welldone11 to tragedia trzech rodzin! 01.05.11, 11:56 tragedia dla rodziny Maćka ale i tych którzy teraz czekają na wyrok. Pozamiatali całe swoje życie, mieli plany...a sumienie pewnie nie daje im spać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pech i precyzja Re: Opinie. Śmierci Maćka winni nie tylko sprawcy IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.11, 12:28 artur.szczesny napisał: ...zrzucanie winy za smierc Macka na UM za stypendia to duza przesada... To oczywista oczywistość, ale sytuacja w której władze miasta wypłacały lekką ręką każdego miesiąca tym młodzieńcom kasę (na którą wielu mieszkańców Radomia musi tyrać po 8 godz. dziennie) za rozwijanie ich wy-bitnych umiejętności jest niezwykle żenująca. To po prostu wstyd dla miasta szczycącego się swoją precyzją. Jeśli zotaną skazani będzie jasne, że ta miejska (nasza) kasa została fatalnie zainwestowana. Ktoś chyba za to odpowiada? A jak już się popełni błąd, to wypadałoby dokonać analizy, jak nie popełnić go po raz kolejny. Cofnięcie stypendium aresztowanym to stanowczo za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HopTonic Re: Opinie. Śmierci Maćka winni nie tylko sprawcy IP: 194.181.137.* 01.05.11, 12:34 A tu pisdasobie czyli POlityczny śmieciu już się nie zalogowałeś? Wszędzie pod różnymi nickami obarczasz winą Kosztowniaka, ubliżasz i plujesz na lewo i prawo. Zapewniam cię że już niedługo zawiśnie twoje nazwisko wśród "zacnych" śmieci forum a sprawa trafi do sądu. Oj ciężko będzie znaleźć pracę. I nie licz że załapiesz się na fuchę tak jak myśliwy Sz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perła Re: Opinie. Śmierci Maćka winni nie tylko sprawcy IP: *.is.net.pl 01.05.11, 14:02 W glowie sie nie miesci, ze ludzie rozwiazuja konflikty w ten sposob. Czemu nikt nie wpadl na to aby na poczatku tej sytuacji podac sobie reke i postawic piwo na zgode? Jesli juz doszlo do bojki i ten chlopiec zaczal wystrczylo wezwac policje i zlozyc na niego doniesienie o atak kuflem. Zalatwic to kultura i bezpiecznie dla wszystkich. Jesli jednak juz doszlo de zemsty to ludzie patrzacy na to zdarzenie powinni zareagowc i jest takie prawo w tym kraju, ze nie udzielenie pomocy osobie w sytuacji zagrozenia zycia lub zdrowia jest poprostu karalne. Nie mozna bezkarnie byc gapiem niezaleznie od tego czy jest sie ochrona klubu czy przechodniem. Nie moze byc tolerancji dla tego typu zachowan bo pozniej ktos umiera a ktos inny marnuje zycie w wiezieniu. Dzij juz nie wazne jest kto zaczal, ale jak to sie dla wszystkich skonczylo. Ludzie nie zastanawiaja sie jak kruche jest ludzkie zycie. Nie musieli go kopac mogl zle upasc albo sam zabic kogos ta szklanka i nikt tego nie zatrzymal. Kazdej nocy w kazdym klubie sa takie sytuacje od lat i nic sie w tej kwesti nie zmienia. w ochronach klubu czesto panuje kolesiostwo,a posrod ludzi nieczulosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do redaktora Do pana radaktora IP: 81.15.203.* 01.05.11, 14:59 Niech sie Pan redaktor pie... za pisanie takich glupot, usuncie ten post bo prawda was boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek A gdzie straż miejska? IP: *.radom.vectranet.pl 01.05.11, 19:43 "Pieniądze podatników, mieszkańców dramatycznie zadłużonego miasta" są również marnowane na straż miejską, która m.in nęka kierowców nie robiąc nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofi Re: Opinie. Śmierci Maćka winni nie tylko sprawcy IP: *.radom.vectranet.pl 01.05.11, 19:56 a ja pytam buraki o zabitych pod CZARNĄ OWCĄ gdzie wtedy byliście? pajace dzieci neo gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burak Re: Opinie. Śmierci Maćka winni nie tylko sprawcy IP: *.centertel.pl 01.05.11, 20:01 Ja to byłem w domu, oglądałem Jaka to melodia na jedynce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofi Re: Opinie. Śmierci Maćka winni nie tylko sprawcy IP: *.radom.vectranet.pl 01.05.11, 20:06 jaka to melodia leci o 18 ej synu. Widac jakie masz pojęcie o życiu nocnym Radomia eh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burak Re: Opinie. Śmierci Maćka winni nie tylko sprawcy IP: *.centertel.pl 01.05.11, 20:12 Ale nagrałem se na DVD, a potem oglondałem na swoim elcedeku full HD 32" LED. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Opinie. Śmierci Maćka winni nie tylko sprawcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 23:25 Przeraża mnie to co czytam.Bezmyślność i prostactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WP.pl WP.pl IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.11, 20:23 nasygnale.pl/kat,1025343,title,Wiemy-dlaczego-skatowali-Macka-Szok,wid,13369750,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gratka Re: WP.pl IP: *.radom.vectranet.pl 03.05.11, 12:09 Mam prosbe do GW. Wyniescie sie do Kielc albo moze miejsca zamieszkania Domanskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Niech się Domański uderzy we własne piersi IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.11, 13:58 skoro bredzi, że wszyscy ponosimy odpowiedzialność za zwyrodnienie obyczajów. Na razie winnych wskazał po stronie władzy, bo sponsorowała dziadowski klub, po stronie bywalców klubów studenckich, bo nie wypracowali kultury zabawy i po stronie służb, bo nie reagowały. Z tym wyliczeniem daleko jeszcze do "wszystkich". A jeśli robi się zarzuty pod tytułem "wszyscy jesteśmy winni", to wypada zacząć od siebie. No, to niech redaktor poczyta chamskie i agresywne wpisy na swoim forum. Niech popatrzy jak jego admin reaguje na wezwania do kasowania takich wpisów. Tolerancja dla mowy nienawiści i wystawianie jej na widok publiczny na własnym forum jest jej promocją! Skoro Domański promuje chamstwo i mowę nienawiści, to faktycznie jest współwinny efektów zdziczenia obyczajów w tym mieście i faktycznie powinien czuć się winny. W rzeczy samej stosuje strategię złodzieja wrzeszczącego, że ludzi okradają, żeby odwrócić uwagę od swoich poczynań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawa Re: Niech się Domański uderzy we własne piersi IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.11, 16:07 Co racja to racja. Trafnie ujęta istota rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIWOSZ Wez szklanke! przyjdz na marsz! IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.11, 15:16 Jestem za zorganizowaniem marszu przeciwko wystepkom rozbijania szklanek do piwa ! Szczegolnie na glowach innych uczestnikow imprez. W wyjatkowym okolicznosciach zezwalalbym na rozbijanie szklanek w miejscach do tego wyznaczonych! Odpowiedz Link Zgłoś