panproblem 06.12.10, 17:02 PIS poległ w swoich enklawach. Lublin, Płock. Żadne duże miasto nie ma prezydenta z PIS. Oczywiście tylko w Radomiu stawiamy na mocherów. Czy żona Kosztowniaka zostanie wiec usunieta ze spółki w Płocku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcinradom Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany 06.12.10, 17:17 kolego to że Kosztowaniak ponownie został prezydentem to nie dramat. dramatem jest to, że zafundowaliśmy sobie na kolejne cztery lata prezydenta opozycyjnego w stosunku do sejmiku Mazowsza, do prezydenta Warszawy. domyśl się, w jaki sposób PiSowski prezydent Radomia ma dogadać się ze swoimi oponentami. w jaki sposób chce wyciągnąć dla Radomia kasę? ano w taki jak przez ostatnie cztery lata, czyli z marnym skutkiem. przypomnę tylko: lotniska cywilnego nie mamy i na 99% mieć nie będziemy, oddział ginekologiczno-położniczy także zapewne nie szybko będzie oddany, druga nitka kolejowa do wawy też pozostaje w sferze marzeń. będziemy mieć tylko centra handlowe i nowe ulice tak pokręcone jak Kozienicka. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jbest Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: 80.249.5.* 08.12.10, 12:03 To może trzeba winić oponentów, a nie tego, który chce się dogadywać. Poza tym jak będzie skuteczny to kasa się znajdzie. Czasy kiedy inwestycje polegały na widzimisię I sekretarza KW zdecydowanie odeszły w przeszłość. Można stosować różne sztuczki, tak jak kopaczowa ze szprendałowiczem, w sprawie zwrotu 28 mln ale to na nic, tylko się zbłaźnią a kasę i tak oddadzą Odpowiedz Link Zgłoś
lew-35 Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany 06.12.10, 17:52 I co "panieproblem "znów pan ma problem nad problemami i znów wisisz pan do góry ja..i. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klon Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.radom.vectranet.pl 06.12.10, 18:21 sam sobie robi palant problemy i ich nie potrafi rozwiązać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leff Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.radom.vectranet.pl 06.12.10, 18:55 Gość portalu: klon napisał(a): > sam sobie robi palant problemy i ich nie potrafi rozwiązać _______ kto to jest tym palantem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naczelny Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.radom.vectranet.pl 07.12.10, 00:00 panproblem of course Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.12.10, 18:48 gratulacja dla Radomia płyną z całej Polski jedyne miasto gdzie ludzie myślą rozsądnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
marcinradom Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany 06.12.10, 19:17 pomijam polityczne potyczki. wybraliśmy opozycję w stosunku do władzy nadrzędnej, co stawia nas na przegranej pozycji w walce o pieniążka dla miasta. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbb Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 20:16 Radom Zdrój- już niebawem w Radomiu będzie wszędzie czyste powietrze dzięki PISowskiej ,,gospodarności" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toxicmen Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 20:31 Mam rozumieć że w Radomiu jest 33 tys głupców ?? bo tyle oddano głosów na Kosztowniaka. Tylko jestem ciekaw co powiecie o tych ponad 100 tys które nie poszło na wybory ?? Prawda jest taka że to pierwszy prezydent który jest na druga kadencję bo coś zaczyna się dziać i ludzie to widzą. Ktoś powie że zadłuża miasto. Wiec zadajcie pytanie które miasto w Polsce się nie zadłuża ?? Przestańcie manipulować i ujadać tylko zacznijcie sami działać jak wam tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.centertel.pl 07.12.10, 18:42 Widocznie wyborcy zaglosowali tak jak uwazali za swoj wybor , nie trzeba zmian w radomiu i innej wladzy , widac ze co niektorym nie pasuje ze Pan Kosztowniak wygral , a robi dobra robote dla miasta mimo ze ciezko bo kasa z warszawy pewnie nie dotrze i wiele jest jeszcze do zrobienia , w sumie wolal bym odrebne wojewodztwo radomskie niz podlegac pod warszawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: 91.194.199.* 07.12.10, 19:07 Gość portalu: toxicmen napisał(a): > Mam rozumieć że w Radomiu jest 33 tys głupców ??< Gorzej, jest ich znacznie więcej, ale nie wszyscy przyszli na wybory. Nic to nie zmieniło, ale wstyd trochę mniejszy;) Zawsze można powiedzieć, że mądrzy zostali w domu bo się zniechęcili. > Ktoś powie że zadłuża miasto. Wiec zadajcie pytanie które miasto w Polsce się nie zadłuża ??< Samo zadłużenie to jeszcze nic złego, bo za te pieniądze można zrobić dla miasta coś pożytecznego. Gdzies tam za kredyty wybuduja mieszkania, czy stworza miejsca pracy i to zostanie. U nas za kredyty sadzi się kwiatki w reprezentacyjnych miejscach. Nasze kwiatki zwiędną i zostaniemy z ratami do spłacenia. > Przestańcie manipulować i ujadać tylko zacznijcie sami działać jak wam tak źle. < Ja zrobiłam to co mogłam. Poszłam na wybory i głosowałam na Szprendałowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erwin Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 21:22 Fajna demokracja, skoro nie liczą sie mieszkańcy miasta, a rozgrywki partyjne. A co to ma znaczyć, ze będą kłopoty z uzyskaniem pieniędzy na rozwój miasta? Ktoś będzie robił łaskę? To ja mam w nosie taką demokrację. Odpowiedz Link Zgłoś
zocha01977 Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany 06.12.10, 22:14 Gość portalu: olo napisał(a): > gratulacja dla Radomia płyną z całej Polski jedyne miasto gdzie ludzie myślą ro > zsądnie ! Radom slynie raczej z chamstwa i nietolerancji wiec mnie nie dziwi,ze PiS tu wygral.Znam ludzi z Radomia i wiem ile tu hipokryzji i zacofania.Idealne siedlisko dla PiSu Radomianka z urodzenia Bawarka z wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomski cham Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.radom.vectranet.pl 06.12.10, 22:41 Niewiarygodne, pomyśleć, że wystarczy tylko urodzić się w Radomiu aby do końca życia nie móc wyzbyć się tych strasznych cech Radomianina. Nie pomoże nawet długoletni pobyt w Bawarii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naczelny Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.radom.vectranet.pl 07.12.10, 00:01 kretynka z urodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianka Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.10, 14:28 Nie obrażaj mnie, to co piszesz to jest twoim zdaniem szczyt kultury i tolerancji? - Radomianka z urodzenia i wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: 91.194.199.* 07.12.10, 18:55 Gość portalu: olo napisał(a): > gratulacja dla Radomia płyną z całej Polski jedyne miasto gdzie ludzie myślą rozsądnie !< Widzę, że dobry humor Cię nie opuszcza, lubisz sobie pożartować:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonasz Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.radom.vectranet.pl 07.12.10, 19:00 Smutna on ma rację. A ty sie rozwesel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: 91.194.199.* 07.12.10, 19:13 Gość portalu: jonasz napisał(a): > Smutna on ma rację. A ty sie rozwesel.< Tak jest, chyba pójde się rozerwać do Media Markt, zanim zlikwidują. Ponoć w Radomiu sie nie opłaca bo to sklep nie dla idiotów. Gratulacje do radomian przychodza pod postacią własnie takich dowcipów. Niedługo będziemy sławni jak Wąchock! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotoś z Polski Precz od Wąchocka IP: *.apus-net.pl 08.12.10, 13:04 Niedługo będziemy sławni jak Wąchock Ty nie ruszaj Wąchocka, zobacz kto tam wygrał. Już dawno przegoniliście to maisto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Precz od Wąchocka IP: 91.194.199.* 10.12.10, 12:39 Gość portalu: Kotoś z Polski napisał(a): > Ty nie ruszaj Wąchocka, zobacz kto tam wygrał. Już dawno przegoniliście to maisto.< W kwestii dowcipów jeszcze nie przegoniliśmy, ale mamy szansę. Możemy bez problemu zaadaptować kilka dowcipów o Wąchocku na własne potrzeby. Np.... - Dlaczego Kosztowniak otworzył nowe konto (miejskie) w banku? - Bo stare było już puste. Tylko czy jeśli coś jest tak bliskie prawdy może być dowcipne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygmunt Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.xdsl.centertel.pl 06.12.10, 20:19 panproblem to uszatycw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.radom.vectranet.pl 06.12.10, 21:12 "panproblem "napisał że ma problem ia teraz siedzi cichutko jak myszka mająca problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naczelny Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.radom.vectranet.pl 07.12.10, 00:02 to jest forumowy świr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PISiurek Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.radom.vectranet.pl 07.12.10, 12:27 Po wpisach zwolennikow PISu wiemy dlaczego mamy najwieksze bezrobocie we wszystkich rankingach jestesmy na dnie itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klon Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.radom.vectranet.pl 07.12.10, 19:01 a ty nadajesz się do czegoś żeby nie być bezrobotny Odpowiedz Link Zgłoś
lew-35 Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany 07.12.10, 19:07 Dla niego z jego wykształceniem nie ma pracy w Radomiu podobnie jak u Kiepskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyproblem Re: PIS Rozgromiony. Jak zwykle Radom zacofany IP: *.radom.vectranet.pl 10.12.10, 11:50 Biedny problem co ma ciągle jakiś problem,którego nie rozwiąże problem co ma problem. Odpowiedz Link Zgłoś