0-edyko 14.11.10, 09:04 Ja naprawdę nie wiem na kogo mam głosować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lew-35 Re: WYBORY! 14.11.10, 09:58 A ja wiem ale nie powiem.Mam swojego kandydata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fran Re: WYBORY! A Kluziński? IP: *.radom.vectranet.pl 14.11.10, 12:17 W dami wg informacji p Karasia w środę ma być debata prezydencka zaproszono Wikińskiego, Szprendałowicza ktorzy potwierdzili udzial i Kosztowniaka ktory na razie nie potwierdzil. Co na to p Kluziński i pozostali kandydaci? Nieżle wygląda w praktyce podpisany między wami cyrofraf przeciw Kosztowniakowi co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: WYBORY! A Kluziński? IP: 188.33.234.* 14.11.10, 13:40 A Pan Kluziński ma kluzobusa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca P. Kosztowniak sie obrazi. IP: *.chello.pl 15.11.10, 19:14 Obstawiam ze Kosztowniaka nie bedzie na tej debacie. Nie bedzie mial komu lac wody. Dobrze wie ze to nie bedzie spotkanie w szkole z fanatycznym elektoratem gdzie srednia wieku to 60lat i zawodowe wyksztalcenie. Im wiecej sie wypowiada tym wiecej daje powodow do smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia P Re: Kosztowniak sie obrazi. IP: *.radom.vectranet.pl 16.11.10, 23:02 Ja tam na miejscu Kosztowniaka olalbym taką debatę. Niech sobie komuchy rozmawiaja ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość_ Re: Kosztowniak sie obrazi. IP: *.radom.vectranet.pl 17.11.10, 00:34 Kosztowniak ma klasę slowa, kulturę osobistą, jest dobrym gospodarzem, ale aby jego wypowiedzi były śmieszne, to tego raczej nie zauważyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: WYBORY! A Kluziński? 16.11.10, 02:31 Gość portalu: fran napisał(a): > W dami wg informacji p Karasia w środę ma być debata prezydencka zaproszono Wik > ińskiego, Szprendałowicza ktorzy potwierdzili udzial i Kosztowniaka ktory na ra > zie nie potwierdzil. Co na to p Kluziński i pozostali kandydaci? Nieżle wygląda > w praktyce podpisany między wami cyrofraf przeciw Kosztowniakowi co ? Ma Pan błędne informacje. W tym tygodniu będzie kilka debat w TV Dami. W środę akurat wystąpię ja z Waldemarem Rajcą, a w piątek ma być debata z udziałem Wikińskiego, Szprendałowicza i Kosztowniaka. (Dziś - tj. w poniedziałek - była zdaje się z udziałem Fogla i Kwaśnika.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia P Re: WYBORY! A Kluziński? IP: *.radom.vectranet.pl 16.11.10, 23:00 Tak pisał p Karaś. Jak widać sie mylił. DAMI oszolomów daje na poczatek. Nie wątpię, że p Waldemar będzie dla własciwym przeciwnikiem. Pośmiejemy się. Ustawili Pana w II lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mokka Re: WYBORY! IP: *.radom.vectranet.pl 14.11.10, 20:03 Jedyna partią ktora ma jakiś program i go prezentuje jest PIS reszta tylko krytykuje nie ma nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca 2010 Re: WYBORY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 17:17 Nieprawda. Tylko SLD. PiS nie miał i nie żadnego programu. Zadłuża tylko miasto bez widoków na wzrost dochodów miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inexes Re: WYBORY! IP: *.radom.vectranet.pl 15.11.10, 17:20 Lepiej powiedz, ze malo co wiesz. Dzieciaki winny się uczyć a nie politykować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyksympatyka Re: WYBORY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 18:37 na wszystkich tylko nie na PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paligłąb Re: WYBORY! IP: *.radom.vectranet.pl 15.11.10, 18:39 mylisz sie przyjacielu Tylko PIS nikt inny a szczególnie postkomuna i Kocham Radom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cross country Re: WYBORY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 21:42 Tylko Kosztowniak nadaje się na Prezydenta , miasto potrzebuje kontynuacji wieloletniego planu rozwoju miasta! ja głosuję na Kosztowniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oto i ja Re: WYBORY! IP: 78.88.133.* 15.11.10, 22:01 Cóż za merytoryczne podejście do sprawy! Przerzucacie się argumentami nie do podważenia. To miło patrzeć na tak rzeczową dyskusję. Widzę, że warto głosować na wasze ugrupowania. Szkoda, że nie mam kilku głosów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonasz Re: WYBORY! IP: *.radom.vectranet.pl 16.11.10, 19:15 Trzeba namówić chłopców z Kocham Radom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryla Re: Gajewski przegrał IP: *.radom.vectranet.pl 16.11.10, 19:28 Krzysztof Gajewski, kandydat na radnego z listy Radomian Razem przegrał we wtorek w pierwszej instancji proces z posłem Krzysztofem Sońtą (PiS). Gajewski zapowiada apelację w trybie wyborczym, ale też będzie zakładał posłowi sprawę cywilną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAC Re: WYBORY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 21:32 Jeśli nie wiesz na kogo głosować to wybierz mądrzejszego. Bez podpowiadania, łatwo zauważyć, że takich najwięcej jest na listachSojuszu Lewicy Demokratycznej . Mają wiedzę, doświadczenie, potrafią współpracować bez uprzedzeń, są wolni od nienawiści, myślą o przyszłości. I najważniejsze, są to ludzie pracowici. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia P Re: WYBORY! IP: *.radom.vectranet.pl 16.11.10, 22:55 co ty człeniu prawisz całkiem cie przed wyborami pogięło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość_ Re: WYBORY! IP: *.radom.vectranet.pl 17.11.10, 00:37 A gdzie pracują Ci pracowici? Odpowiedz Link Zgłoś