Dodaj do ulubionych

vectra czy warto

04.08.11, 11:56
Witam, ostatnio zadzwonili do mnie w vectry, teraz place za internet 8Mb i pakiet złoty 95zł. Zaproponowali pakiet platynowy taki sam internet i internet mobilny (sama karta 1Gb bez modemu) do tego dekoder HD i modem Wifi, jednorazowa aktywacja za jakies 120 zł, a miesięcznie bym płacił 100zł. Tylko tyle że umowe podpisuję na 3 lata, a teraz jestem juz długo i w kazdej chwili moge zerwac, jednak w umowie jest stała gwarancja ceny przez te 3 lata. Jak sądzicie opłaca sie?
Obserwuj wątek
    • Gość: nemo Re: vectra czy warto IP: *.radom.vectranet.pl 04.08.11, 13:02
      To zależy jak będzie w praktyce na co dzień .Ja mam od 2 lat 3 w 1 ,...inter.8 Mb, tV pakiet złoty i telefon ze 100 min bezpłatnych a poza abonamentem 0,i2 zł./min .Opłata miesięczna ok.120 zł .Na razie nie narzekam ,mankamentem jest to że nie można się nigdzie dowiedzieć ile min zostało na telefonie oraz w chwili braku napięcia tel .nie działa ( np.wczoraj ) oraz to cholerne jedyne połączenie na 801 .... lub komórkę ( eci peci ).Ogólnie jest po japońsku jako -tako .
      • cyn123 Re: vectra czy warto 04.08.11, 13:11
        ja telefonu wogóle nie potrzebuje, mam komórki i przez nie dzwonie, co do neta i tv nie narzekam, chociaz mało ciekawych programów, z tego co widze na stronie vectry, to wszystkim oferują cos takiego, wiec chyba to zadna rewelacja.
        • iryda11 Re: vectra czy warto 04.08.11, 15:48
          O co ci w końcu chodzi ,piszesz sam nie wiesz co chcesz a ty myślisz że ja nie mam komórek ,mam ich 3 i co ?Pieprzysz trzy po trzy ?Lepiej zejdz z tego forum .
          • cyn123 Re: vectra czy warto 05.08.11, 09:33
            do iryda: nie pieprzysz, naucz sie odzywac debilu niedouczony, fajnie ze masz 3 komorki i co z tego? jakbys czytal ze zrozumieniem wiedzial bys ze napisalem ze chodzi mi o tv i internet, telefonu nie uzywam stancjonarnego bo mam duzo minut w komorce ktorych i tak nie wykorzystuje. A co do forum to rzeczywiscie poziom wypowiedzi i tematow jest bardzo wysoki, szczegolnie dobrze to widac "po godzinach" gdzie same watki o weselach. Pozdrawiam
    • Gość: No, no. Re: vectra czy warto IP: *.radom.vectranet.pl 04.08.11, 16:12
      Oczywiście, że się nie opłaca.
      Już w Listopadzie wszystko się zmieni.
      • Gość: wers Re: vectra czy warto IP: *.radom.vectranet.pl 05.08.11, 14:15
        A dalaczego?
        • Gość: taram Re: vectra czy warto IP: *.radom.vectranet.pl 06.08.11, 04:37
          Do Radomia wchodzi UPC.
          • agnieszkaaa84 Re: vectra czy warto 07.08.11, 19:38
            Hej
            Ja mam problem inny znów bo od paru lat mam kablówke z vectra dami ale chciałabym zmienic na pakiet polski lub srebrny mój tata był w obsłudze klienta na grzecznarowskiego jednak tam odesłali go z ,,kwitkiem'' od nijedawna mamy dekoder który był niedrogi jednak teraz zaczyna szwankować w niskiej cenie i nie weim czy moze ja osobiscie sie tam udam moze wreszcie sie czegos więcej dowiem na temat zmiany pakietu bo cena telewizji kablowej wciąż idzie w góre;/rodzice sa załamani moze w internecie bedzie ajaks informacja bo nieraz dzwoniłam na infolinie w tel.i niestety automatyczna sekretarka itd.
            poradzcie coś może ktoś zmieniał pakiet czy cos w tym stylu i wie gdzie sie udać
            • Gość: jaś Re: vectra czy warto IP: *.radom.vectranet.pl 07.08.11, 22:00
              Co za bełkot. Kiedy robiłaś maturę?
              • agnieszkaaa84 Re: vectra czy warto 08.08.11, 18:54
                dawno temu palancie co to za tekst!
          • Gość: gość Re: vectra czy warto IP: *.radom.vectranet.pl 08.08.11, 00:05
            a napiszesz coś więcej o tym UPC, bo takie plotki co jakiś czas się pojawiają? Wejdą do całego Radomia? Od którego osiedla zaczną?
          • Gość: gelerth35 Re: vectra czy warto IP: *.algo.radman.pl 08.08.11, 18:17
            Gość portalu: taram napisał(a):
            > Do Radomia wchodzi UPC

Podaj jakieś wiarygodne źródło albo nie rozsiewaj plotek!!!
            • Gość: Pablo Re: vectra czy warto IP: *.radom.vectranet.pl 08.08.11, 23:09
              UPC wchodzi na 100%. Teraz są na etapie końcowym dogadywania w spółdzielniach mieszkaniowych instalacji w budynkach. Z TV ruszą może na Nowy Rok.
    • andzia679 Re: vectra problem z dekoderem 10.12.15, 21:25
      Mam problem z dekoderem z vectry a wejściem HDMI a mianowicie dwa lata wszystko hulało telewizor i dekoder pewnego dnia zaczęły się problemy z odbiorem ,, brak sygnału'' został wymieniony dekoder nadal nie odbiera w HDMI ,wieczorem odbiera a rano to samo ,,brak sygnału''a co najdziwniejsze xbox360 działa na tym samym wejściu w telewizorze . na euro kablu działa dekoder ale co to za jakość obrazu .ma ktoś z vectry na to jakieś rozwiązanie bo już tracę cierpliwość siedzenia w vectrze .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka