Gość: paryś IP: *.udn.pl 31.03.04, 20:37 CHŁOPSKIE JADŁO = francuskie fascynacje szefa z Kielc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Baryś Re: Zamiast Mewy - Deja Vu IP: *.udn.pl 31.03.04, 23:09 I ten pretensjonalny czerwony, ale polski wiatrak. Muzeum wsi radomskiej a nie Paryż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Notice Re: Zamiast Mewy - Deja Vu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.03.04, 23:17 moim zdaniem miejsce zupełnie nie nadające się na tego rodzaju lokal. dzielnica przemysłowa, brud i smród. już kilka razy próbowano tam coś zrobić i za każdym razem kicha. a poza tym kielecka firma w Radomiu?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanna Re: Zamiast Mewy - Deja Vu IP: *.udn.pl 31.03.04, 23:25 Tam zawsze po pogrzebach urzadzane sa stypy bo blisko cmentarza. Wyobraźcie sobie stypę po francusku z chłopskim staropolskim jedzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NITKA Re: Zamiast Mewy - Deja Vu IP: 217.153.15.* 01.04.04, 10:05 Poczekajmy - zobaczymy. Ja po powstaniu Archiwum jakos zaczynam wierzyć w to, że może się udać :) Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymus Re: Zamiast Mewy - Deja Vu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.04.04, 10:34 A co takiego- Archiwum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: Zamiast Mewy - Deja Vu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.04.04, 10:39 Archiwum to klub od 24 lat w Uniwerku Warszawskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody18 Re: Zamiast Mewy - Deja Vu IP: *.radom.pilickanet.pl 01.04.04, 12:12 Wreszcie powstanie porządny klub a wy się nie cieszycie.Tylko szkoda że właściciel z Kielc.A poza tym to tam by mu nie dali i by zbankrutował.TYlko błagam o porządną ochronę.Okolica bardzo nieciekawa.A i koncert gwiazd mogą być raz na trzy miechy.A co sb gwiazdy klubowe np. DJ Adamus , Nowika ,Smolik i Reni Jusis.Jestem jak najbardziej za..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basset Żałośni jesteście w Waszym narzekaniu. IP: *.pwr.wroc.pl / *.am.wroc.pl 01.04.04, 13:09 Powstaje nowy lokal- ale wlascicielz kielc to trzeba go zjechac, miejsce tez nie za bardzo wam odpowiada. W takim razie zapraszam was abyscie sami zalozyli taki klub o jakim marzycie- wylozcie na to kaske i heja. Przeciez nikt Was tam nie zaciaga sila. Nie chcecie to nie chodzcie! Ja ciesze sie ze komus to moze sie oplacac i inwestuje w to miasto. Pozdrawiam malkontentow i proponuje wypad do najblizszego baru piwnego gdzie niczego poza napojem z kija nie uswiadczysz. Tam mozecie sobbie ponarzekac jak to strasznie jest w naszym miescie i nic sie nie dzieje. Jeszcze jedno- kiedy powstawaly "Katakumby" takze "martwiono" sie ze to lokal w niebezpiecznym miejscu ale wystarczylo troszke zadbac o ochrone i funkcjonuje w najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazz Re: Zamiast Mewy - Deja Vu IP: *.rwt.pl 01.04.04, 13:12 Selekcjonowanie gości? To jest czysty rasizm, szowinizm i ksenofobia, a za to od 2 maja zgodnie z prawem Unijnym (hi, hi, hi) idzie się do ciupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trampki dobre dobre to IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 01.04.04, 14:11 Co ja myślę? Pomysł spoko. Lokalizacja - nie najgorsza.Wszystko zależy od właściela Właściciel z Kielc?-nie przesądzajmy.Zwolennikiem Kielc nie jestem ale dlaczego z góry zakładać że będzie źle?Ocenimy to po kilku miesiącach :) Selekcja? Zależy jaka to będzie to firma ochroniarska!Bo niertaz zdarza się tak że pseudo dresy/ochroniarze wpuszczają dresów i chołotę.Tego się najbardziej boje.chołoty i chłopstwa.Oby tego nie było.BURAKI WON! Muza?Spoko.Clubbing ucieka z Wawy do mniejszych miast :) ale i tak spoko.Zależy jacy Dj`e.I mam nadzieje że koncerty będzie tam będzie można robić też. Patrzcie.KLUB MEGA robi już od jakiegoś czasu sensowne imprezy i jakoś sobie radzi z tzw. "brudasami-paskami". Tego życzmy i Deja vu!:)))))) Każdy kto JUŻ TERAZ krytykuje ten pomysł bezpodstawnie jest dla mnie śmieciem i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYNA Re: Zamiast Mewy - Deja Vu IP: *.udn.pl 06.04.04, 22:59 elo ja jesem didżej NANA i gram wypas muze madafakas ! wreszice bedzie miejscówka dla mnie i mojego składu z cenrtum. Elo ziom! pozdro dla składu i ziomasków z klasy, yo yo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Zamiast Mewy - Deja Vu IP: *.udn.pl 06.04.04, 23:02 ty... ja czuje ten sam klimat co nyna, nie moge sie doczekac kiedy bedzie 1-8L w radomiu. extra cloobik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mindos Re: Zamiast Mewy - Deja Vu IP: *.radom.pl 06.04.04, 23:03 tak tak dj nan jest najlepszy ziomkas na swiecie elo ziomus Odpowiedz Link Zgłoś