Dodaj do ulubionych

Ortopeda w Radomiu

22.02.11, 21:55
Moze ktos wie gdzie w Radomiu przyjmuje dobry ortopeda. Od jakiegos czasu mam problem z kolanem ortopeda zalecil zrobienie usg kolana ale wszedzie gdzie sie dzwoni -albo trzeba dlugo czekac albo nie ma lekarza.Moze mi ktos cos doradzic.
Obserwuj wątek
    • kejt10 Re: Ortopeda w Radomiu 22.02.11, 22:34
      Kiedyś juz pisałam na temat dobrego ortopedy.Osobiście polecam dr Szadkowskiego,przyjmuje na ul.Senatorskiej oraz dr Szewczyka-W środy w max-med ul.Osiedlowa 9.
      Uwierz,miałam do czynienia z kilkunastoma ortopedami i tych mogę polecić z czystym sumieniem.
      • arno2000 Re: Ortopeda w Radomiu 23.02.11, 10:57
        Do dr.Szadkowskiego dzwoniłem ale on nie robi USG a w max-med nie zapisują na USG bo nie ma ortopedy do odwołania a mnie bardzo zależy żeby jeszcze w tym tygodniu zrobić to USG stawu kolanowego POMÓŻCIE !!!!
        • Gość: gosc Re: Ortopeda w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 24.02.11, 21:51
          ciezko :(
    • Gość: abobo Re: Ortopeda w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.11, 09:17
      Na pewno USG robią w Polmedzie na Domagalskiego. Ale USG stawu kolanowego - coż to za badanie? Niewiele wnosi.
      • Gość: Miki Re: Ortopeda w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 25.02.11, 09:44
        Zrobione przez ortopedę jednak cos wnosi do wyjaśnienia sytuacji .Jeszcze jest artroskopia diagnostyczna , ale jest prawie zabieg chirurgiczny i czeka się parę m-cy.USG kolana mozna zrobić na Sienkiewicza ale robi je nie ortopeda .
        • arno2000 Re: Ortopeda w Radomiu 25.02.11, 20:14
          Dziękuje wszystkim :)
          Zrobiłem USG na Czachowskiego u dr.Piasty i wyszło mi ,że mam zbyt luzne wiązadło krzyżowe przednie i obejdzie się bez zabiegu - jeszcze raz Dziękuje
          pozdrawiam
          • Gość: olek Re: Ortopeda w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 25.02.11, 23:49
            Piasta? To lepiej idź skonsultować z innym. Mi kiedyś chciał wstawić sztuczne biodro i wymieniać je co 5 lat. Poszedłem do śp Łysakowskiego to go zbrechtał. I miał racje. W otwocku zrobili zabieg i po temacie
            • Gość: nikt Re: Ortopeda w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.11, 09:00
              A św. Łysakowskiego zbrechtali w Otwocku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka