rocco.pl 19.02.07, 13:40 Witam. Mam pytanie jak dostać się z centrum do mleczarni "Rolmlecz" komunikacją miejską. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Danny Re: Jak dojechać??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 01:39 Tramwajem na dworzec PKP lub PKS i potem prosto do Radomia do Rolmleczu, który nawet na gorzowskim Vitalu nie zamieszcza ani słowa o tym, że to robione w Gorzowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Made in Gorzow !!! IP: *.ed.shawcable.net 20.02.07, 19:43 Hey Danny, Moze i pacan jestes, ale zwrociles uwage na cos co mnie skolei ja rozwijam dalej: Czy nie powinnismy zmotywowac Magistrat by ten z kolei palami, kopniakami i grozbami lustracji i swiata inkwizycja "wymusil" na producentach w Gorzowie by KONIECZNIE na kazdym produkcie przyczepiali niezniszczalna etykietke pod tytulem "Made in Gorzow" oraz, dla nie-wyksztalciuchow, "Wyprodukowano w Gorzowie"... Dzieki za uwage... Madrze myslisz.!!! Napisz co myslisz.... w drodze do Magistratu... he he he :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na rekord Re: Jak dojechać??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 17:55 na rekord Odpowiedz Link Zgłoś