Dodaj do ulubionych

Koncert goni koncert

IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 08.04.04, 21:26
zajebiście!!!!
LE ILLJAH!!!!!!!!!:) rulez!
Obserwuj wątek
    • Gość: AHRET_DEV Re: Koncert goni koncert IP: 217.96.50.* 11.04.04, 10:04
      CARRION RZĄDZI!!! (bo umieją grać;)
      • Gość: :o Re: Koncert goni koncert IP: *.internet.radom.pl 12.04.04, 00:05
        szczepan rzadzi!
        • Gość: rebelia Koncert goni koncert IP: *.internet.radom.pl 12.04.04, 11:28
          le illjah umie lepiej
    • Gość: niedzwiedz Re: Koncert goni koncert IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.04.04, 11:22
      A ja ide 26 kwietnia do katakumb na CARRION i LILITH.
      L.A.F.F.C
      • Gość: rebelia a IP: *.internet.radom.pl 13.04.04, 16:44
        lilith zajebiście grają.carrion to jakaś podróbka.niech wymienią sobie śpiewaka.
        • Gość: hEndRYK LILITH i CARRION IP: *.suwo / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 08:54
          A czy słyszałeś nowe produkcje tych zespołów?
          Jak nie, bo niby gdzie, to zapraszam na koncert do KATAKUMB w imieniu zespołów.
        • Gość: Adi Re: IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.04.04, 12:17
          hej Rebelia skoro Carrion to jakas podróbka to czemu nie napisales jaki zespol
          podrabiaja?
          • Gość: rebelia dobra dobra IP: *.internet.radom.pl 14.04.04, 20:13
            Przykładów nie sposób wymienić bo jest ich dużo.lepiej wymieńcie wokaliste bo
            wstyd.Ja bym na jego miejscu wstydził się śpiewać na tej samej scenie co
            wokalistka Lilith.Lilith ma klase,styl i pomysł.Carrion nie ma żadnej z tych
            rzeczy a robią z siebie gwiazdy.Sorry Adi ale to że tam grasz to nic nie znaczy.
            nie chcę się kłócić bo nie ma oco.każdy widzi jaka jest prawda.ale plusa moge
            Wam(carrion) jednego dać.za to że robicie swoje.
            • Gość: Adi Re: dobra dobra IP: *.udn.pl 14.04.04, 22:26
              "przykladów jest duzo"-w ten sposob o kazdym zespole mozna powiedziec ze
              podrabiaja,po prostu podaj konkretnie jaki zespol podrabiamy -a za grzeska
              zaden z nas sie nie wstydzi bo nie ma powodu do wstydu.cos mi sie wydaje ze po
              prostu jego albo nas nie lubisz.jesli ten plus jest szczery to dziekujemy;}
              • Gość: Bootleg Re: dobra dobra IP: *.udn.pl 14.04.04, 23:22
                "carrion to jakaś podróbka" - napisal `rebelia' a pozniej dolożył;
                "plusa moge
                Wam(carrion) jednego dać.za to że robicie swoje."

jak dla mnie to sobie zaprzeczasz.
                A co do wstydu to ja się wstydzę ze jestem z tego samego miasta co Ty - taki
                anonimowy ktoś co się nudzi w domu i żyje tylko po to żeby komuś przykrośc
                zrobić.
                Gdzieś tu na forum widziałem jak wypowiedziałeś się o wszystkich kapelach
                oprócz Le illjah że to syf czy coś, Twoje uwielbienie tej jednej formacji jak
                dla mnie śmierdzi niezdrowym fanatyzmem. A stąd do nienawiści jeden krok tylko.
                A nienawiść to podstawa nie?
                • Gość: rebelia Re: dobra dobra IP: *.internet.radom.pl 15.04.04, 15:33
                  te Bootleg?nienawiść podstawą?czego?Pewnie twojego toku myślenia.Adi:PLUS był i
                  jest szczery bo to cenię.A personalnie nie mam nic do nikogo.Jestem
                  obiektywny.I tyle.BOOTLEG czytaj uważniej.Nie wypowiadałem się o wszystkich
                  kapelach-to po pierwsze.Po drugie,nie ukrywam swojej sympatii do le illjah bo
                  im sie to należy i po prostu ich lubię(a fanatykiem nie jestem.To co?Nie mogę
                  jakiegoś zespołu lubić bo od razu jestem fanatykiem?zastanów sie co piszesz).I
                  pytam po raz drugi:nienawiść czego jest podstawą według ciebie?Bo rzuciłeś
                  jakieś puste hasło.

Umówmy się:bądźmy obiektywni.
                  Każda kapela ma plusy i minusy.Widzę i słyszę więc piszę.Więc?Wokal carriona
                  jest słaby z wyćwiczoną śmieszną manierą.Reszta bez zarzutu (pewnie to dzieki
                  vikiemu).Lilith - styl,konsekwencja w działaniu.Brak im tylko szczęścia.A le
                  illjah?skoro niby jestem takim fanatykiem - to może ty bootleg napisz o nich
                  coś?plusy i minusy.Tylko bez śmierdzących insynuacji i bezpodstawnej
                  krytki.Stać cię na to?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka