinecie. Moge podać telefon, mam nadzieje, że się nie obrazi 608 490 668.
      • Gość: Kuba Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.play-internet.pl 02.03.11, 13:06
        Dodam jeszcze adres: masazysta.radom.pl i masaz.radom.pl
    • Gość: Tomek Narutowicz Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 12:07
      Witam,

Polecam pana Grzegorza masaż radom :) Pomógł mi uporać się z bólami pleców.

pozdrawiam,
      Tomek
      • Gość: teresa Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.11, 14:04
        Polecam Janusza Wysmolińskiego na ul.Żeromskiego w bramie niedaleko Urzędu .
        Bardzo skuteczny .
    • Gość: monika Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.11, 15:19
      Polecam pana Pawła, szeroki zakres usług, solidne podejście do pracy i przede wszystkim skuteczny. www.maxi-med.radom.pl/
      • Gość: mikiiii Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.11, 16:49
        www.buchowicz.pl/
        • Gość: gosia Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.radom.vectranet.pl 10.02.11, 22:44
          może już niedługo www.thaiheaven.pl będzie otwarte
    • Gość: gosia Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.radom.vectranet.pl 10.02.11, 22:50
      ja dziś znalazłam fajną stronkę www.thaiheaven.pl może wkrótce będzie fajny masaż w radomiu
    • Gość: gosia Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: 80.50.61.* 11.02.11, 09:25
      otwiera się salon masażu Tajskiego www.thaiheaven.pl
      • Gość: czekolada Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.radom.vectranet.pl 11.02.11, 22:09
        mam pytanko do gosi.
        Czy kamieniami będą teraz robić z przodu czy z tyłu.

bo ja preferuję czekoladę na przedzie.
        • Gość: kielczanin Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.kielce.hypnet.pl 12.02.11, 11:44
          Witam!! Pochodzę z Radomia, ale praca wymusiła 4 lata temu moją wyprowadzkę do województwa świętokrzyskiego. W każdej wolnej chwili będąc w Radomiu korzystam z umiejętności pracowników firmy Pana Pawła Pietrzyka Maxi Med. Uważam że jest osoba która lubi to co robi i umie pomóc pacjentowi czy to schorawanemu czy zestresowanemu. Pozdrawienia dla Radomia z Kieleckeigo.
          • Gość: Kamila Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.radom.vectranet.pl 24.02.11, 08:50
            Osobiście polecam Elite-Med, bardzo dobre i uczciwe podejście do pacjenta. Co najważniejsze mogłam naprawdę odczuć że masaż był skuteczny.
      • beata_ogien Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? 28.02.11, 13:12
        Wiesz kobieto jak wygląda masaż tajski?????? a może sama go oferujesz ??????
    • Gość: Made in tajlandia Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.radom.vectranet.pl 28.02.11, 12:56
      skorzystałem z tych tajskich masaży nic nadzwyczajnego.
      • Gość: agnieszka Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.radom.vectranet.pl 26.03.11, 17:59
        Nie wiem gdzie próbowałeś masażu tajskiego ja byłam w przed chwilą na tajskim masażu klasycznym w Thai Heaven i gorąco go wszystkim polecam. Było cudownie. Fajne jest to, że masażystka dostosowuje się do klienta - kiedy widzi spięte mięśnie - to im poświęca najwięcej czasu itp, zna się na rzeczy, jest to zarówno masaż relaksacyjny jak i leczniczy. Dla mnie było to ukojenie ciała i duszy. Polecam i pozdrawiam.
    • Gość: kręgosłup Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.11, 13:17
      polecam panią Halinę której gabinet mieści się na podwórku Żeromskiego 5 www.doz.pl/lekarze/l45139-Gabinet_Masazu_Leczniczego
    • Gość: Niqa Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.1and1.pl 28.02.11, 14:37
      Jeśli chodzi o gabinety muszę pochwalić masażystów max med z ul Osiedlowej 9. Natomiast odnośnie masażu w domu warto skorzystać z usług masażysty elite med.
      W naszym mieście jest od groma masaży i masażystów ale te dwie firmy najpozytywniej utkwiły mi w pamięci.
      • Gość: Obiektywny Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.radom.vectranet.pl 28.02.11, 14:47
        przeglądając wszystkie posty od początku do końca warte przemyślenia są oferty w gabinecie to masaży tajskich a dojazdu do domu firmy maxi - med.
    • Gość: Daniel Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.org 28.02.11, 14:59
      Obecnie jeszcze nie korzystałem z żadnych usług masażu, dopiero sie zastanawiam jaką firmę wybrać, bądź co bądź chodzi tu o moje zdrowie. Kontaktowałem się jednak z masazystami dojazdowymi i nie zgodzę się z przedmówcą odnośnie maxi medu. Niestety tamtejszy masażysta cały czas unikał odpowiedzi na pytanie o wykształcenie. Ostatecznie dostałem maila w którym opisał że nie ma czasu mi odpowiedzieć na tak moim zdaniem podstawowe pytanie.
      Nie mam pojęcia kto mnie będzie masował ale wiem już kto nie będzie. I apeluję do wszystkich zainteresowanych tematem, sprawdzajcie dobrze kwalifikacje masażystów.
      • Gość: ona Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.radom.vectranet.pl 28.02.11, 15:09
        Daniel brak czasu nie koniecznie oznacza unikanie odpowiedzi, najlepiej jest umawiać się na zabiegi w tym przypadku dojazdowe i w czasie umawiania poprosić o zaświadczenia i certyfikaty. I wtedy można zobaczyć reakcje czy masażysta będzie chciał się umówić. Bo mail nie zastąpi w tym przypadku spotkania. Sama jestem konsultantem i jeżdżę sporo po Polsce i nie zawsze mam czas i dostęp do internetu. Nie bronię nikogo ale sądzę, że owy masażysta poprosił o kontakt telefoniczny.
    • Gość: Daniel Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.o12.pl 28.02.11, 15:24
      Ale czy to poważne? Przecież zamiast pisać że nie ma czasu itp mógłby po prostu napisać w mailu 'mam wykształcenie licencjackie/magisterskie/żadne'. Nie pytałem przecież o certyfikaty i szczegóły tylko zadałem najprostsze pytanie o wykształcenie. Gdyby dany masażysta chciał udzielić odpowiedzi zrobiłby to w tej samej chwili co odpisywał że nie ma czasu. Owszem mogę zadać to pytanie również telefonicznie a nawet listownie ale uważam że nie jest to poważna instytucja skoro umieszcza na stronie kontakt mailowy na który 'nie ma czasu' (co ciekawe żeby odpisac że nie ma czasu czas znalazł) i unika odpowiedzi na pytanie o kwalifikacje.
      Zapewne nie jest to ostatni masażysta który nie będzie w stanie udzielić mi tej odpowiedzi dlatego jeśli trafię na kolejnego który usiłuje zataić swoje wykształcenie na pewno też o nim napiszę.
      • Gość: ona Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.radom.vectranet.pl 28.02.11, 15:31
        to proszę zadzwonić, na pewno będzie potrafił Panu wyjaśnić taką odpowiedz.
    • Gość: Jackson Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.radom.vectranet.pl 28.02.11, 17:15
      Przeczytałem sobie ten temat z nudów, gdyż sam masażu nie potrzebuję. Ciekaw jestem ilu z was to realni klienci a ilu to pracownicy poszczególnych gabinetów. Danielu większość gabinetów masażu jak i masażystów niestacjonarnych informuje o swoich kwalifikacjach już na wizytówkach, jeśli ktoś unika tego tematu to należy unikać takiego masażysty tak na zdrowy rozsądek. Najlepszą ofertą ze wszystkich wydaje mi się jednak masaż tajski, nie miałbym tego stresu związanego ze swoim zdrowiem gdyż oferta wygląda to raczej na masaż relaksujący niż leczniczy.
      • Gość: obeznana w temacie a ja proponuję.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.11, 14:29
        poszukać masażysty,bądź rehabilitanta w szpitalu na oddz. rehabilitacji, bądź w przychodni, tam na pewno wszyscy mają odpowiednie wykształcenie i doświadczenie :) tam nie ma szarlatanów po byle jakich kursach :) nie będę wymieniać nazwisk, żeby nie robić nikomu reklamy
        • Gość: micheal Re: a ja proponuję.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.11, 15:51
          temat mnie nie dotyczy, ponieważ jestem zdrowy, ale wszedłem bo dyskusja wrze.widać że Daniel nie umie czytać. Zajrzałem na stronę owej firmy Maxi - Med i cytuje pierwsze zdanie"
          Maxi - Med (...)to zespół techników masażystów, fizjoterapeutów, instruktorów odnowy biologicznej, dla których masaż to nie tylko praca ale także hobby i pasja." I popieram przedmówczynie że najlepiej umówić się na zabieg i poprosić o przywiezienie ze sobą certyfikatu lub dyplomu ukończenia kursu, szkoły. Ale sam na pewno bym szukał osoby po szkole masażu ze względu na znajomość anatomii i lepsze przygotowanie do zawodu niż po kursach. pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
          • Gość: Jackson Re: a ja proponuję.... IP: *.radom.vectranet.pl 02.03.11, 19:59
            Technik masażysta? Czy aby uzyskać taki tytuł nie wystarczy roczna zawodówka policealna czy jakoś tak?
            Pozostaje mi się cieszyć że jestem zdrowy :)
            • Gość: pacjent Re: a ja proponuję.... IP: *.radom.vectranet.pl 02.03.11, 20:37
              z tego co wiem to jest najwyższy tytuł masażysty po tej owej szkole policealnej, ale jackson widocznie chcesz profesora masażu a takowych w tym kraju nigdzie nie znajdziesz. wiec ja wole pojsc do takiego technika masażysty, a nie do osoby po kilku godzinach kursu.
              • Gość: Jackson Re: a ja proponuję.... IP: *.radom.vectranet.pl 02.03.11, 20:40
                Aż sobie sprawdziłem. Technik jest najniższą 'rangą'. Potem jest tytuł licencjata, magistra i na końcu doktora.
    • Gość: kowal Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.o12.pl 02.03.11, 20:55
      Przyznam że nigdy nie interesowało mnie wykształcenie masażysty, szczególnie jeśli nie miałem zastrzeżeń co do wykonywania jego pracy. Miałem kontakt z wieloma rehabilitantami gdyż mam znaczne problemy z kręgosłupem. Polecam wszystkich masażystów z którymi miałem kontakt, każdy z nich dobrze wykonuje pracę. Pozwolę sobie ich zareklamować bo chyba o to chodzi w tym temacie.

www.thaiheaven.pl/
      www.hand-med.pl/
      elite-med.pl/
      reha-complex.pl/
    • Gość: Daniel Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.rev.netart.pl 03.03.11, 08:12
      Ależ ja bardzo dobrze umiem czytać drogi panie z maxi med. Informacja o techniku pojawiła się chyba wczoraj i nie było jej wcześniej. Jestem też pewien że analfabetyzm zarzuca mi pracownik maxi medu gdyż w tym samym poście zawarta jest kryptoreklama.
      Pierwszy raz mi się zdarzyło że nie korzystałem z usług danej firmy a czuję przez nią oszukany. Brak udzielenia odpowiedzi na mail, modyfikowanie danych i próba obrazy niedoszłego klienta tworzą wspaniały wizerunek. Ode mnie tyle w temacie, po prostu szkoda gadać.
      • Gość: mac Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.11, 21:44
        Według ustawy w placówkach służby zdrowia mogą pracować technicy masażyści po 2 letniej dziennej lub wieczorowej (nie zaocznej) szkole policealnej takiej jak u nas na Kelles-Krauza. Te osoby mają uprawnienia do wykonywania masażu i zdają egzamin państwowy. Dyplom daje im prawo wykonywania zawodu. To jest najwyższy tytuł, z reguły technicy idą dalej na studia na fizjoterapię co poszerza ich zakres umiejętności. Do tej pory jako masażyści pracowali też fizjoterapeuci, ponieważ jest to jeden z przedmiotów na studiach. Ale są propozycje aby fizjoterapeuta zajmował się fizykoterapią i ćwiczeniami, a technik masażysta - masażem. Osoby po kursach masażu są niewystarczająco przygotowane do wykonywania masażu w takim zakresie jak technicy. Kurs trwa np 3 miesiące, szkoła 2 lata. Dlatego idąc do masażysty prywatnie poprośmy o dyplom ukończenia szkoły(W przychodniach wiadomo że są to osoby po szkołach taki jest wymóg). Chociaż z doświadczenia wiem, że osoby po kursie a pracujący od 20 lat w zawodzie z pewnością mają porównywalną wiedzę. Pozdrawiam życzę wszystkim samych masaży relaksacyjnych takim nie da się zrobić krzywdy:) (Co do w/w wymienionych masażystów większość jest technikami więc nie ma się ich co bać)
        • Gość: Jackson Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.radom.vectranet.pl 03.03.11, 22:23
          Oczywistym jest że technik masażysta ma uprawnienia do wykonywania masażu. Jednak nie jest to najwyższa ranga a najniższa. Jeśli się mylę proszę aby ktoś podał niższą rangę od technika masażysty (i nie mówię tu o kursach bo one nie nadają żadnego tytułu).
          Co ciekawe zwykle kursy masaży prowadzone są przez fizjoterapeutów co odrobinę przeczy teorii Maca. A sam kurs chyba nie upoważnia do prowadzenia firmy masującej, przynajmniej taką mam nadzieję :)
    • Gość: Nela Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.radom.vectranet.pl 04.03.11, 08:44
      Mnie od zawsze masowali fizjoterapeuci w szpitalu i na pewno bym tego nie zmieniła.
      • Gość: gość Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.147.48.86.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.03.11, 18:08
        czy ktoś był w nefretete na masażu ? czy faktycznie są egipiskie klimaty ?
    • Gość: Kostek Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.13, 19:00
      Witam. Wszystko zależy na co konkretnie ma pomóc, ja znam osobiście dobrego od spraw limfatycznych. Na pewno może pomóc również w innych problemach zdrowotnych.
      Podaję tel. 730 145 915
    • alunia006 Pani Ania 18.11.13, 00:45
      Wiec ja polecam nowy nabytek w hotelu Aviator Pani Annę Profesjonalna miła zabawna i delikatna , serio zna sie na rzeczy , Bradzo Polecam, chętnie wrócę do tego Spa i oczywiście do Pani Ani :)
    • Gość: gośka HAND MED IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.13, 12:36
      a był ktoś w Had- medzie na 1905 r. Strona wygląda profesjonalnie, ale jak zabiegi?
      • prawdziwyradomianin Re: HAND MED 18.12.13, 13:03
        prawdziwy mistrz , masazysta niewidomy ale arrtysta ...przyjmuje na Poludniu...dokladnego adresu nie znam...wystarczy 2-3 razy
        • Gość: gośka Re: HAND MED IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.13, 13:12
          poproszę coś bliżej, bo to chyba inny człowiek
          • Gość: mama dziecka Medyczne Centrum Akademickie to jest To IP: *.korbank.pl 24.12.13, 17:02
            Leczenie -korekta kręgosłupa dzieci .Robią tam b .dobrze diagnostykę i leczenie korekcyjne .Maja nowoczesną i jedyną na Mazowszu aparaturę zagraniczną.Polecił mi centrum lekarz z Konstancina ,ktory leczył dziecko.Mieszkam w Radomiu i nie wiedziałam nic o tym Centrum,Jest na Ul, Struga na wprost stadionu Radomiaka.
          • prawdziwyradomianin Re: HAND MED 26.12.13, 15:01
            bardzo blisko piekarni pana Gajdy ...trzeba popytac ale masazysta artysta...niewidomy...mysle ze latwo znajdziesz na Poludniu
            • Gość: Hend_mejd Re: HAND MED IP: *.158.217.97.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.12.13, 17:19
              Tobie bardziej by się przydał ktoś od głuffki, kolego :)

• anulka2751 Re: Poszukuję dobrego Masażystę w Radomiu??? 12.09.17, 11:22
      Witam,ja też szukałam w Radomiu uczciwego ,doświadczonego masażystę...w końcu koleżanka dała mi na kontakt do Pana Pawła..wykonuje on masaż tkanek głębokich co przy moich problemach zdrowotnych była jak najbardziej wskazany,duże doświadczenie i chęć pomocy tak bym to określiła...proszę powołać się na Anię z piętnastolecia..może otrzymam gratisowy masaż,nr tel do Pana Pawła 731401200..pozdrawiam Ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka