jareal 15.04.11, 11:33 Czy nie dziwne, że przeszkadza im gey Biedroń, ale zupełnie nie przeszkadza gey Petz, ani liczne afery pedofilskie w kościele katolickim. Jakaś taka podwójna moralność pisowska. Petz pedał jest cacy panie Adamiec ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata_ogien Re: Radom tolerancyjny ? 15.04.11, 13:44 Pewnie o pedałowatości Petza Adamiec nic a nic nie wie, bo i skąd???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibuła Re: Radom tolerancyjny ? IP: *.cdma.centertel.pl 15.04.11, 16:20 Zaprosić Paetza jako żywą książkę na zebranie PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Radom tolerancyjny ? IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.11, 00:31 Adamiec wie, bo sądząc po poziomie jego wypowiedzi kończył magisterkę na KUL-u albo we Warszawie na tzw Uniwersytecie im. Wyszyńskiego. Ale nie przyzna się, że wie. Jak nasi wykorzystują jest OK, ale jak inni to jest beee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Radom tolerancyjny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 16:41 Póki co, nikt nie zaprasza w charakterze żywej książki księdza-pedofila. Ale gdyby pojawił się gej to kto wie kto byłby następny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rew ... PIs zastosował PRL owską cenzurę, anawet dyktature IP: 195.117.227.* 15.04.11, 17:37 PIs zastosował PRL owską cenzurę, a nawet dyktature. Zakazy to norma w rezimie komunizmu, i PIS te narzedzia stosuje, zakazuje, straszy, podjudza, podsluchuje, agentow nasyla, prowokacje, cenzuruje. To metody zle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibuła Re: PIs zastosował PRL owską cenzurę, anawet dykt IP: *.cdma.centertel.pl 15.04.11, 21:52 Pisiorki jakoś się w tym wątku nie uaktywnili. Czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawa Re: Radom tolerancyjny ? IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.11, 21:58 Ja tam jedno wiem: Tłok powinien pracować w cylindrze a nie w rurze wydechowej. Mówiłem to już wcześniej ale jakiś ciekawski nie zatrybił. Odpowiedz Link Zgłoś