Dodaj do ulubionych

Telefony komórkowe w GS

16.07.11, 14:08
Dlaczego tak trudno w radomskiej GS połączyć się z telefonu komórkowego!? Przecież to jakiś debilizm! Nawet na krótkich zakupach/zresztą tu długich się nie da zrobić i tak/ nie bardzo jest się jak rozstać.A nie daj Boże jak ktoś przymierza coś i chce aby go zobaczyć.Dzwoni telefonem ...a tu kicha... Jedyne takie miejsce w Polsce, ..a co tam na świecie...
I to jeszcze jeden z powodów dlaczego wiele osób w Radomiu nie robi zakupów.
Obserwuj wątek
    • iryda11 Re: Telefony komórkowe w GS 16.07.11, 14:16
      Zrób tak jak ja ,nie chodź ,nie kupuj i nie ma problemu .

• astorkaa Re: Telefony komórkowe w GS 16.07.11, 14:25
      Właśnie też się zastanawiałam dlaczego w całej galerii nie ma zasięgu ? Czasem można go znaleźć gdzieś w głębi sklepów ale na całych holu zero zasięgu. I weź tu się rozłącz z kimś na zakupach a potem się znajdź :)
      • Gość: Gelerth Re: Telefony komórkowe w GS IP: *.algo.radman.pl 16.07.11, 19:44
        Podobnie jest w E.Leclerc, zbudowane toto z blachy jak puszka i jak widać skutecznie tłumi fale.
    • Gość: telefonujący Re: Telefony komórkowe w GS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 20:08
      Kto ma trudności to ma. Podawajcie operatorów. Każdy ma różnicę w sygnale.
      • Gość: kupujący Re: Telefony komórkowe w GS IP: *.radom.vectranet.pl 17.07.11, 19:30
        Play - nie miałem problemów :)
        • Gość: REJF Re: Telefony komórkowe w GS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.11, 23:23
          PLUS - działa bez problemu
          :)
          • Gość: amator Re: Telefony komórkowe w GS IP: *.radom.vectranet.pl 18.07.11, 00:26
            TPSA bez zarzutu
          • kaga9 Re: Telefony komórkowe w GS 18.07.11, 01:38
            PLUS wcale nie bez problemów, mnie zasięg ginie w niektórych miejscach.
        • Gość: bocian Re: Telefony komórkowe w GS IP: *.radom.vectranet.pl 18.07.11, 00:26
          Netia działa
          • Gość: klient GS Re: Telefony komórkowe w GS IP: 80.249.5.* 18.07.11, 08:01
            Poprzednie wpisy chyba pochodzą od operatorów. Ja mam w T-Mobilu, a żona w Pleyu. Obydwoje mamy problemy z zasięgiem.
        • Gość: widmo82 Zobacz ile masz kresek pod salonem PLAY IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.11, 08:18
          Jesli ktos ma tel w Play to niech sobie zobaczy ile ma kresek zasiegu pod salonem Play, uprzedzajac iz Play przelacza sie na nadajniki Plusa to tak, mam wlaczone automatyczny wybor sieci.
    • net-slash Re: Telefony komórkowe w GS 18.07.11, 10:47
      Biorąc pod uwagę ilość stali użytej do budowy tego GS-a można go uznać za klatkę faradaya.
      Ideałem byłoby zainstalowanie przekaźników wszystkich operatorów wewnątrz GS ;)
      • Gość: wow czyli tak jak w cywilizowanych galeriach poza rado IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.11, 14:31
        czyli tak jak w cywilizowanych galeriach poza radomiem?
    • Gość: astorkaa Re: Telefony komórkowe w GS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.11, 13:45
      T mobile - ciężko z zasięgiem, trzeba się naprawdę naszukać , ewentualnie w głębi sklepów , np przymierzalnie. Na głównym holu zero zasięgu
    • Gość: :))) prawidłowo że brak zasięgu IP: *.play-internet.pl 18.07.11, 19:25
      Prawdopodobnie budowla posiada dobrze wykonany ekran chroniący przed promieniowaniem elektromagnetycznym /LEMP/- widać, że na tym obiekcie temat załatwiono prawidłowo. O co chodzi z promieniowaniem - temat rozwinie Pan Krzysztof Kowalski Tata Pana Radnego Jakuba ora Pan Fogiel mgr inż. elektryk ale parający się piekarstwem
      • Gość: bogacz Re: prawidłowo że brak zasięgu IP: *.radom.vectranet.pl 24.07.11, 14:08
        ja mam w sieci TuBiedronka i zasieg jest bardzo dobry - cztery kreski na piec, tylko marcpolu spada do dwoch kresek
        pzodrawiam
        trzeba cos z tym zrobic
        • iryda11 Re: prawidłowo że brak zasięgu 24.07.11, 14:25
          Już pisałem żeby mieć spokój to nie trzeba tam iść a po drugie czy tak nagle zachodzi konieczność dzwonienia .Według mnie dobrze jest jak jest ,
          • Gość: murzin Re: prawidłowo że brak zasięgu IP: *.radom.vectranet.pl 24.07.11, 22:01
            W obydwu sprawach masz rację. Ale jak trzeba się zapytać czy gaci mają być różowe, czy czarne, a masło warmnińskie czy rolmleczu, to co - telegrafem i sygnałem morsa?
            Nigdy nie widziałeś w markecie zakupu kontrolowanego, no może sterowanego?
            Jst też inna opcja:
            - co robisz?
            - a jestem w galerii, straszne nudy. Jest też monia, gruby, platfus. jest promocja. Normalnie za 1 warkę 2,99 ale 6-pak już tylko 17,95.
            - no to jadę gdzie będziecie?
            i jak nie ma zasięgu to się nie znajdą.
    • Gość: Adek Re: Telefony komórkowe w GS IP: *.radom.vectranet.pl 24.07.11, 17:00
      Zasięg wewnątrz będzie słaby dopóki operatorzy komórkowi nie zainstalują wewnętrznych nadajników. Pewnie trzeba będzie jeszcze trochę poczekać zanim to zrobią.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka