Dodaj do ulubionych

Rolmlecz - Balcerowski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 10:21
Jestem ciekaw jak oceniecie Pana Balcerowskiego i jego firme Rolmlecz??
Obserwuj wątek
    • Gość: Krajan Re: Rolmlecz - Balcerowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 11:24
      NIc, a co mozna myslec o tym palancie
    • radom Re: Rolmlecz - Balcerowski 08.04.04, 11:50
      Balcerowski jest chyba najlepszym w Radomiu specem od marketingu.
      • Gość: Merlin Re: Rolmlecz - Balcerowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 12:51
        I robi sobie kampanie wyborcza za pieniadze spoldzielni... n nie wiem czy mozna
        go nazwac specem.... zreszta w tym wieku to chyba juz mozna sobie odpuszczac
        polityke, a nie do konca trzymac sie koryta
        • radom Re: Rolmlecz - Balcerowski 08.04.04, 13:26
          Merlinie! Jesteś młodszy, krytyczny, dobrze poinformowany ... WYGRYŹ GO!!!
          Oczywiście jeśli potrafisz. Zajmij zasłużone miejsce przy korycie i rób sobie
          kampanie za własne pieniądze, jeśli Ci się nie zmieni punkt widzenia w zwiazku
          ze zmianą punktu siedzenia.
          • Gość: Życzliwy Re: Rolmlecz - Balcerowski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.04.04, 13:39
            Szanowni Forumowicze rozumiem, że od 15 lat mamy demokrację i w związku z tym
            można opluwać kogo się chce i jak się chce. Ale dokonując oceny zawsze proszę o
            zrobienie bilansu zysków i strat, który jednak jednoznacznia przemawia na
            korzyść Pana Balcerowskiego i całej firmy Rolmlecz, czego nie można powiedzieć
            o większości osób publicznych w tym kraju. Proszę zauważyć, że mimo wszystko
            dzięki staraniom ekipy pod kierownictwem Pana Balcerowskiego mleczarnia od
            wielu lat trzyma się i to chyba nieźle, zwiększa zatrudnienie, inwestuje, płaci
            za swoje zobowiązania i stanowi konkurencję dla obcych podmiotów. Wydaje mi
            się, Rolmlecz jest jednym z większych pracodawców w Radomiu, chyba wiemy jaka
            jest sytuacja w tym mieście i co znaczy mieć pracę. Zatem proszę zostawić ocenę
            rynkowi i nie wydawać zaocznych wyroków.
            Życząc Spokojnych Świąt i wykorzystania światecznego czasu do głębszych
            przemyśleń.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka