Gość: ania*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 10:26 Boli mnie jajnik na którym mam torbiel,szczególnie przy siadaniu.Czy moge iść do lekarza rodzinnego po zawolnienie z zajęć wychowania fizycznego?Czy tylko gin może napisać takie zwolnienie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: n-l Re: dlaczego boli? :( IP: 212.106.16.* 10.03.06, 10:43 Wydaje mi się, że takie długotrwałe zwolnienie, np. do końca roku musi napisać specjalista, czyli gin. I z tym wtedy pisze sie podanie do dyrektora o zwolnienie i się ma wpisane na świadectwie "zwolniona". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dlaczego boli? :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 10:47 Ale ja nie chcę zwolnienia do końca roku.Tylko na ten czas jak mnie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: dlaczego boli? :( IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.03.06, 14:18 na taki czas to chyba można się samemu zwolnić?? Nie wiem jak to teraz jest. Lekarz rodzinny wypisywał za moich czasów (wtedy się jeszcxze nie nazywał rodzinyy) zwolnienie z wf na tydzień czy dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: dlaczego boli? :( 11.03.06, 11:25 to znaczy na kiedy? na srody po poludniu i wtorki rano? Odpowiedz Link Zgłoś