Dodaj do ulubionych

Kozienice jadą do Mławy

IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.05.04, 23:20
O MKSie klubie Ty nasz - MZKS MZKS MZKS eja o !
Obserwuj wątek
    • Gość: www.bron1926.prv.p Re: Kozienice jadą do Mławy IP: 80.249.4.* 07.05.04, 08:28
      Wszystko o radomskim sporcie znajdziesz na www.bron1926.prv.pl
      • Gość: bastek Re: Kozienice jadą do Mławy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.04, 10:01
        I tak Kozienice wygraaja !! Kozienice Kozienice MKS !! na kolana na kolana ;]
    • Gość: Kibic Radomiaka Re: Kozienice jadą do Mławy IP: 195.187.84.* 07.05.04, 17:12
      Życzę wygranej.
      • Gość: janosik Kozienice : Mława IP: 212.33.66.* 07.05.04, 19:03
        A może MKS powinien stanąć na głowie i wygrać ten mecz! Niech wejdzie
        Radomiaczek. Toż to sąsiad nasz odwieczny - jak Kargul. Znając realia sami nie
        planujemy tego wejścia - to może zróbmy przysługę Radomiakowi. I może jakieś
        ciepłe relacje powinniśmy nawiązać, a nie obrzucać się błotem. Toż my jak rodzina!!!
        • Gość: NECoNE Re: Kozienice : Mława IP: *.promontel.net.pl / *.promontel.net.pl 07.05.04, 22:01
          Szczerze mówiąc to ja nie wiem dlaczego MY(kozieniczanie) tak nie lubimy
          Radomiaka?Przeciez derby nie muszą oznaczac NIENAWIŚC do druzyny z tego samego
          regionu...Może ktoś mi wytłumaczy dlaczego tak jest?
          • Gość: Prawdziwy MKS Re: Kozienice : Mława IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 10:15
            Co Wy wogole gadacie? Jakie cieple relacje z radomiakiem! Z nimi jest
            najwieksza kosa od kilku dobrych lat. Kiedys bylo wprawdzie troche inaczej ale
            to baardzo dawno temu. Jest kosa i zadnych cieplych relacji nie bedzie co to
            wogole za propozycja pewnie ty nigdy czlowieku nie stales w mlynie na meczach a
            tym bardziej nic innego nie robiles:>
            • Gość: maks Re: Kozienice : Mława IP: *.udn.pl 08.05.04, 15:13
              Zgody, kosy, młyny, ustawki = debile i matoły o inteligencji przeciętnego
              goryla. Ma ktoś wątpliwości ? Wystarczą ostatnie pokazy w Chorzowie i
              Białymstoku.
              • Gość: MKS Mława - Kozienice 1 : 1 !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.187.84.* 09.05.04, 12:15
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka