Dodaj do ulubionych

SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G

22.11.10, 17:25
JESTEM SKROMNYM PISARZEM KTÓRY POSTANOWIŁ SPECJALNIE DLA PANA COS NAPISAC

TYLE PALIWA
TYLE DREPTANIA
JUZ STANOWISKO MIAŁA MIEĆ TAM JAKAŚ HANIA
I WSZYSCY KTÓRZY LUDZI WOZILI
JUŻ NOWE FURY SOBIE UPATRZYLI
JUZ ŻONA W NOWEJ KREACJI CHODZI
I KAWĘ NAD RANEM MĘŻOWI SŁODZI
LECZ MĄŻ PO CICHU LICZY SWE GŁOSY
PO CAŁEJ NIE PRZESPANEJ NOCY
AŻ NAGLE DĘBA WŁOSY MU STAJĄ
PATRZY NIE WIERZY INNI WYGRYWAJĄ
I ZROZPACZONY WŁOSY SWE RWIE
ACH CO TO BEDZIE CHOLERA GO WIE
A MÓWIŁEM WYNAJAĆ AUTOBUSY

NIE RYMUJE SIĘ NIE SZKODZI!!!!
WYGRAŁY SANDAŁY BO CICHUTKO STĄPAŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Z WYRAZAMI SZACUNKU JA-POETA.
POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • esbek-98 Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 22.11.10, 17:49
      He he - dobre. To teraz 4 lata pisania wierszy. Życie życie jest nowelą. Raz przyjazną , a raz Wrogą- tak, tak wrogą ale tylko dla wrogo nastawionych. Panie S.G. - nie warto życia tracić zagłębiając się w tajnikach Wrogości. Raczej bym proponował nie przeszkadzać a swoim doświadczeniem pomagać w gospodarowaniu gminą, wówczas i pan i gmina więcej osiągnie. I panu będzie lżej i ludzie nie będą się dzielić. WSZAK KTO MIECZEM WOJUJE - Od miecza ginie !. Wierzę że kolejna kadencja pomoże panom zakopać wojenne topory i spojrzeć w przyszłość - z korzyścią dla mieszkańców.
      • korba825 Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 22.11.10, 18:10
        mało brakowalo kilkanaście głosów zabrakło najgorsze to to, że następne 4 lata dla Odrzywołu w plecy..
        • esbek-98 Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 22.11.10, 18:23
          Korba i tobie czapka z głowy nie spadnie jak zamiast biadolić uwierzysz w to że zgoda buduje a jeśli z góry jesteś nastawiony anty - to choćby wójt nie wiem co dobrego zrobił to i tak napiszesz że jest to złe. Wszyscy którzy bezpodstawnie oczerniacie i kłamliwe rzeczy piszecie musicie wiedzieć że kiedyś trzeba będzie za to odpowiedzieć przed Bogiem. Pytanie czy warto się aż tak użerać i ujadać, przecież to nie doprowadzi do niczego dobrego - zwłaszcza was i chodzi tu o sympatyków jednego jak i drugiego kandydata. Jeszcze raz powiem ZGODA BUDUJE !!! i dziękuje za odblokowanie forum dla wszystkich a nie tylko dla sympatyków G.S.
        • bober111 Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 22.11.10, 18:36
          ludzie czym wy sie szczycicie ta nieszczesna wygrana!to jest tragedia dla sandala przegral na glosy we wsi w ktorej mieszka i jeszcze w innych wsiach!!!to ma byc zaszczyt???!!WSTYD!!!!!!!!!! i to jest prawdziwy powod do kpin i pisania wierszy a nie wysmiewacie Slawka ktory zdobyl glosy ludzi z okolicznych wsi.ludzi ktorzy swoim glosem zaufali Slawkowi a nie Marianowi.i to wlasnie jest prawdziwa wygrana PANA SLAWKA!!!tak malo brakowalo ale i tak to zwyciestwo......
          • chudybyk.2 Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 22.11.10, 18:45
            Dokładnie.. ciekaw jestem czym sie zrewanżuje Kmieciak tym z Odrzywołu co na niego glosowali i mu zaufali.
            • viking25 Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 22.11.10, 18:51
              Zrobi im dożynki na Cetniu.
              • chudybyk.2 Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 22.11.10, 18:55
                hahaha dobre>>>>>:-)
                • baird2 Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 22.11.10, 20:48
                  Szanowni Panowie Jesli to co pisza i moga pisac teraz moi poprzednicy tzn ,ze byla cenzura od administratora na wypowiedzi popierajacych Kmieciaka na tym forum, to jest poprostu swinstwo Godne ubolewania . To nie tak ma wygladac demokracja . A jesli Wy Panowie we wszystkim tez uczestniliscie to tez zaslugujecie na to okreslenie A jesli tak, to Wasz kandytad tez jest Wam przypisany Nie wiem czy Kmieciak jest dobrym wojtem i czy bedzie dobrym wojtem , ale wygral w demoktatycznych wyborach i uszanujcie to . Owszem niech Pan Slawek i opzycja patrzy mu na rece i kontroluje , przeciez ma mase mozliwosci prawnych i nie jest Pan wojy krolem udzielnym
          • obserwator.inc Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 22.11.10, 20:49
            bober gdyby nie te samochody które wynajął i myślał ze gminę zawojuje to by połowy nie miał tych głosów. Dobrze że jeszcze różańcy nie rozdawał i obrazków z Papieżem.
            • bestjapa Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 22.11.10, 20:59
              Zauważ kolego, że forum ma status prywatnego i nie jest własnością wszystkich.
              Nikt nie zabrania założenia forum p. Kmieciakowi i pisać na nim.
              I całe szczęście że forum prowadzą prawdziwi Odrzywolacy.
              • bestjapa Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 22.11.10, 21:10
                Zerknij tu kolego boird2 na prawo na niebieski kwadracik pisze "załóż forum".. widzisz i to jest demokracja. Działaj chłopie!!
              • obserwator.inc Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 22.11.10, 21:12
                Przyjacielu na początku niema słowa forum prywatne tylko dla mieszkańców Odrzywołu i okolic a to chyba różnica prawda.Czy ty próbujesz powiedzieć ze jeśli ktoś pisze nie pochlebnie o Panu Sławku to może być z niego usunięty. A co z wolnością słowa co z demokracją o którą walczyliśmy co z tolerancją.Czy ty wyznajesz zasadę kto nie jest z nami ten jest przeciwko nam. To przyjacielu nie prowadzi do niczego dobrego.
                • bestjapa Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 22.11.10, 21:18
                  Przyjacielu "smatrisz w kingu wdisz figu" spójrz nad napisem "Odrzywół" - pisze jak wół forum>Prywater>miejscowości>mazowieckie>odrzywól... widzisz???? jak nie to przemyj oczy.. buhahha!!
                  • baird2 Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 22.11.10, 21:25
                    Chlopie , chyba przegieles pale . Skoro to jest forum prywatne to zapros sobie gosci wyselekcjonowanych i z nimi gadaj . Ale Skoro udostepniasz je wszystkim , to tez wszystkim pozwol napisac to co mysla i uszanuj to i nie rob sobie jaj z ludzi takich jak ja , ktory z szacunkiem tu czasem napisze w trosce o dobro tej gminy A ty wybiorczo dopuszczasz tych ktorzy Ci pasuje A Fe , fe
                    • bestjapa Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 22.11.10, 21:30
                      Chłopie piszesz do mnie czy do Admina? bo ja jestem bestjapa.. świrus.... jakis czy co;-)
                  • obserwator.inc Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 22.11.10, 21:30
                    Przyjacielu nie pisze się prywater tylko prywatne i nie będę rozwijał już tego wątku bo widzę że masz takie pojęcie o tym co się tu dzieje co moje krowy w oborze .
              • baird2 Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 22.11.10, 21:16
                bestjapa napisał:

> Zauważ kolego, że forum ma status prywatnego i nie jest własnością wszystkich.
                > Nikt nie zabrania założenia forum p. Kmieciakowi i pisać na nim.
                > I całe szczęście że forum prowadzą prawdziwi Odrzywolacy.
                Ach jaki ja jestem naiwny , myslalem , ze to jest forum mieszkancow Odrzywolu , a tu sie kolego okazuje , ze to caly czas bylo forum popierajace Slawka i anty Kmieciakowe . No coz powinno to forum jednak zmienic nazwe z Odrzywol na anty Kmieciak , bo wpuszcza Pan Panie adminstratorze ludzi w maliny I nastepne swinstwo, ludzie , ktorzy tak bardzo pragna prawa i sprawiedliwosci wpuszczaja ludzi w maliny
                • bestjapa Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 22.11.10, 21:23
                  nie moge sie wypowiadac za admina ale powiem tak, 49% procent ludzi w Odrzywole mysli inaczej niz ty kolego:-)) atakujecie admina i forum bo nie macie wplywu na to co tu pisze a chcieli byscie i to was wk...a najbardziej.
                  • pak-er Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 22.11.10, 21:38
                    A skąd sie tych przydupasów tylu wzięło na forum nagle jak mrówków?
                    • rysio821 Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 22.11.10, 21:42
                      Mowie wam zablokujcie to forum bo kij z tego będzie jak tylko zaczęli pisać poziom dyskusji sie obniżył do krów w oborze.
                      • bestjapa Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 22.11.10, 21:47
                        Dokladnie zwijam sie więc na jakis czas.. na razie. siemka!
                    • obserwator.inc Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 22.11.10, 21:49
                      hej paker nie nadymaj się tak wystraszony nic sie nie bój tu nikt nie gryzie przecież tu sami swoi Odrzywół i okolice.A poza tym trzeba wdrażać w życie hasło jednego z kandydatów. CZAS NA ZMIANY. A ja bym dodał jak pisałem wczesniej IDZIE NOWE
                  • mlody.cinkciarz Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 22.11.10, 21:49
                    Sądzę że ja-poeta trochę przesadził. Takie wyśmiewanie się z kandydatów na radnych. I co się czepiacie, krzywdę Wam który zrobił? Ale mało jeszcze, trzeba dokopać. Taką taktykę macie. Z piątku na sobotę jacyś sprawcy, zrywali i zamalowali na Wysokinie plakaty wyborcze wójta i starosty. Jest to złamanie ciszy wyborczej. Właśnie od piątku przyczepiliście się pewnej osoby i wyzywacie od darmowych taksówkarzy i przydupasów. Tylko dlatego, że wywiesił plakaty wyborcze starosty na swoim budynku. WOLNO MU I TYLE, a Wam nic do tego. Zajmijcie się wreszcie PRACĄ, a nie krytykowaniem i wyzywaniem.
                    • odrzywolak1 Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 22.11.10, 22:04
                      Ludzie dajcie spokój,każdy mądry powie że po 20 latach rządów jednych pora wreszcie na zniany. Niestety tym razem się nie udało ale wierzę, że za 4 lata wreszcie się to uda.
                      P.s Panie Sławku serdecznie gratuluję!!!!!!!
                      • tapczanista Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 22.11.10, 23:44
                        Witam jestem kolejnym z "przydupasów" na tym forum i mówienie że czas je zamknąć skoro nas tak dużo poważnie godzi w jego wiarygodność! Tak, przyszedł czas na zmiany! Przez tyle lat obrażaliście rządzących a kiedy odbijamy piłeczke mówicie, że to niegodne? Bądźcie konsekwentni drodzy odrzywolacy. Możecie pisać ile chcecie, że Prawie połowa gminy jest za Panem Sławkiem skoro poprawia to Wasze ego. Prawdę i tak znacie- Pan Kmieciak zaufał, że to co zrobił wystarczy by wygrać. Nie chodził od domu domu, nie zanosił babciom toreb z zakupami do domu, a duża część wyborców to właśnie nieświadomi starsi ludzie, ufający miłemu panu z plakatów. Gratuluję Panu Sławkowi kampanii, a Panu Wójtowi Kmieciakowi wygranej!
                        • 007mlody Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 23.11.10, 06:03
                          Zapomniał jeszcze pan npisać, że ludzie pana Kmieciaka nie ufali panu Kmieciakowi, bo za ... (wszyscy i tak wiedzą) dowozili ludzi. Również pan Slawek nikogo nie zatrudniał w Opoce i nie mścił się na rodznach konkurentów. Natomisat co do wieku wyborców, uważam że tak jak i ja większość z nich to byli mlodzi ludzie, ktorzy ufaja panu Sławkowi.
                          • bober111 Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 23.11.10, 09:31
                            czlowieku wygrana kmieciaka to poprostu zastraszenie wyborcow!!!a ci ktorzy naprawde maja ta mafie gdzies byli za slawkiem!pilnowanie tych ktorzy wchodzili na glosowanie obserwacja z samochodow!wyciaganie ludzi na sile z domow na glosowanie!!!to wszystko wygladalo tak jak za komuny.SB-ecy tez tak pilnowali i sledzili!!!MALA MIEJSCOWOSC A WIELKIE ZACOFANIE!!!
                            • walenty007 Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 23.11.10, 14:23
                              no to nieźle sie działo !! nie bylem w Odrzywole w tym dniu ale jeżeli tak było jak piszecie to ludzkie pojęcie przechodzi..hańba i wstyd !!!
                            • netowy-patriota Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 24.11.10, 20:32
                              Kilka słów ode mnie...
                              Po pierwsze, nikt nie wie jak głosowali "młodzi", bo jak wiadomo wybory nie są jawne. Ja jestem młody, a jakoś na Pana G. nie głosowałem.
                              Po drugie, nie nazwałbym przegranej 21 głosami zwycięstwem, to nie jest Sopot gdzie 20 głosów to naprawdę niewiele, tutaj jednak znaczy wiele(!) nie zapominajcie o tym...
                              Po trzecie Pan G. powinien wreszcie przejrzeć na oczy i dostrzec, że polityka nienawiści wcale nie pomaga Odrzywołowi, ani jego mieszkańcom i w ten sposób "rodowity" wcale nie pomaga, niech wreszcie przejrzy na oczy!
                              Robiąc ludziom "pranie mózgu" po domach złapał parę głosów, to fakt, ale ubliżać zwycięzcy nie przystoi, trochę ogłady i kultury osobistej należy wymagać od każdego "rodowitego", trzeba umieć przegrywać,jeszcze raz to podkreślam-przegrywać

Reasumując: psy szczekają, karawana jedzie dalej...

Pzdr.
                              • bober111 Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 24.11.10, 20:45
                                nie glosowales na slawka tak?a winko smakowało.........
                                • korba825 Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 24.11.10, 20:51
                                  Netowy-patriota napisał miedzy innymi "Robiąc ludziom "pranie mózgu" po domach złapał parę głosów, to fakt,", człowieku do was nie dociera że to było prawie 50% a nie parę głosów, paroma głosami to wygrał wasz pierdzący w stołek przez ostatnie 20 lat.
                                  • netowy-patriota Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 24.11.10, 22:16
                                    bober111 proponuję, żebyś czasem odszedł od komputera i się przewietrzył, na pewno Ci nie zaszkodzi, a może pomoże(?)

Porażka jest porażka, wyżalanie się na forum niczego nie zmieni,ani opowiadanie historii wyssanych z palca, wasza propaganda wydaje się nie mieć końca, a to chyba nie o to chodzi "rodowici".
                                    Spróbujcie zmienić tok myślenia, nie wszystko robić na przekór, to może w ten sposób dołożycie cegiełkę do tego by było po prostu lepiej. Myślenie nie boli...

• netowy-patriota Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 24.11.10, 22:27
      a na następne wybory proponuję wynająć autokar dowożący chętnych ludzi do wyborów. Może nie będzie ludzi boleć to, że nie wszyscy mieli jak się dostać na wybory. Może wtedy uzbieracie te drobne, zwycięskie 21 głosów I skończcie już ten wątek, bo się już tych żali czytać nie da....

I zrozumcie, że jeżeli człowiek utrzymuje się przy władzy 20 lat, oznacza to jedno, ludzie nie boją się mu powierzać swojego losu i mu ufają. Demokracja zwyciężyła po raz kolejny
      • bestjapa Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 24.11.10, 22:50
        Przestań chłopie pieprzyc głodne kawałki i idź spać
        • mlody.cinkciarz Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 25.11.10, 00:40
          Kiedyś sami walczyliście o wolność słowa, a teraz jak ktoś napisze inaczej jak Wy to się pienicie na maksa. Naprawdę już dajcie spokój z tymi wyborami, przeszło poszło. Ale najgorsze jest to że ludzie teraz bardzo się skłócili. Skoro objeliście mandaty radnych to weźcie się do roboty i przestańcie na każdym kroku krytykować. Będą następne wybory to zobaczymy... a narazie to tylko ciężka praca na rzecz naszej gminy, a nie wypisywanie na forum. Naprawdę nie da się podyskutować rzeczowo z Wami. Zaraz tylko jaki to wójt, jaki to starosta. A skąd się wzięło te prawie 1000 głosów na starostę? Bo ludzie widzą, że coś konkretnego zrobił dla powiatu. Mnie osobiście polityka nie kręci, ale denerwuje mnie jak ci "rodowici" Odrzywolacy głosują przeciwko staroście, człowieka z naszej gminy Odrzywół. I wiecie co, to Wy jesteście zdrajcy. W gminie Klwów starosta miał dużo głosów. Ale u nas to tylko potraficie wyzywać. A odnośnie "rodowitych" Odrzywolaków to jak rozumiecie? Pewnie trzeba nim być od kilku pokoleń, bo inaczej to znajduch. Jak jesteście tacy konsekwentni to czemu nie głosowaliście na starostę oraz na tych właśnie "rodowitych" Odrzywolaków, tylko wybraliście panią K. na radną Odrzywołu. Teraz to strach na Odrzywole się pokazać bo można oberwać. Na targu niektórzy trzęśli się co nie miara, że tylko 21 głosów.
          • walenty007 Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 25.11.10, 11:20
            założyli sobie drugie forum a pchaja sie na siłę tu gamonie..
            • komentator_123 Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 25.11.10, 12:01
              Jakie to juchy niepoprawne;-)
              • odrzywolak Re: SPECJALNIE DLA PANA RADNEGO SŁ.G 25.11.10, 16:36
                Do mlody.cinkciarz. Pawełku a Ty jesteś obiektywny w swych ocenach, nie przemawia za tobą interes rodzinny czy sąsiedzki? Pobił Cię ktoś w Odrzywole, ubliżył że tak się trzęsiesz? Zastanów się trochę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka