18.04.04, 02:31
Czy ktoś byl na otwarciu? Podobno super wystroj i DJ Jak bylo
Obserwuj wątek
    • Gość: dancer Re: Deja Vu IP: *.radom.pl 18.04.04, 15:02
      wlasnie wie ktos jak tam jest?;) duzo panow w szeleszczacych ubrankach?;)
      • Gość: młody Re: Deja Vu IP: *.udn.pl 25.04.04, 14:16
        A jak się wymawia fonetycznie nazwę klubu?
        Nie chcę być narażony na śmieszność przez niepoprawną wymowę.
    • komuszek Re: Deja Vu 19.04.04, 01:32
      Zabawa super. Bardzo fajny lokalik. Dwie sale do tańca: jedna clubowa druga
      lata70-80. Każdy może się zabawić wystrój OK nawet bardzo OK. Tylko ta ochrona
      ze Skorpiona taka wiejska, ale cóż coś za coś. Bylem widzialem
      • Gość: oprawca Re: Deja Vu IP: *.k.mcnet.pl 19.04.04, 09:46
        A gdzie miesci sie ten lokal ?
    • Gość: geloo Re: Deja Vu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 10:14
      całkiem miło i przyjemnie. Dobra muza do wyboru na dwóch salach. Nareszcie coś
      ruszyło w Radomiu.
    • jdk Re: Deja Vu 19.04.04, 11:03
      A gdzie to jest?

Czyzby kolejne fajne (?) miejsce w Radomiu?
      • Gość: Ar Re: Deja Vu IP: *.udn.pl 19.04.04, 12:02
        Lokal znajduje sie w dawnej Mewie przy Limanowskieo
    • kary777 Re: Deja Vu 19.04.04, 15:22
      bylem widzialem jestem pod wrazeniem
      • Gość: manczastaaaarr Re: Deja Vu IP: *.pilickanet.pl 20.04.04, 08:46
        lokal piekny no i ogromny.. wystroj super bardzo ladna pani za barem dresow i
        osob ponizej 19 ne wpuszczaja z papierosow tylko spike hmm;| wszystko wyglada
        super na pewno to bedzie najlepszy lokal w radomiu aaa i wjazd na tygodniu 10
        zl a w weekendy po 20 czy 22 tyle wiem ale bardzo tam jest przyjemnie
        • Gość: nike Re: Deja Vu IP: *.udn.pl 20.04.04, 13:24
          a jak wygląda sytuacja z obuwiem?
          mówcie co chcecie ale sportowe obuwie nie świadczy o człowieku czy jego
          zachowaniu. nie wyobrażam sobie zabawy w jakiś niewygodnych pantoflach czy
          takich innych... :)
        • Gość: geloo Re: Deja Vu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 13:53
          Pomyliłeś się z tą ceną biletów. Imprezy są biletowane tylko w piątek i sobotę
          w cenie 10 złotych. Reszta tygodnia jest za darmo.
    • Gość: plllere Re: Deja Vu IP: *.udn.pl 20.04.04, 16:29
      a w jakie dni jeszcze sa tam balety?????
      • Gość: cluber Re: Deja Vu IP: *.radom.pilickanet.pl 21.04.04, 13:46
        No wreszcie jakiś fajny lokal.Dołączyliśmy do grona najlepszych polskich miast
        gdzie clubing żyje i ma się dobrze.Ten klub będzie tym czym Akademia dla
        Rzeszowa lub Graffiti dla Lublina.Czyli miejscem kultowym , tylko niech
        przyjeżdzają gwiazdy rocka , clubbingu i nawet hip hop.A i nie wpuszczać
        dresiarzy i małolatów.a ochrona może się jeszcze poprawi..A tak w ogóle to
        lokal jest bardzo ok.
        • Gość: bartes Re: Deja Vu IP: *.udn.pl 21.04.04, 15:13
          Moim cichym marzeniem jest żeby kiedyś w klubie zagrał DJ Tennesse. W zeszłe
          wakacje byłem w Łebie na "Chill-out coś tam" :) i powiem wam, że on po prostu
          wymiata (jego styl to jednym słowem : house). Skoro ma to być klub z
          prawdziwego zdarzenia to myślę, że właściciele nie ograniczą się tylko do
          radomskich DJ.
    • Gość: vu deja Re: Deja Vu IP: 80.249.0.* 22.04.04, 10:49
      fajny klubik
      • Gość: clubber Re: Deja Vu IP: *.radom.pilickanet.pl 22.04.04, 12:39
        Bardzo bym chciał aby w klubie zagrali np. najlepsi polscy DJ - y DJ Adamus (
        ten co jest u Wojewódzkiego w progamie) DJ Glasses ostatnio był w Lublinie w
        klubie MC i oczywiście Novika i Andrzej Smolik. A tak w ogóle to co jest w tą i
        następną sobotę.
        • Gość: imprezowicz Re: Deja Vu IP: *.udn.pl 22.04.04, 13:33
          a ja byłem na super imprezie w rzeszowskiej Akademii - grali DJ Bart i Osa -
          muza to hiphop i RNB ale nie tylko - wszystko miksowane na winylach!!!
          Rozgrzali publike do czerwoności - takich imprez jeszcze w Radomiu nie było!!!
          może właśnie w Deja Vu zacznie się prawdziwe życie klubowe - polecam
          właścicielom wzorowanie się na klubie Akademia z Rzeszowa!!!
    • Gość: Robcio Re: Deja Vu IP: *.udn.pl 22.04.04, 20:19
      Mam nadzieję, że w końcu doczekaliśmy się miejsca gdzie można będzie się
      kulturalnie i bezpiecznie pobawić.
      • Gość: NITKA Re: Deja Vu IP: 217.153.15.* 23.04.04, 08:45
        Czy rodzaj granej muzyki jest uzalezniony od dnia? Co np. grają w piatek?
        • Gość: swing Re: Deja Vu IP: *.udn.pl 23.04.04, 09:21
          Przydałaby się strona www klubu, na której byłoby wszystko opisane co i jak.
          Tak dużo pytań a prawie nie ma odpowiedzi.
        • Gość: misia Re: Deja Vu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.04.04, 16:24
          tak, codziennie inna muza, nie pamietam co w piątek, ale miłe
          miejsce.pozdrawiam.
    • Gość: Robcio Re: Deja Vu IP: *.udn.pl 24.04.04, 14:07
      Byłem, widziałem, jest świetnie trzeba tylko mieć nadzieję, że klub utrzyma
      swój poziom. Hasło zero zadym, zero dresów, zero gówniarzy- wtedy będzie dobrze.
    • Gość: oprawca Re: Deja Vu IP: *.idea.pl 25.04.04, 20:04
      hmmm ... slyszalem ze to jakas druga Wieniawa czy cos w tym stylu. Faktycznie
      bedac tam wczoraj i patrzac po rejestracjach, po panszczyznianych gebach,
      wypacykowanych panienkach, sadze ze doczekalismy sie w Radomiu wreszcie
      wielkiej dysko-stodoly.
      • Gość: imprezowicz Re: Deja Vu IP: *.udn.pl 25.04.04, 22:38
        Deja Vu to lokal jakiego w Radomiu nie było - nagłośnienie,oświetlenie wystrój
        pierwsza klasa!!! Ale żeby dostać się do środka trzeba sobie zasłużyć -
        ochrona: typowe "karki" z pustymi głowami!!! Niestety ktoś nie przewidział tylu
        ludzi w klubie i można było się tam poczuć jak w saunie i do tego wielki syf w
        łazience(polecam wchodzić w gumiakach) jak w Auli za czasów kiedy przeżywała
        czwartkowo-sobotnie oblężenia!!! Faktycznie zwaliło się troche szlachty
        zaściankowej, albo to tacy mieszkańcy naszego pięknego miasta,którzy przez co
        tygodniowe wypady do Błotnicy, Rusinowa czy jakiś innych dziur wyglądają jak
        wyglądają i tak też się zachowują!!! Jeśli właściciele faktycznie zaczną dbać
        by nie przychodziło dziadostwo do tego klubu może to być naprawdę fajne miejsce
        do zabawy!!!
    • kary777 Re: Deja Vu 26.04.04, 00:10
      Co fakt to fakt za duzo ludzi się zwalilo ale DJ są w porzo, naprawdę to nie są
      podradomskie Manieczki tylko supermuza
      • Gość: aneta Re: Deja Vu IP: 217.96.36.* 26.04.04, 15:43
        Czy ktoś ma może telefon do klubu?
        Czy tam w ogóle potrzebna jest rezerwacja, czy można wybrać się tak "z marszu"?
        Aha, no i oczywiście o której startują???
        Chciałabym wybrać się ze znajomymi, ale wolelibyśmy nie zostac "przyblokowani"
        w wejściu ;)
        pozdrawiam
        aneta
        • Gość: imprezowicz Re: Deja Vu IP: *.udn.pl 26.04.04, 17:09
          niestety telefonu nie posiadam ale myśle że jeśli wybierzesz się w okolicach 20-
          21 to jeszcze załpiesz się na jakieś miejscówki - w sobotę o 22 trzeba było
          czekać pół godziny na wejście !!!
          • Gość: aneta Re: Deja Vu IP: 217.96.36.* 26.04.04, 17:10
            Dziękuję pięknie za odpowiedź :)
            Gdyby jednak ktoś dysponował numerem telefonu do klubu to będę bardzo wdzięczna.
            Na infrmacji rzecz jasna numeru niet... ehhhh....
    • Gość: fido Re: Deja Vu IP: *.udn.pl 26.04.04, 19:44
      Tylko aby Klub utrzymal swoją renomę.
    • komuszek Re: Deja Vu 27.04.04, 01:19
      Widzialem plakat, że w piątek będzie gral DJ Levy z Ground Zero Wa-Wa. Gość
      jest zajebisty. Widzialem go w akcji w mieście Kraka - ekstra liga. No wreszcie
      coś w mieście zaczęlo dziać, nie tylko jazzowe koncerciki w Katakumbach. A
      telefon widzialem jak do dawnej Mewy.
      • Gość: bartes Re: Deja Vu IP: *.udn.pl 27.04.04, 18:35
        DJ Levy? Czyli szykuje się houseowa imprezka???
        • Gość: clubber Re: Deja Vu IP: *.radom.pilickanet.pl 28.04.04, 13:56
          Na pewno zagra DJ LEVY?Kto widział plakat.A i czemu nie ogłaszają się na
          mieście na tablicach ogłoszeniowych.Jest tam wiadomośc o wiejskic dyskotekach
          np. Błotnica , Rusinów , Białobrzegi , Zwoleń , Wielgie no i oczywiście
          Maliszew...A najlepszy klub między Warszawą a Krakowem siedzi cicho.Dajcie coś
          z siebie.
          • Gość: imprezowicz Re: Deja Vu IP: *.udn.pl 28.04.04, 15:43
            No właśnie to jest troche dziwne że ważne informacje o imprezach w Deja Vu
            rozchodzą się "pocztą pantoflową" a wiejskie zabawy zajmuja 80% tablic
            ogłoszeniowych w naszym mieście !!!
    • komuszek Re: Deja Vu 28.04.04, 21:06
      DJ Levy na pewno będzie widzialem plakat w lokalu. W piątek o 21.00 plus jakiś
      support. Mam też telephone do clubu 3400285
    • Gość: mLALEZJA Re: Deja Vu IP: *.udn.pl 28.04.04, 21:25
      Na wejsciu jest selekcja - zakazanych mord nie wpuszczaja :)))
      Pyskate ta ochrona - i wzbudza sespekt
      • Gość: radomianin Re: Deja Vu IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 13:27
        co jestw ta sobote i za ile wejscie prosze napiszcie mi
        • Gość: bartes Re: Deja Vu IP: *.udn.pl 01.05.04, 22:49
          Byłem w piątek. Powiem krótko : było bombowo :)
          Więcej powiem jak już dojdę do siebie po takiej dawce świetnej muzy.
        • Gość: imprezowicz co z imprezami na tygodniu ??? IP: *.udn.pl 02.05.04, 10:41
          mam do was pytanko co z imprezami na tygodniu??? - lokalna prasa podała rozkład
          imprez każdego dnia. Wtorek np. miał być dniem hip-hopu - tymczasem w ten
          wtorek nic się nie działo w Deja Vu!!!! Wiem że w czawartki mają być imprezy
          studenckie bo w klubie wisiał plakat ale nie znam żadnych szczegółów np.na
          jakiej zasadzie będzie można wejść do klubu i czy studenci będą mieli jakieś
          zniżki. Napiszcie jeśli wiecie coś więcej!!!
          • Gość: xQBAMISZCZx Re: co z imprezami na tygodniu ??? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.05.04, 18:55
            Pare razy byla tu wspominana Akademia w Rzeszowie... Pare razy (chyba z
            siedem) odbywalo sie w niej HardCore Breath... Nie wiecie czy w Deja Vu tez
            moznaby organizowac jakies gigi, czy tylke imprezy przez klub organizowane tam
            beda...?
    • Gość: paul Re: Deja Vu IP: 80.249.4.* 02.05.04, 20:13
      Niezly klub
    • Gość: michal Re: Deja Vu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.05.04, 11:27
      Otoz odwiedzilem to miejsce 01.05. Ogolnie efekt niesamowity. Wystroj superowy.
      Naglosnienie i oswietlenie jakich do tej pory w Radomiu niet :) Co prawda muza
      moglaby byc troche inna albo inaczej - bardziej zroznicowana. Owszem przy
      jakims techno tudziez innym podobnym rodzaju muzyki parkiet byl wypelniony ale
      w chwilach gdy grano R'n'B frekwencja absolutnie nie spadala. Nie narzekam
      jednak zbytnio z tego powodu gdyz bawie sie doskonale praktycznie przy kazdym
      rodzaju muzyki ale...
      Co do selekcji przy wejsciu to zgodze sie niech bedzie. Powinno wyeliminowac to
      malolatow i olimpijczykow. Powinno ale cos nie do konca dziala bo dalo sie
      zauwazyc takowych w srodku. Jednak ochorona jakos dziala bo nie zauwazylem
      zadnych bojek itp. Jedno zastrzezenie jednak to ze powinni natychmiast
      wyprowadzac kompletnie zalanych ludzi. Takim clubowiczom dziekujemy. Osobiscie
      rowniez odbieral bym ludziom gwizdki i inne takie. Rekawiczki bym im zostawil
      bo nie sa glosne a niech im sie wydaje ze sa cool.
      Absolutna zas porazka sa toalety. Po pierwsze dostepna byla jedna toaleta dla
      facetow z 2 kabinami (z ktorych z reszta korzystaly dziewczyny, ale im sie nie
      dziwie bo mialy jeszcze gorzej po drugiej stronie!!) i 3 pisuarami. Ludzie a
      ile tam bylo osob?? Zeby w takiej zaje**stej kolejce trzeba bylo czekac zeby
      sie ten tego. A po drugie jak ktos chyba juz tu wspomnial polecam zabranie ze
      soba kaloszy i zakladac je przed wejsciem do toalet :/
      Rowniez strasznie nie dograna sprawa sa bary. Na moje oko zle zorganizowane.
      Przede wszystkim za malo jest w nich miejsca wiec barmanka czy kelnerki
      nalewajace piwo nie moga sie wyminac, albo dostac do jednego nalewaka do
      piwa :/ (glownie mam na mysli bar znajdujacy sie w tej zamknietej sali ze
      stolikami z ktorego korzystalem). Kolejny minus za czas oczekiwania na drinki.
      Nie moze byc tak ze czeka sie 10 min na drinki lub koktaile (tzn 10 min na
      zrobienie :/ ). Bo czlowiekowi odechciewa sie nastepnym razem zamawiac takiego.
      Poza tym wscieklego ktorego dostalismy ktos zrobil chyba w shakerze :/ I
      ostatni minus za barem to usmiech, a raczej jego brak. Dopiero pod koniec Panie
      za barem obdarowywaly klientow usmiechem (ale moze to dlatego ze cieszyly sie z
      rychlego konca imprezy ?? :))
      Bylo by milo jakby przeczytal to ktos kto ma cos do powiedzenie w tym klubie to
      moze wzial by pod uwage to co napisalem. Z reszta lepiej zorganizowany bar =
      wiecej drinkow sprzedanych = masa zadowolonych klientow = wiecej kasy. Przydala
      by sie dobrze zorganizowana strona www.
      No to chyba tyle. Ogolnie jednak spoko miejscowka.
      • Gość: bartes Re: Deja Vu IP: *.udn.pl 03.05.04, 12:44
        Zgodnie z obietnicą zabieram się do recenzji klubu.
        1. Selekcja - nie powiem, źle nie było. Byłem jednak świadkiem takiej sytuacji,
        że nie wpuszczono ludzi ewidentnie nie pasujących do klubu ale po jakimś
        telefonie ktoś do nich zszedł i ich wprowadził; wiecie znajomi, znajomych. Było
        też kilka "gorących 17-tek" w środku :)
        2. Wystrój - super, tylko jakoś tak nie pasuje mi ten drewniany taras. Wiecie,
        wieża Eiffela ze stali to myślę, że reszta konstrukcji też powinna być z
        jakiegoś metalu :)
        3. Muza/Dj - oceniam tylko piątek. Totalny czad - tyle wystarczy.
        4. Bar - cieniutkooooo. Może na tygodniu te malutkie bary wystarczają ale w
        weekend to porażka.
        W sumie to tyle, więcej nie byłem w stanie zauważyć. W końcu poszedłem się
        bawić, a nie zaglądać w każdy kąt klubu :)
        Generalnie : w Radomiu Deja Vu nie ma konkurencji !!!!!!
        • Gość: FORUM Re: Deja Vu IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 13:19
          1.ŚWIETNY LOKAL 2.DJ BEZ WIĘKSZYCH ZATRZEŻEŃ 3.PIWO TAKIE SOBIE 4.DOBRE
          NAGŁOŚNIENIE 5.LUDZIE CI SAMI CO ZAWSZE 6.HAMSTWO TO SAMO 7.KOBIETY GŁUCHE I
          OBOJĘTNE 8.FAJNE KANAPY 9.ZABAWA PRZEDNIA 10.WARTO ZOBACZYĆ
          • Gość: clubber Re: Deja Vu IP: *.radom.pilickanet.pl 04.05.04, 14:41
            Co jest w ten piątek.Kiedy będą jakieś reklamy.A w ogóle to jest menedżer
            klubu.Lokal mi się bardzo podoba.Graffiti w Lublinie czy 5 Element w tym samym
            mieście to kicha przy naszym Deja Vu.Tylko się reklamujcie i nie wpuszczajcie
            chamów..oni mają swoją błotnicę czy zwoleń.
    • Gość: klawo_jak_NIC! Re: Deja Vu IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 01:05
      bylem w piatek, bylem w sobote ( chyba;] ), bylem w niedziele i nadal sie
      odczuwa glod imprezki, ciekawe kiedy sie znudzi, a mam pytanie czy cos dzieje w
      Deja vu na tygodniu? Interesuje mnie czy przychodza ludzie w dni pracujace,
      szkolne itd :) np.. w srode.. w rozkladzie jazdy jest chyba TEKNO, wiec..?
      • Gość: yeahh Re: Deja Vu IP: *.udn.pl 06.05.04, 11:18
        Czy w ten piątek znowu będzie ktoś grał gościnnie ?
        Mógłby jeszcze raz grać DJ Levy bo w tamten piątek zapomniałem dać mu do
        podpisania płytki z jego setem, tak zajebiście się bawiłem :))
      • Gość: gela Re: Deja Vu IP: 193.111.144.* 06.05.04, 12:16
        Na tygodniu przychodzi zdecydowanie mniej ludzi, dlatego duza sala bedzie
        zamknięta w poniedziałki i prawdopodobnie we wtorki. W srode jest techno w tym
        80% bawiących to faceci ale jest okej, w czwartki impreza studencka jest
        zajebiscie i piwo 4, muzyka różna i oczywiście wstęp w te dni wolny. W piątki
        to wiadomo jest wypas i sobota też, wjazd 10. W niedziele muzyka lat 90 i takie
        tam hity lat wcześniejszych i też jest dobrze po 24 techno, wstęp też wolny.
        Imprezy gdzie wstęp wolny są do 2.00. Codziennie jest czynna restauracja i sala
        exlusive na drugim piętrze,gdzie czasami jest dyskoteka na małej sali.
        • Gość: gienek Re: Deja Vu IP: *.radom.pilickanet.pl 07.05.04, 13:26
          Mam pytanie kiedy będzie jakiś koncert ktoś może coś wie na ten temat.Marzy mi
          się np.Kult?????????A i kiedy będzie DJ Adamus no może być też DJ
          GLass......jest jakiś menedżer w tym klubie ???? A i dobrze że ogłaszacie się w
          wyborczej... może będzie ok.
    • Gość: bartek Re: Deja Vu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 17:05
      Bayłem tam wczoraj na imprezie. No i zaskoczenie. Takiego klubu to u nas w
      mieście nie ma. Wyrąbista muza i dj. Ludzie na poziomie. Jak na razie zero
      chamstwa. Fajny wystrój sal, fajny klimat i tak w ogóle super. Tak trzymać.
      • Gość: jerek Re: Deja Vu IP: *.radom.pilickanet.pl 10.05.04, 12:22
        Byłem tam raz i było bardzo ok.lokal na poziomie ale kidy będą te gwiazdy...
        • Gość: rere Re: Deja Vu IP: 193.111.144.* 18.05.04, 13:32
          Zakazać wnoszenia gwizdków. Bawią się tylko ci co gwiżdżą, następnym razem będę
          im te gwizdki zrywał z szyi i wrzucał do kibla skoro ochrona nie reagowała na
          moje prośby.
          • Gość: nie_pojde_wiecej Re: Deja Vu IP: *.udn.pl 18.05.04, 21:15
            Niektórzy nie wiedzą też, że schody służą ludziom do wchodzenia/schodzenia po
            nich, a nie k..wa do tańczenia. Niektórzy to naprawdę robią wioche...
            A klub zapowiadał się tak fajnie.
          • Gość: _ImpeRRatoR_ Re: Deja Vu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.05.04, 14:32
            Wesss frajerze zwaliles do ochrony jak stara rozpadowa...bylo przyowdziac
            mundur czapeczke paleczke itp...i mandaciki za gwizdanie powlepiac...Ty sie tak
            bawisz a inni moga inaczej:/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka