zoelka 20.10.10, 10:29 Przeszukałam forum i nie znalazłam nic w miare "świezego". Macie jakąś dobra firmę cateringową? żebym nie musiała sie wstydzić przed VIPami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bbb Re: catering IP: 91.207.126.* 20.10.10, 21:15 Może zaproś VIP'ów do restauracji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pe-Pe Re: catering IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.10, 08:36 Jest kilka firm, z których usług korzystałem. Jeżeli chcesz by było super wystawnie i dania nadzwyczajne to polecam Hotel Wsola. Robią catering profesjonalnie p[od każdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoelka Re: catering IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.10, 15:21 Niestety musi sie to odbyć w firmie bo to będzie otwarcie i przyjadą "ministry" musi byc pięknie. Zadzwonie do Wsoli popytam- dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: catering IP: *.radom.vectranet.pl 21.10.10, 17:11 Sranie w banie,wydłub i zeżryj, a resztę daj ministrom. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_czarna83 Re: catering 27.10.10, 22:33 Polecam Ci firmę Mobilna Karczma Lubelska. Co prawda nie z Radomia, ale myślę, że dojechanie tam nie będzie dla nich problemem. Tym bardziej, jeżeli jest to spotkanie z VIPami. Mają oni duże doświadczenie i moja firma już nieraz korzystała z ich usług. Szczegóły znajdziesz pod tym adresem www.grafmarina.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryan Re: catering IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.10, 11:45 aq czemu polecasz? to ciagle kryptoreklamy ..niestety wbrew sobie musze polecic wsole bo bylem wielokrotnie na bankietach przez nich organizowanych ,przweciwnikiem jestem zasmiecania forum postami wlascicieli ...a co sadzicie?... wiekszosc z nas nie chodzi do imperium ,nie je w mobilnej karczmie lubelskiej ,nie bawi sie na wesleu w karszowce itd i tak naprawde to nic mnie to nie obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś