Dodaj do ulubionych

Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztowniaka

28.01.11, 19:31
Pisland kaput!
Obserwuj wątek
    • Gość: dida Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.radom.vectranet.pl 28.01.11, 19:59
      Szprendałowicz, pierwszy raz w życiu mnie pozytywnie zaskoczyłeś. Nic dodać nic ując. Kosztowniak, wstydź się:-)
      • Gość: jan Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.71c.kozienice.pilicka.pl 28.01.11, 20:11
        żałosny jesteś Panie Szprendałowicz
        • Gość: qba Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: 85.112.198.* 28.01.11, 20:53
          Kopacz nie musiała wychodzić na drogi a zablokowała cały Radom. DZIĘ-KU-JE-MY!
          • jf94 Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown 28.01.11, 21:08
            Gość portalu: qba napisał(a):

> Kopacz nie musiała wychodzić na drogi a zablokowała cały Radom. DZIĘ-KU-JE-MY!
            A muzyczna skad sie wziela debilu?
            • Gość: waldi Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.152.128.110.dsl.dynamic.eranet.pl 28.01.11, 21:29
              muzyczna to jeszcze za pisu, chyba nie bedziesz próbował manipulować ze dzieki kopaczowej
        • lew-35 Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown 29.01.11, 09:28
          Gość portalu: jan napisał(a):

> żałosny jesteś Panie Szprendałowicz
          -----------------------------
          Nic ująć a dodać trzeba że jest złośliwy i uszczypliwy jak większość zwolenników tego pana ..
          • Gość: leff Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.radom.vectranet.pl 29.01.11, 09:42
            Pisze Piotruś do Andrzeja
            stolik się kołysze
            ciekawe co jutro
            ja znowu usłyszę......
            usłyszę za pewnie
            same dobre słowa
            i zaraz zaboli
            mnie od tego głowa...

• Gość: pisaty Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.radom.vectranet.pl 29.01.11, 20:34
          To szprendał pisać umi ?
          • Gość: Terazitu Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.gov.au 03.02.11, 22:38
            Nie , nie umie pisac , bo ten list jest tak napisany , jakby to pisal dzieciak z podstawowki. Ale swoja droga , Kosztowniaka mi nie zal . Stosuje metody czyli kopiuje swojego wielkiego przywodce Kaczynskiego. Nie ma to jak byc dobrym uczniem , szkoda tylko, ze nie odroznia sie dobra od zla.
      • Gość: radom-kozienice Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.152.128.110.dsl.dynamic.eranet.pl 28.01.11, 20:13
        Drogi Radny Piotrze Szprendałowicz, zamiast pisać prymitywne listy zacznij szukać pracy, bo twoje zatrudnienie przez kolegów z PO w elektrowni Kozienice etycznym nazwać nie można.
        Tym bardziej że wychodzi śmierdząca sprawa z prywatyzacją
      • Gość: maria Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.radom.vectranet.pl 29.01.11, 09:24
        nic dodac , nic ujac
    • Gość: mi(r)co Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.radom.vectranet.pl 28.01.11, 20:19
      Szprendał to niech sobie strzeli o ścianę podwójnego baranka z przytupem. Miał okazję wykazać się w wyborach i osiągnął wynik żenujący. A teraz jazgocze na prawo i lewo wylewając gorzkie żale. Pretensje ma do wszystkich tylko nie do siebie. Trochę pokory panie niedoszły...
    • Gość: hiob Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.radom.vectranet.pl 28.01.11, 20:23
      Ale ten Szprendał tak jak i ty idiota
      • Gość: axn Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 20:33
        Na swojej stronie internetowej Szprendałowicz zamieścił wpis bardzo podobny do tego listu, tyle że w wersji bez cenzury

www.szprendalowicz.pl/component/content/article/19-aktualnosci-2010/154-wojewoda-potwierdza-a-prezydent-kosztowniak-rnie-
        Ten tekst to kompletna kompromitacja radnego Szprendałowicza. Jak można pisać do prezydenta Radomia wybranego w demokratycznych wyborach, że rżnie..........

Panie Piotrze niech pan nie kompromituje siebie i Radomia!!!!
        • Gość: Adaś Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 20:37
          Ja pierdziele, Szprendi całkowicie odleciał!! To jakaś tragedia, może on nie może pozbierać się po przegranych wyborach i potrzebuje pomocy psychologa!
          • jf94 Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown 28.01.11, 20:40
            Gość portalu: Adaś napisał(a):

"Ja pierdziele, Szprendi całkowicie odleciał!! To jakaś tragedia, może on nie mo
            że pozbierać się po przegranych wyborach i potrzebuje pomocy psychologa!"

Gdyby tak bylo to mieliby z Jarem K wiele wspólnego..
            • Gość: komentator Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.centertel.pl 28.01.11, 20:44
              No to chyba mają! Jak czytam ten list to odnoszę wrażenie, że Szprendałowicz jest niezbyt inteligentnym hipokrytom! Przy okazji nie potrafi się przyznać do tego, że obietnice które padały w jego kampanii to puste słowa bez pokrycia!

Pozostaje zawołać: kończ waść, wstydu oszczędź!
              • Gość: sebastien Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.11, 20:47
                Szprendał to prawdziwa żyleta. Wytnie bezlitośnie pisowskie miernoty. Tak trzymać!
                • Gość: artek Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.centertel.pl 28.01.11, 20:49
                  Jak tak ma wyglądać żyleta to już wiem czemu radomska PO jest taka tępawa i dostaje po dupie we wszystkich wyborach w ostatnich latach. Ten list ośmiesza partię, na która oddaje swoje głosy. Mam prośbę do zarządu radomskiej PO - schowajcie Szprendałowicza !!!!!!!!!!!
                  • Gość: wyborca Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 20:54
                    Jezu aż strach pomyśleć, że miałem iść na niego głosować! Dobrze, że zostałem w domu. On jest dwa razy gorszy od Kosztowniaka!
                    • Gość: Szef [...] IP: *.xdsl.centertel.pl 28.01.11, 20:58
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • jf94 Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown 28.01.11, 21:11
                      Gość portalu: wyborca napisał(a):

> Jezu aż strach pomyśleć, że miałem iść na niego głosować! Dobrze, że zostałem w
                      > domu. On jest dwa razy gorszy od Kosztowniaka!
                      Nie glosowales to sie nie wtracaj.
                    • Gość: filo Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.radom.vectranet.pl 29.01.11, 20:41
                      Jezu aż strach pomyśleć, że miałem iść na niego głosować! Dobrze, że zostałem w
                      domu. On jest dwa razy gorszy od Kosztowniaka!

Myślem że trzy razy
                  • Gość: kala Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: 193.111.144.* 29.01.11, 10:19
                    Nie ośmiesza, głupoty wypisujesz:) Prawda w oczy kole, tak???!!! Zwróć uwagę kolego, że tylko w Radomiu prezydentem jest człowiek Jarka K. Cała Polska poszła po rozum do głowy i nie daje się nabijać w butelkę. Niestety Radom jeszcze się nie obudził, a to przykre...
                • Gość: iga Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.pl 28.01.11, 21:26
                  Szprendałowicz górą, ma rację.
                • Gość: kala Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: 193.111.144.* 29.01.11, 10:11
                  Taaaak!!! Niech ktoś wreszcie zrobi porządek w tym radomskim grajdołku, bo na pana Kosztowniaka liczyć nie można.
              • jf94 Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown 28.01.11, 21:09
                Gość portalu: komentator napisał(a):

> No to chyba mają! Jak czytam ten list to odnoszę wrażenie, że Szprendałowicz je
                > st niezbyt inteligentnym hipokrytom! Przy okazji nie potrafi się przyznać do te
                > go, że obietnice które padały w jego kampanii to puste słowa bez pokrycia!
                >
                > Pozostaje zawołać: kończ waść, wstydu oszczędź!

Zanim wezmiesz sie za cytaty, MISZCZU, naucz sie poprawie odmieniac (patrz: "hipokrytom", wers drugi tekstu cytowanego) :)
                • Gość: net Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.radom.vectranet.pl 29.01.11, 00:17
                  Bawiąc się w profesora Miodka sam zadbaj o poprawną polszczyznę, używając polskich znaków oraz unikając podstawowych błędów w pisowni - "naucz sie poprawie odmieniac ". Skoro już się czepiasz, to takiego wyrazu jak MISZCZU ciężko odnaleźć w słowniku.
                  W liście Szprendałowicz niestety naśladuje retorykę PIS, a w ten sposób nie sądze żeby pomóg PO w wyborach parlamentarnych.
                  • Gość: kala Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: 193.111.144.* 29.01.11, 10:34
                    ojjjj nie błysnąłeś...
                • Gość: kala Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: 193.111.144.* 29.01.11, 10:23
                  hehehe
                  kompromitejszyn "MISZCZU" :)
              • Gość: gośc Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.radom.vectranet.pl 28.01.11, 21:16
                komentator, ale tępe pały, ci wyznawcy PIS-u
              • Gość: gość Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 21:32
                Brawo Panie Szprendałowicz! Tak trzymać! Trzeba pokazać oszukanemu społeczeństwu, że to nie jest dobra kontynuacja. To porażka i klęska Radomia.
              • Gość: Ja Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.11, 22:47
                Zanim zabuerzesz głos wróć do szkoły i naucz się poprawnie pisać. Hipokrytom, he, he, he. Pewnie jesteś po tej samej "uczelni", co reszta pisiego towarzystwa. WSH ?
      • Gość: Gosc Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.radom.vectranet.pl 28.01.11, 21:10
        Bluzgicw...a się nie liczą.
      • Gość: gośc Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.radom.vectranet.pl 28.01.11, 21:12
        hiob ty cw...u
      • Gość: mi(r)co Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.radom.vectranet.pl 29.01.11, 19:19
        Do hioba: Nie powiem nawet pies cię j...ł, bo to mezalians byłby dla psa !
    • Gość: kris Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.radom.vectranet.pl 28.01.11, 20:56
      to on umie pisać?
    • farmazoline Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztowniaka 28.01.11, 21:00
      Na co cierpi były członek? Znasz odpowiedź? Podziel się ....
      • Gość: Jawiem Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 21:03
        Na brak któregoś członka???
    • niezaskoczony Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztowniaka 28.01.11, 21:39
      Ja też chce takie zioło, jak on wypalił !!!!!!!
      • Gość: W Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.radom.vectranet.pl 28.01.11, 21:51
        Koles jest chyba mocno uposledzony!!! Podobnie zreszta jak jego koledzy z PO
        • Gość: beata Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: 193.111.144.* 29.01.11, 10:47
          Napisał prawdę i należy pamiętać, że PRAWDA ZAWSZE ZWYCIĘŻĄ - na szczęście!
          Trzymam kciuki Panie Piotrze!
    • raffoff Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztowniaka 28.01.11, 21:51
      Brawo Panie Radny! W pełni się zgadzam.
      • Gość: music awards Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.radom.vectranet.pl 28.01.11, 21:56
        siedem nieszczęść z Albatrosaaaaa, ósmy Piotruś:)
      • Gość: cool Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.23.radom.pilicka.pl 28.01.11, 22:04
        To, ze Kosztowniak nie jest najlepszym prezydentem, wie wiekszosc z nas, ale to, ze Szprendałowicz nie został prezydentem, po tym co nagryzmolił - to opatrznosc Boska nad nami czuwała.
    • jbest BMW - Bierny, mierny ale wierny. 28.01.11, 21:59
      Szprendi, nie pajacuj członku
      • Gość: Pytek ? Re: BMW - Bierny, mierny ale wierny. IP: *.radom.vectranet.pl 29.01.11, 16:00
        Proszę szanownego Pana Polszewika, gdzie Pan ucieknie jak to wszystko walnie ?
      • realista56 Re: BMW - Bierny, mierny ale wierny. 02.02.11, 17:47
        Skąd w Radomiu tylu durniów.Nic nie zrozumieli,a pyskuja na forum.Do roboty nieroby urzędnicze a nie pisać wupociny na forum!
    • Gość: gość Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.176.broadband12.iol.cz 28.01.11, 22:46
      czytam wypowiedzi na forum i nic nie rozumiem, przecież ten list to czysta prawda, o co tu chodzi? W pełni popieram Piotra Szprendałowicza za odwagę, nie każdy to potrafi.
      • Gość: Gosc 1 Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.pl 28.01.11, 23:22
        Szprenadłowicz to kompromitacja Platformy dzięki jego dzialalności PO straci w wyborach do sejmu wielu wyborców!!! opamiętaj sie Piotrze bo twój polityczny koniec bliski! a miało by tak pieknie....
    • Gość: Lubiąż Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.centertel.pl 28.01.11, 23:30
      Szprendałowicz, sam się kompromitujesz, do dzisiaj się nie możesz pogodzić z przegraną w wyborach! Skłócasz ludzi, sam wyglądasz na bardzo znerwicowanego, ucz się polityki od Lecha Ruszczyka, Radzi Witkowskiego, byle nie od Rajkowskiego Rajka.
    • Gość: J Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.centertel.pl 28.01.11, 23:33
      Proszę o profil psychologiczny autora listu, kto mi pomoże. Bo nie wiem, ktor go pisał? Polityk, czy frustrat. Jaki ton? Styl, na poziomie polityka z Samoobrony.
    • onoma.topeja Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztowniaka 28.01.11, 23:35
      Prostacki list, pelen tanich chwytow ponizej pasa, kiepskiej skladni i jezyka niemalze podworkowego. Wstyd, ze ktos taki jak Szprendalowicz zasiada w radzie naszego miasta. Polityk z niego zaden, jak widac prowokator tez marny. Prostactwo, drobnomieszczanstwo i brak jakiejkolwiek klasy i wyczucia. Polityczny niewypal.
      • Gość: w Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 11:32
        a może by jeszcze sprawdzić morale Pana Prezydenta, tj. plotki związane z jego sekretarką.
      • Gość: zatiepl Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.play-internet.pl 30.01.11, 09:56
        Poziom listu dostosowany do odbiorcy, więc czego się spodziewałeś?
      • Gość: zal pl Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.radom.vectranet.pl 02.02.11, 17:05
        jego zona jest polonistą i uczy moją córkę w gimnazjum, pewnie to ona pisała ten list. Właśnie widać jakiej klasy jest polonistą. phi
    • Gość: mt4ih Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: 209.17.190.* 29.01.11, 00:56
      I cała służalczość wobec antyradomskiego rządu PO wyszła na jaw Szprendał pokazał że jest sługusem rządu który tnie inwestycje drogowe dla Radomia i nie tylko te Ten facet po raz kolejny ośmieszył sie i nie zasługuje na słowo błazen toć to pajac z wiejskiego cyrku Jemu kury szcz... prowadzać a nie polityke uprawiać
    • maarek5 Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztowniaka 29.01.11, 03:45
      Nie idżcie tą drogą.Czy to "7" czy listową.Już dawno temu Bismrck powiedział"po co z Polakami mamy toczyć wojny,dajmy im wolność a sami się wykończą' I właśnie to przerabiamy.Smacznego obydwu panom życzę.Polskie piekiełko
    • Gość: emila Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.radom.vectranet.pl 29.01.11, 08:49
      Autor tego listu po przegranych wyborach rzuca się jak karp z odciętą głową hehehehe... Brak honoru i ambicji!!! hehehehe Gdyby radomianie chcieli żeby był prezydentem miasta to by go wybrali a skoro była tak duża różnica w głosach oddanych na niego i na p Kosztowniaka to znaczy że radomianie uważają go za kogoś nie godnego ich reprezentowania i nie lubianego!!! Panie Piotrze niech pan usunie się wreszcie w cień bo miał pan okazje zrobić dużo dla Radomia, a jakoś Pan tego nie zrobił. I jeszcze jedno: na plakacie dziękował pan radomianom za współprace. Ja nie widziałam z pana strony rzadnej współpracy. Zacznij Pan coś robić a nie tylko stwarzać konflikty. Wykaż się Pan wrescie cymś i zacznij pan współpracować a nie stwarzać konflikty!
      • Gość: pies Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: 195.3.153.* 29.01.11, 08:57
        Czy w sejmiku pan radny robił wszystko żeby nie WKURZAĆ STRUZIKA? To dlatego tak mało było inwestycji sejmikowych w Radomiu? Oj ten Struzik musi być nerwowy gość.
    • raffoff Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztowniaka 29.01.11, 10:28
      Czytając komentarze dochodzę do wniosku, że radomski świat PiS jest bardzo delikatny, czuły, wrażliwy i doskonale to POdkreśla w swoich zdaniach. Brawo: mówcie, piszcie, sztandar rozwieszajcie... pokazujcie na co was stać!. Pokazujcie dalej. Brawo, brawo Panie Szprendałowicz.
      • Gość: beata Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: 193.111.144.* 29.01.11, 10:56
        Dodam jeszcze, że PiS ma syndrom grupowego myślenia i odstawia nam tu spektakl wzajemnej adoracji:)
      • Gość: JĘDRUS NIE PISKAJ Suski go podpuszcza a ten błazendę uprawia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 11:01
        Dobrze sie dzieje ęe Szprendalowicz zaczyna pisac o tym o czym setki tysiecy Radomian rozmawia.Nielot , niemota z Grojca i plakaciarz słupowy sterują MLODYM PREZIEM i miastem Radomiem w kierunku bagna i mielizny.
        Zmarnowano w ciagu 4-ch lat za 350 mil .zł. szansę na rozwój miasta .
        PS.
        ZAPRASZAM PANA SZPRENDAŁOWICZA ABY WSPÓLNIE Z BRACTWEM ROWEROWYM ZORGANIZOWAŁ >I WIOSENNY RADOMSKI RAJD po nieudanych radomskich inwestycjach drogowych<.Mozna go zakonczyc na Placu śp. LESIA K. najslabszego prezydenta RP.
        • Gość: olo Platformo opamiętaj się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.radom.vectranet.pl 29.01.11, 11:15
          Panowie z PO zrozumcie wreszcie że Kosztowniak wygrał bo większość radomian głosowała przeciwko SZPEDAŁOWI!!! Radomianie wybierali jak zwykle mniejsze zło. Pan Piotr obrazi i zraził do siebie i PO wielu ludzi w tym mieście a tym prymitywnym listem udowodnił tylko wszystkim że jednak dobrze się stało, że przegrał.
          • Gość: beata Re: Platformo opamiętaj się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.111.144.* 29.01.11, 11:20
            ... i mamy kolejny przykład gromadomyślenia:)
        • Gość: :(((( Re: Suski go podpuszcza a ten błazendę uprawia IP: *.play-internet.pl 29.01.11, 13:06
          alme.blog.onet.pl/PODLOSC-Kaczynskiego-ma-jakies,2,ID420692913,n
    • Gość: żenua Obciach i żenada, większej błazenady nie widziałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 11:11
      Od początku jestem antyPiSowski, byłem za PO dopóki VATu nie podniosła... no i dopóki Szprendałowicz nie wyszedł na debatę z Jędrkiem.
      Panie Szprendałowicz, pogrążyłeś się Pan na debacie to nie pogarszaj Pan swojej sytuacji takimi liścikami. Bo to co Pan piszesz można zaszeregować na równi z tym co młodzi obrońcy szkoły im.Słowackiego prezentowali na antenie TV Trwam.

W sejmiku nie ma Pan miejsca, w radzie miejskiej niewiele do powiedzenia, w elektrowni kozienice na tymczasowej synekurce czeka pan na jakiś lepszy kąsek który dostanie Pan z ministerialnego stołu... A może lepiej się zająć organizacją czegoś bardzoej spektakularnego, np. koncertu Madonny??
    • jbest Szprendałowicz, może opowiesz nam jak apelowałeś, 29.01.11, 11:27
      podobnie zresztą jak teraz, żeby Kosztowniak brał te 23 mln na pawilon ginekologiczno-położniczy, bo na całość, czyli 28 mln nie ma co liczyć. Jak się później okazało pieniądze będą, o ile już ich nie ma. Kiedy przeprosisz mieszkańców miasta za to że chciałeś nas okraść na 5 mln? Kiedy przeprosisz za robienie radomian w balona gdy zapraszasz ważnego urzędasa z Warszawy, a ten obiecuje inwestycje, która jest już zaklepana od pół roku
    • Gość: co za różnica Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.radom.vectranet.pl 29.01.11, 12:49
      szkoda, że PIS rządzi w Radomiu. Naprawdę wielka szkoda. No ale niestety PO nie ma w Radomiu godnego lidera. Pan Szprendałowicz jest żałosny, cyniczny taka "ciotka przekupka". Apeluje do PO zmieńcie Pana Piotra a pognamy PIS z Radomia. Ten człowiek się nie nadaje. Odnoszę wrażenie że jest "mały", chciwy, pazerny na władzę, szkło i kasę.
    • Gość: co za różnica a Szprendałowicz swoje IP: *.radom.vectranet.pl 29.01.11, 12:51
      szkoda, że PIS rządzi w Radomiu. Naprawdę wielka szkoda. No ale niestety PO nie ma w Radomiu godnego lidera. Pan Szprendałowicz jest żałosny, cyniczny taka "ciotka przekupka". Apeluje do PO zmieńcie Pana Piotra a pognamy PIS z Radomia. Ten człowiek się nie nadaje. Odnoszę wrażenie że jest "mały", chciwy, pazerny na władzę, szkło i kasę.
      • Gość: Wyborca Panie Kosztowniak przestań się Pan kreować IP: *.play-internet.pl 29.01.11, 13:02
        Panie Kosztowniak ! Przestań się Pan kreować na kozaka i bierz się Pan za robotę
        • Gość: :(((( Re: Panie Kosztowniak przestań się Pan kreować IP: *.play-internet.pl 29.01.11, 13:04
          Kiedy w Radomiu będzie zadyma jak w Egipcie i pogonimy ten zapyziały PiS ?????
          • Gość: subiekt Re: Panie Kosztowniak przestań się Pan kreować IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.11, 13:45
            Kosztowniak wygrał wybory nie dlatego, że jest dobry, bo nie jest, ale dlatego, że nie miał z kim przegrać.
            Radomska PO nie ma odpowiedniego kandydata na prezydenta miasta i dlatego u nas (tylko u nas) wygrał PiS.
            • Gość: co za różnica Re: Panie Kosztowniak przestań się Pan kreować IP: *.radom.vectranet.pl 29.01.11, 16:19
              Zgazdzam się z Toba
          • Gość: ula Re: Panie Kosztowniak przestań się Pan kreować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 13:47
            Szprendałowicz jest najlepszym członkiem PO w Radomiu. Inteligentny, przystojny ,wykształcony ,świetny polemista i człowiek sukcesu. Za 4 lata znów zagłosuję na Szprendałowicza,
            • Gość: Ja Re: Panie Kosztowniak przestań się Pan kreować IP: *.play-internet.pl 29.01.11, 15:48
              Jak to mówią, uderz w stół a nożyce się odezwa. Ilość bluzgów i pomyj, jaka na Radnego wylali pisowscy pseudointelektualisci wskazuje, że tezy zawarte w publikacji są prawdziwe. Więc wataha pisiorów ujada. Dalej chamy, kontynuować obrażanie radnego. To jedyne, poza marnotrawirniem pieniędzy, co świetnie umiecie. Taki sznyt.

• Gość: re Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.cdma.centertel.pl 29.01.11, 16:58
      Podpisuję się obydwoma rękami pod listem posła Szprendałowicza.
    • macine123 Radom - miasto Lidli, Biedronek i Aldi 29.01.11, 17:01
      Zamiast przyciągac inwestorów odpycha się ich. Dlaczego inne miasta w Polsce mimo braku infrastruktury potrafią przyciągnąc inwestorów i nie ma tam bezrobocia prawie wcale ? A inwestor to miejsca pracy, podatki i zastrzyk pieniędzy na inwestycje. Ale Radom wypędza młodzież do innych miast, bo oferuje tylko biedę. A jeszcze 30-lat temu do Radomia zjeżdżali specjaliści z całej Polski, bo można było dostać dobrą pracę, mieszkanie i się rozwijać. Zniszczyliście miejsca pracy, więc teraz nie liczcie na to, że coś się Wam uda. Zniszczyliście to co najważniejsze. A Galeria Słoneczna to za rok, najdalej dwa lata, okaże się jednym wielkim niewypałem. Bo najpierw tworzy się miejsca pracy, inwestuje w wytwórczość i technologię a potem całą otoczkę. Ale wy chyba nawet tego nie rozumiecie, albo udajecie i zagarniacie dla siebie ile się jeszcze da, ale przyjdzie czas, że nie bedzie już czego zagarniać. I wtedy nawet nikt nie będzie chciał rządzić w Radomiu, bo będzie wstyd.
    • Gość: Anna_PIS Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown IP: *.algo.radman.pl 29.01.11, 18:29
      Platforma traci, szybko traci, już niedługo zwyciężymy jak nasi bracia z Egiptu.
      PIS do BOJU, precz z komuną.!!!!!!!JAROSŁAW NA PREMIERA !!!!!!!!!!!!!
      • beata_ogien Re: Szprendałowicz pisze list otwarty do Kosztown 03.02.11, 23:11
        Anno jesteś nudna i powtarzasz się , weź wielbłąda i wyjdź z nim na popas, dotlenisz komórkę mózgową kobieto.
    • panna_lena brak klasy 29.01.11, 18:56
      Zawsze głosowałam na PO, ale tym razem cieszę się, że w Radomiu wygrał Kosztowniak... brak honoru panie Szprendałowicz. Wstyd mi za pana. Nie potrafi pan przegrać, zupełnie nie różni się pan pod tym względem od Kaczyńskiego. Daruj sobie pan, póki ma pan resztki godności.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka