pola731 24.02.11, 18:19 poszukiwany - dla córeczki koleżanki chętnie na kasę chorych ale może też być prywatnie - zaraz poszukam , bo chyba był na forum taki wątek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pola731 Re: neurolog dziecięcy 24.02.11, 18:25 wyszukałam sama :) ,ale jakbyście miały jeszcze jakieś namiary - bardzo Was proszę o kontakt i opinię KASIA -jak zajrzysz - dla Ciebie forum.gazeta.pl/forum/w,49067,118295842,118427217,Re_neurolog_dzieciecy_dr_tuzimek.html Odpowiedz Link Zgłoś
monisia900 Re: neurolog dziecięcy 25.02.11, 07:46 skorzystalam z wizyty u dr batory. moge ja z czystym sumieniem polecic-bbb mila i fachowa, a do tego krotkie terminy.przyjmuje na nfz. Odpowiedz Link Zgłoś
annathema Re: neurolog dziecięcy 25.02.11, 23:05 dr. Tuzimek dr. Ciechanowicz dr. Pałka Odpowiedz Link Zgłoś
andzia0608 Re: neurolog dziecięcy 26.02.11, 19:00 dr Tuzimek - świetna babka, o wszystko mozna zapytać, super super lekarz dr Pałka - nie nie, raz byłam prywatnie, mały miał ok. 4 miesiące też byłam prywatnie, okropna, niemiła i zaraz po niej trafiłam do Tuzimek, całkowita odmiana:) Odpowiedz Link Zgłoś
joaska777 Re: neurolog dziecięcy 01.03.11, 14:30 Centrum Zdrowia Dziecka żaden neurolog w Radomiu, ponoć Jasztal jest dobra.. Odpowiedz Link Zgłoś
monisia900 Re: neurolog dziecięcy 01.03.11, 21:22 jezeli chodzi o warszawe,to tylko prof.szymanska z IMID. Odpowiedz Link Zgłoś
palisanderka Re: neurolog dziecięcy 03.03.11, 09:55 doktor Batory serdecznie polecam, tel. do przychodni na Staszica gdzie przyjmuje Pani Doktor 483634614 Odpowiedz Link Zgłoś
wiolka603 Re: neurolog dziecięcy 26.11.11, 14:52 A ja nie polecam dr.tuzimek!!!!! Przestrzegam wszystkich pamiętajcie wszystkie mamy jak się zaczyna coś dziać i dr,tuzimek mówi ze to padaczka to nie słuchajcie jej i nie podajcie leków p-padaczkowych według jej wyliczeń i w domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najpierw trzeba zrobić badania a najlepiej rezonans magnetyczny żadne tomografię bo tomografia nie ujawnia wszystkiego. Z moja córcia tak było przed gabinetem i w gabinecie miała napady a ona nas puściła ze skierowaniem na tk i receptą na kepre(gdzie na kepre się czeka) a w trakcie czekania podawać wlewkę doodbytniczą!!!!!!!!!!!!tak tak tak mi kazała robić!!!!!!!!!!!!!!!!1 Bardzo mnie to boli i mysle o sprawie sądowej o narażenie zdrowia i życia mojej córki. Na drugi dzień po wizycie u dr.tuzimek lądujemy prywatnie u prof.neurologii dziecięcej sidor w w-wie a ona od razu nas kieruje do instytutu matki i dziecka.tam na izbie przyjmują nas bez pytania jak widza co się dzieje!!!!!!Po kilku dniach dr. która nas przyjmowała do instytutu przyznaje mi się że wtedy na izbie myślała jak widział moja córke że to albo guz mózgu albo wada mózgu daję taki obraz napadów.Okazało się wada. A dr. tuzimek łaskawie nas wypuściła do domu. Sami oceńcie czy zrobiła dobrze i czy warto do niej chodzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
kaska7412 Re: neurolog dziecięcy 27.11.11, 15:22 Masz calkowita racje! omijajcie panią dr. Tuzimek zdaleka. Moja mała ma dwa latka MPD i Zespol Westa, a pani doktor na wizycie stwierdzila ze mam zdrowe dziecko. Teraz jest leczona w CZD. Własnie we wtorek jedziemy na oddzial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: neurolog dziecięcy IP: *.play-internet.pl 30.11.23, 13:24 Dziś dzwoniłam do niej bo dostałam skierowanie do neurologa dla 2 miesięcznego dziecka a ta pani doktor że wszyscy tylko do neurologa że nasza przypadłość to kolka, mówię że to nie jest kolka ale Pani doktor wogole nie zainteresowała się żeby obejrzeć dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
blizniakimg Re: neurolog dziecięcy 26.11.11, 15:32 Może załatwić skierowanie do centrum zdrowia dziecka polece ci tą panią doktor przyjmuje też prywatnie w warszawie w radomiu nie ma dobrych neurologów. ■dr n. med. Dorota Domańska-Pakieła Pediatra, specjalista neurolog dziecięcy, starszy asystent w Klinice Neurologii i Epileptologii IP Centrum Zdrowia Dziecka. Ocena rozwoju niemowląt i zaburzeń neurorozwojowych u dzieci, diagnostyka i leczenie padaczki oraz zaburzeń napadowych padaczkowych i niepadaczkowych. Ocena zapisu EEG (licencja EEG PTNK), badanie EEG (poza terenem naszego centrum). Diagnostyka i leczenie dzieci z fakomatozami (chorobami skórno-mięśniowymi), opóźnionym rozwojem mowy, zaburzeniami snu. Kwalifikacja do szczepień ochronnych. www.elpiscentrum.pl/index.php5?specjalisci. Odpowiedz Link Zgłoś