Dodaj do ulubionych

Zamiast Mewy - Deja Vu

IP: *.udn.pl 31.03.04, 20:37
CHŁOPSKIE JADŁO = francuskie fascynacje szefa z Kielc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Baryś Re: Zamiast Mewy - Deja Vu IP: *.udn.pl 31.03.04, 23:09
      I ten pretensjonalny czerwony, ale polski wiatrak. Muzeum wsi radomskiej a nie
      Paryż.
      • Gość: Notice Re: Zamiast Mewy - Deja Vu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.03.04, 23:17
        moim zdaniem miejsce zupełnie nie nadające się na tego rodzaju lokal. dzielnica
        przemysłowa, brud i smród. już kilka razy próbowano tam coś zrobić i za każdym
        razem kicha. a poza tym kielecka firma w Radomiu?!!!
        • Gość: hanna Re: Zamiast Mewy - Deja Vu IP: *.udn.pl 31.03.04, 23:25
          Tam zawsze po pogrzebach urzadzane sa stypy bo blisko cmentarza. Wyobraźcie
          sobie stypę po francusku z chłopskim staropolskim jedzeniem.
          • Gość: NITKA Re: Zamiast Mewy - Deja Vu IP: 217.153.15.* 01.04.04, 10:05
            Poczekajmy - zobaczymy. Ja po powstaniu Archiwum jakos zaczynam wierzyć w to,
            że może się udać :)
            Trzymam kciuki!
            • Gość: szymus Re: Zamiast Mewy - Deja Vu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.04.04, 10:34
              A co takiego- Archiwum?
              • Gość: oo Re: Zamiast Mewy - Deja Vu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.04.04, 10:39
                Archiwum to klub od 24 lat w Uniwerku Warszawskim
                • Gość: mlody18 Re: Zamiast Mewy - Deja Vu IP: *.radom.pilickanet.pl 01.04.04, 12:12
                  Wreszcie powstanie porządny klub a wy się nie cieszycie.Tylko szkoda że
                  właściciel z Kielc.A poza tym to tam by mu nie dali i by zbankrutował.TYlko
                  błagam o porządną ochronę.Okolica bardzo nieciekawa.A i koncert gwiazd mogą być
                  raz na trzy miechy.A co sb gwiazdy klubowe np. DJ Adamus , Nowika ,Smolik i
                  Reni Jusis.Jestem jak najbardziej za.....
    • Gość: Basset Żałośni jesteście w Waszym narzekaniu. IP: *.pwr.wroc.pl / *.am.wroc.pl 01.04.04, 13:09
      Powstaje nowy lokal- ale wlascicielz kielc to trzeba go zjechac, miejsce tez
      nie za bardzo wam odpowiada. W takim razie zapraszam was abyscie sami zalozyli
      taki klub o jakim marzycie- wylozcie na to kaske i heja. Przeciez nikt Was tam
      nie zaciaga sila. Nie chcecie to nie chodzcie! Ja ciesze sie ze komus to moze
      sie oplacac i inwestuje w to miasto. Pozdrawiam malkontentow i proponuje wypad
      do najblizszego baru piwnego gdzie niczego poza napojem z kija nie uswiadczysz.
      Tam mozecie sobbie ponarzekac jak to strasznie jest w naszym miescie i nic sie
      nie dzieje. Jeszcze jedno- kiedy powstawaly "Katakumby" takze "martwiono" sie
      ze to lokal w niebezpiecznym miejscu ale wystarczylo troszke zadbac o ochrone i
      funkcjonuje w najlepsze.
    • Gość: Jazz Re: Zamiast Mewy - Deja Vu IP: *.rwt.pl 01.04.04, 13:12
      Selekcjonowanie gości? To jest czysty rasizm, szowinizm i ksenofobia, a za to
      od 2 maja zgodnie z prawem Unijnym (hi, hi, hi) idzie się do ciupy.
      • Gość: Trampki dobre dobre to IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 01.04.04, 14:11
        Co ja myślę?
        Pomysł spoko.

Lokalizacja - nie najgorsza.Wszystko zależy od właściela

Właściciel z Kielc?-nie przesądzajmy.Zwolennikiem Kielc nie jestem ale dlaczego
        z góry zakładać że będzie źle?Ocenimy to po kilku miesiącach :)

Selekcja?
        Zależy jaka to będzie to firma ochroniarska!Bo niertaz zdarza się tak że pseudo
        dresy/ochroniarze wpuszczają dresów i chołotę.Tego się najbardziej boje.chołoty
        i chłopstwa.Oby tego nie było.BURAKI WON!

Muza?Spoko.Clubbing ucieka z Wawy do mniejszych miast :) ale i tak spoko.Zależy
        jacy Dj`e.I mam nadzieje że koncerty będzie tam będzie można robić też.

Patrzcie.KLUB MEGA robi już od jakiegoś czasu sensowne imprezy i jakoś sobie
        radzi z tzw. "brudasami-paskami".

Tego życzmy i Deja vu!:))))))

Każdy kto JUŻ TERAZ krytykuje ten pomysł bezpodstawnie jest dla mnie śmieciem i
        tyle!
    • Gość: NYNA Re: Zamiast Mewy - Deja Vu IP: *.udn.pl 06.04.04, 22:59
      elo ja jesem didżej NANA i gram wypas muze madafakas ! wreszice bedzie
      miejscówka dla mnie i mojego składu z cenrtum. Elo ziom! pozdro dla składu i
      ziomasków z klasy, yo yo
      • Gość: jaaa Re: Zamiast Mewy - Deja Vu IP: *.udn.pl 06.04.04, 23:02
        ty... ja czuje ten sam klimat co nyna, nie moge sie doczekac kiedy bedzie 1-8L
        w radomiu. extra cloobik
      • Gość: mindos Re: Zamiast Mewy - Deja Vu IP: *.radom.pl 06.04.04, 23:03
        tak tak dj nan jest najlepszy ziomkas na swiecie elo ziomus
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka