Dodaj do ulubionych

Radomiak - Mlekovita 1:1

IP: *.udn.pl 03.05.04, 15:54
po prostu zabrakło szczęścia. Teraz nie ma co gdybać, co by było gdyby
Michalski strzelił karnego.. nie strzelił - zdarza się. Trzeba grac dalej, bo
juz naprawde niedużo kolejek do końca. Sytuacja Zielonych wcale nie jest zła,
walczymy wszyscy dalej!! Bardzo podobała mi się postawa radomskich kibiców,
którzy podtrzymywali na duchu radomskiego szkoleniowca W. Andrzejewskiego,
wokół którego ostatnio zarząd klubu utworzył bardzo złą atmosferę. Brawo
kibice:))
Obserwuj wątek
    • Gość: Dug Holiday Re: Radomiak - Mlekovita 1:1 IP: *.udn.pl 03.05.04, 16:08
      Nie zabrakło szczęścia tylko umiejętności i pomyślunku!!!!Jak się
      bronią całą jedenastką na 16-20 metrze to się próbuje strzelać z dystansu ale
      to trzeba umieć.Jeśli niektórzy gwiazdorzy od siedmiu boleści myślą, że
      przyjeżdzają do nich frajerzy, którzy się podłożą to chyba niektórzy z nich nie
      doczekają czerwca w tym zespole.To co wyprawia od kilku meczy Rosa jest
      skandalem.Dlaczego nie gra Wojtaś od pierwszych minut, po co ta kretyńska
      zmiana Kucenki, który był zdecydowanie lepszy od Gołębiowskiego, który niedługo
      będzie miał ksywę"odegram i mogę spać dalej"
    • Gość: Trendy Re: Radomiak - Mlekovita 1:1 IP: 195.187.84.* 03.05.04, 16:24
      Panowie zawodnicy, jak mnie "szlag trafi" to bedzie w duzej mierze wasza
      zasluga. Jestem w Instytucie Kardiologii w Aninie w stanie przedzawaowym, a wy
      sprzedajecie mecz, co jednoznacznie wynika z opisu i osiagnietego wyniku. Smiech
      mnie ogarnia jak czytam o pechu. Znam troche kulisy gry w pilke nozna, bo tak
      sie sklada, ze na poczatku lat 90-tych bylemdosc blisko, wtedy trecioligowej
      Warty Sieradz. Prezes tego klubu jak podjal dzialania to juz bylo "za pozno" bo
      zawodnicy juz sprzedali miejsce w III-ciej lidze i "spuscili" klub do nizszej
      ligi. Co Pan Panie Prezesie powie na takie lekcewaenie oddanych Radomiakowi
      sercem i dusza kibicow? Panie Prezesie prosze Pana o postawienie Im, tj.
      zawodnikom Radomiaka ultimatum, albo graja dla kibicw, albo won z klubu. Niech
      Pan nie pozwoli aby to zawodnicy Panem rzadzili. Niech Pan cos zrobi, bo zle sie
      dzieje w Radomiaku!
      • Gość: Bohun Re: Radomiak - Mlekovita 1:1 IP: *.cl.ri.cox.net 03.05.04, 22:47
        Mlekovita -to jest to !!!!!!!!!
      • soboliero Re: Radomiak - Mlekovita 1:1 04.05.04, 16:27
        A czy Radomiaka stać na gre w II lidze??
        Może to Panowie działacze już myślą jakby sie tu "utrzymać" w III lidze??
    • Gość: old kibic Re: Radomiak - Mlekovita 1:1 IP: *.radom.sint.pl 04.05.04, 07:47
      Cóż nie wygraliśmy,ale mażna to nadrobić.Jeszcze jest kilka kolejek,a wtedy
      Zieloni udowodnią że remis z Mlekovitą był tylko i wyłącznie wypadkiem
      przy pracy.Zieloni nie załamywać się!Kibice Radomiaka są z wami!Ja równiż!
    • Gość: Tomek Re: Radomiak - Mlekovita 1:1 IP: *.radom.net / 213.199.199.* 04.05.04, 09:18
      Szlak mnie trafia jak kibiców traktuje się jak frajerów. Radomiak niech się
      określi czy odpuszcza walkę o II ligę i sprzedaje mecze klubom które
      potrzebują punków tak jak ten z Mlekowitą !?
      Bo denerwuje mnie tłumaczenie W. Andrzejewskiego, że grają pod presją kibiców
      itp. W drugiej połowie meczu widać było brak jakiegokolwiek zaangażowania
      naszych „gwiazdorów” a to co wyprawia Rosa, Bonin woła o pomstę do nieba z
      taką formą i zaangażowaniem to mogą grać w piłkę pod blokiem a i tak młodzi
      chłopcy przewyższali by ich szybkością i chęcią gry i zwycięstwa.
      Od następnego meczu niech pisze na plakatach „SPRZEDANE” i nikt z kibiców nie
      przyjdzie na mecz bo to co pokazali na 2 połówce meczu to wstyd, strata czasu
      i pieniędzy.
      Z taką grą nawet z 2 miejsca z drużyną z II ligi dostaną 5:0 do przerwy i
      będzie pozamiatane.
      Więc panowie określcie się walczymy o II bezpośrednio z 1 miejsca czy
      oszukujemy kibiców że gramy o II ligę.
      Pozdrowienia dla wszystkich fanów Radomiaka
    • Gość: www.bron1926.prv.p Re: Radomiak - Mlekovita 1:1 IP: 80.249.4.* 04.05.04, 10:09
      Sprzedawczyki - gołębiarze !!!

www.bron1926.prv.pl
    • Gość: kibol Re: Radomiak - Mlekovita 1:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 11:10
      A ja popieram zawodników. Zarząd zbiera ogromną kasę co miesiąc a zalega pensje
      zawodnikom, nie chce rozmawiać o nowych kontraktach itp.
      Spórzcie najpierw kto
      tworzy zarząd.Stare komuchy ze stowarzyszenia Radomianie Razem i młody gniewny,
      który zachowuje się jak grabie (grabią tylko do siebie).
      Dopóki żaden redaktor
      nie przeprowadzi anonimowych rozmów z piłkarzami nie dowie się co naprawdę w
      trawie piszczy.
      Będzie tylko Stępień pisał że wszystko jest ok tylko piłkarze są be.
      On jest rzetelnym dziennikarzem czy raczej rzecznikiem prasowym Kobyłeckiego?

• Gość: Tanin Re: Radomiak - Mlekovita 1:1 IP: 195.187.84.* 04.05.04, 12:02
        No to mamy chyba całkiem normalną propozycję KIBOLA. Osobiście uważam, że jestem
        robiony "w balona" przez zawodnikow Radomiaka jako ich kibic, ale przychodzi mi
        również do głowy taka myśl, że Zarząd nie płaci reglarnie zawodnikom i
        "przymyka" oko na sprzedawanie, przez zawodników punktów drużynom, które ich
        potrzebują. Jak tak dalej pójść tym tropem "spiskowej teorii dziejów" to można
        założyć, że zawodnicy Radomiaka "celują" w drugie miejsce aby zrealizować chęć
        zarobienia "grubej kasy" od drużyny drugoligowej z miejsca 14 na zakończenie
        rozgrywek, z którą to wicemistrz grupy I-szej III-iej ligi będzie rozgrywał
        mecze barażowe. Wygląda na to, że doświadczenia z meczy Switu ze Szczakowianką
        nic nie nauczyły panów kopaczy z Radomiaka. A co na to Zarząd Radomiaka, czyżby
        to była prawda?
        • Gość: mzks Re: Radomiak - Mlekovita 1:1 IP: 80.51.118.* 04.05.04, 12:07
          sorry ze przerwe, ale eheheh...znowu sie zaczyna - jak co roku. w radomiu bez
          zmian, mozna by rzec ;]. i chyba dobrze - bo juz za bardzo uwierzyliscie zdaje
          sie w ta II lige. halo, ziemia? ziemia? houston, schodzcie!
    • Gość: Irwin Re: Radomiak - Mlekovita 1:1 IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 04.05.04, 15:53
      Radomiak gra jakby mial powiazane nie nogi ale jaja.Jesli wejdzie do II ligi
      taki wynik bedzie wielkim sukcesem a na zwyciestwo trzeba bedzie czekac
      miesiace.Przy okazji pozdrowienia dla zarzadu ktory obserwowal mecz Mlawy i juz
      rozdal karty przed koncem sezonu.Panowie - abyscie nie obudzili sie z reka w
      nocniku.
      • Gość: 1910 Re: Radomiak - Mlekovita 1:1 IP: *.udn.pl 04.05.04, 19:41
        Wojtaś nie grał od początku meczu, bo ponad miesiąc leczył kontuzję, osobiście
        nie poznaję Rosy.. kilka kolejek temu pierwszy raz usiadł na ławie - to był
        znak ostrzegawczy od trenera, w niedziele dostał szansę i moim zdaniem powinien
        zap.. jak mały samochodzik, a nic nie grał. To samo dotyczy Wachowicza. Bonin
        popełnił błąd, który przwdopodobnie będzie go kosztował miejsce w pierwszym
        składzie. Redaktorek Stępień oczywiście gnoi zawodników, trenerów, a zarząd???
        • Gość: fanka Radomiaka Re: Radomiak - Mlekovita 1:1 IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 04.05.04, 21:38
          najczęściej kibicuję Radomiakowi bezpośrednio na stadionie,cieszę się ze
          zwycięstw,smucę porażkami.Znam dość dobrze piłkarzy i przykro mi,gdy czytam
          opinie na temat meczu z Mlekowitą.Oni naprawdę chcieli wygrać,jeśli nie wyszło
          to czy napradę trzeba ich tak psychicznie niszczyć? Bardzej od nieszczęsnego
          remisu przeszkadza mi zachowanie huliganów rzucających kamieniami w sedziów
          i zawodników /widziałam osobiście /-z tym w pierwsej kolejności trzeba zrobić
          porządek..Pan red.Stępień powinien zachowac nieco więcej umiaru w podgrzewaniu
          armosfery wokół Radomiaka.

• Gość: Kaczucha Re: Radomiak - Mlekovita 1:1 IP: *.udn.pl 05.05.04, 13:49
      W pierwszej połowie zieloni grali super , a w drugiej to się płakać chciało.Ale
      ogółem było o.k. wracajcie do drugiej ligi wasza wierna fanka postarajcie się
      bardziej pozdrawiam papa
    • Gość: www.bron1926.prv.p Re: Radomiak - Mlekovita 1:1 IP: 80.249.4.* 07.05.04, 08:30
      Wszystko o radomskim sporcie znajdziesz na www.bron1926.prv.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka