Dodaj do ulubionych

PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany

06.12.10, 17:02
PIS poległ w swoich enklawach. Lublin, Płock. Żadne duże miasto nie ma prezydenta z PIS. Oczywiście tylko w Radomiu stawiamy na mocherów. Czy żona Kosztowniaka zostanie wiec usunieta ze spółki w Płocku?
Obserwuj wątek
    • marcinradom Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany 06.12.10, 17:17
      kolego to że Kosztowaniak ponownie został prezydentem to nie dramat. dramatem jest to, że zafundowaliśmy sobie na kolejne cztery lata prezydenta opozycyjnego w stosunku do sejmiku Mazowsza, do prezydenta Warszawy. domyśl się, w jaki sposób PiSowski prezydent Radomia ma dogadać się ze swoimi oponentami. w jaki sposób chce wyciągnąć dla Radomia kasę? ano w taki jak przez ostatnie cztery lata, czyli z marnym skutkiem. przypomnę tylko: lotniska cywilnego nie mamy i na 99% mieć nie będziemy, oddział ginekologiczno-położniczy także zapewne nie szybko będzie oddany, druga nitka kolejowa do wawy też pozostaje w sferze marzeń. będziemy mieć tylko centra handlowe i nowe ulice tak pokręcone jak Kozienicka.
      pozdrawiam
      • Gość: jbest Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: 80.249.5.* 08.12.10, 12:03
        To może trzeba winić oponentów, a nie tego, który chce się dogadywać. Poza tym jak będzie skuteczny to kasa się znajdzie. Czasy kiedy inwestycje polegały na widzimisię I sekretarza KW zdecydowanie odeszły w przeszłość. Można stosować różne sztuczki, tak jak kopaczowa ze szprendałowiczem, w sprawie zwrotu 28 mln ale to na nic, tylko się zbłaźnią a kasę i tak oddadzą
    • lew-35 Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany 06.12.10, 17:52
      I co "panieproblem "znów pan ma problem nad problemami i znów wisisz pan do góry ja..i.
      • Gość: klon Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.radom.vectranet.pl 06.12.10, 18:21
        sam sobie robi palant problemy i ich nie potrafi rozwiązać
        • Gość: leff Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.radom.vectranet.pl 06.12.10, 18:55
          Gość portalu: klon napisał(a):

> sam sobie robi palant problemy i ich nie potrafi rozwiązać
          _______
          kto to jest tym palantem??
          • Gość: naczelny Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.radom.vectranet.pl 07.12.10, 00:00
            panproblem of course
    • Gość: olo Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.12.10, 18:48
      gratulacja dla Radomia płyną z całej Polski jedyne miasto gdzie ludzie myślą rozsądnie !
      • marcinradom Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany 06.12.10, 19:17
        pomijam polityczne potyczki. wybraliśmy opozycję w stosunku do władzy nadrzędnej, co stawia nas na przegranej pozycji w walce o pieniążka dla miasta.
        pozdrawiam
        • Gość: bbbb Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 20:16
          Radom Zdrój- już niebawem w Radomiu będzie wszędzie czyste powietrze
          dzięki PISowskiej ,,gospodarności"
          • Gość: toxicmen Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 20:31
            Mam rozumieć że w Radomiu jest 33 tys głupców ?? bo tyle oddano głosów na Kosztowniaka. Tylko jestem ciekaw co powiecie o tych ponad 100 tys które nie poszło na wybory ??
            Prawda jest taka że to pierwszy prezydent który jest na druga kadencję bo coś zaczyna się dziać i ludzie to widzą. Ktoś powie że zadłuża miasto. Wiec zadajcie pytanie które miasto w Polsce się nie zadłuża ?? Przestańcie manipulować i ujadać tylko zacznijcie sami działać jak wam tak źle.
            • Gość: Lukasz Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.centertel.pl 07.12.10, 18:42
              Widocznie wyborcy zaglosowali tak jak uwazali za swoj wybor , nie trzeba zmian w radomiu i innej wladzy , widac ze co niektorym nie pasuje ze Pan Kosztowniak wygral , a robi dobra robote dla miasta mimo ze ciezko bo kasa z warszawy pewnie nie dotrze i wiele jest jeszcze do zrobienia , w sumie wolal bym odrebne wojewodztwo radomskie niz podlegac pod warszawe.
            • Gość: smutna Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: 91.194.199.* 07.12.10, 19:07
              Gość portalu: toxicmen napisał(a):

> Mam rozumieć że w Radomiu jest 33 tys głupców ??<

Gorzej, jest ich znacznie więcej, ale nie wszyscy przyszli na wybory. Nic to nie zmieniło, ale wstyd trochę mniejszy;) Zawsze można powiedzieć, że mądrzy zostali w domu bo się zniechęcili.

> Ktoś powie że zadłuża miasto. Wiec zadajcie pytanie które miasto w Polsce się nie zadłuża ??<

Samo zadłużenie to jeszcze nic złego, bo za te pieniądze można zrobić dla miasta coś pożytecznego. Gdzies tam za kredyty wybuduja mieszkania, czy stworza miejsca pracy i to zostanie. U nas za kredyty sadzi się kwiatki w reprezentacyjnych miejscach. Nasze kwiatki zwiędną i zostaniemy z ratami do spłacenia.

> Przestańcie manipulować i ujadać tylko zacznijcie sami działać jak wam tak źle. <

Ja zrobiłam to co mogłam. Poszłam na wybory i głosowałam na Szprendałowicza.
        • Gość: erwin Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 21:22
          Fajna demokracja, skoro nie liczą sie mieszkańcy miasta, a rozgrywki partyjne. A co to ma znaczyć, ze będą kłopoty z uzyskaniem pieniędzy na rozwój miasta? Ktoś będzie robił łaskę? To ja mam w nosie taką demokrację.
      • zocha01977 Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany 06.12.10, 22:14
        Gość portalu: olo napisał(a):

> gratulacja dla Radomia płyną z całej Polski jedyne miasto gdzie ludzie myślą ro
        > zsądnie !
        Radom slynie raczej z chamstwa i nietolerancji wiec mnie nie dziwi,ze PiS tu wygral.Znam ludzi z Radomia i wiem ile tu hipokryzji i zacofania.Idealne siedlisko dla PiSu
        Radomianka z urodzenia Bawarka z wyboru
        • Gość: Radomski cham Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.radom.vectranet.pl 06.12.10, 22:41
          Niewiarygodne, pomyśleć, że wystarczy tylko urodzić się w Radomiu aby do końca życia nie móc wyzbyć się tych strasznych cech Radomianina. Nie pomoże nawet długoletni pobyt w Bawarii.
        • Gość: naczelny Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.radom.vectranet.pl 07.12.10, 00:01
          kretynka z urodzenia
        • Gość: radomianka Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.10, 14:28
          Nie obrażaj mnie, to co piszesz to jest twoim zdaniem szczyt kultury i tolerancji? - Radomianka z urodzenia i wyboru
      • Gość: smutna Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: 91.194.199.* 07.12.10, 18:55
        Gość portalu: olo napisał(a):

> gratulacja dla Radomia płyną z całej Polski jedyne miasto gdzie ludzie myślą rozsądnie !<

Widzę, że dobry humor Cię nie opuszcza, lubisz sobie pożartować:)
        • Gość: jonasz Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.radom.vectranet.pl 07.12.10, 19:00
          Smutna on ma rację. A ty sie rozwesel.
          • Gość: smutna Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: 91.194.199.* 07.12.10, 19:13
            Gość portalu: jonasz napisał(a):

> Smutna on ma rację. A ty sie rozwesel.<

Tak jest, chyba pójde się rozerwać do Media Markt, zanim zlikwidują. Ponoć w Radomiu sie nie opłaca bo to sklep nie dla idiotów. Gratulacje do radomian przychodza pod postacią własnie takich dowcipów. Niedługo będziemy sławni jak Wąchock!
            • Gość: Kotoś z Polski Precz od Wąchocka IP: *.apus-net.pl 08.12.10, 13:04
              Niedługo będziemy sławni jak Wąchock
              Ty nie ruszaj Wąchocka, zobacz kto tam wygrał. Już dawno przegoniliście to maisto.
              • Gość: smutna Re: Precz od Wąchocka IP: 91.194.199.* 10.12.10, 12:39
                Gość portalu: Kotoś z Polski napisał(a):

> Ty nie ruszaj Wąchocka, zobacz kto tam wygrał. Już dawno przegoniliście to maisto.<

W kwestii dowcipów jeszcze nie przegoniliśmy, ale mamy szansę. Możemy bez problemu zaadaptować kilka dowcipów o Wąchocku na własne potrzeby. Np....
                - Dlaczego Kosztowniak otworzył nowe konto (miejskie) w banku?
                - Bo stare było już puste.
                Tylko czy jeśli coś jest tak bliskie prawdy może być dowcipne?
    • Gość: zygmunt Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.xdsl.centertel.pl 06.12.10, 20:19
      panproblem to uszatycw...
      • Gość: kot Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.radom.vectranet.pl 06.12.10, 21:12
        "panproblem "napisał że ma problem ia teraz siedzi cichutko jak myszka mająca problem.
        • Gość: naczelny Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.radom.vectranet.pl 07.12.10, 00:02
          to jest forumowy świr
          • Gość: PISiurek Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.radom.vectranet.pl 07.12.10, 12:27
            Po wpisach zwolennikow PISu wiemy dlaczego mamy najwieksze bezrobocie we wszystkich rankingach jestesmy na dnie itp
            • Gość: klon Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.radom.vectranet.pl 07.12.10, 19:01
              a ty nadajesz się do czegoś żeby nie być bezrobotny
              • lew-35 Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany 07.12.10, 19:07
                Dla niego z jego wykształceniem nie ma pracy w Radomiu podobnie jak u Kiepskiego.
                • Gość: antyproblem Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.radom.vectranet.pl 10.12.10, 11:50
                  Biedny problem co ma ciągle jakiś problem,którego nie rozwiąże problem co ma problem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka