Gość: APOLI IP: *.radom.pl 03.03.02, 22:26 Stare przyslowie mówi:zgoda buduje,niezgoda rujnuje.Przstańmy obrzucać sie błotem,a zacznijmy cos robić dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ok. Re: Zgoda buduje IP: 217.17.41.* 03.03.02, 22:44 Zgadzam się z Tobą ale nie mam konceptu co ja osobiscie mógłbym zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
malaki Re: Zgoda buduje 04.03.02, 13:48 Gość portalu: APOLI napisał(a): > Stare przyslowie mówi:zgoda buduje,niezgoda rujnuje.Przstańmy obrzucać sie > błotem,a zacznijmy cos robić dla miasta. POPIERAM!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaki Re: Zgoda buduje 05.03.02, 16:28 I to do góry, byśmy pamiętali, wy z lewa i z prawa!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Zgoda buduje- popieram i deklaruje... IP: *.244.84.83.Dial1.Washington2.Level3.net 06.03.02, 04:58 A moze poprzec moja kandydature na prezydenta miasta Radomia. Kto nie widzi jak osobiscie pomoc miastu, temu postram sie podpowiedziec, dyskretnie. Czekam i licze na Was. Kibic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apoli Re: Zgoda buduje IP: *.radom.pl 06.03.02, 21:46 No właśnie Malaki, ten temat tez nikogo nie interesuje,nawet dziennikarzy GW.Szkoda,najłatwiej obrzucać sie blotem,to kązdy potrafi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Zgoda buduje IP: *.244.213.142.Dial1.Washington2.Level3.net 07.03.02, 05:40 Do tego trzeba wyobrazni, a to sie zdobywa w dobrej sredniej szkole albo/i na uniwersytetach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robo Re: Zgoda buduje IP: *.js.dial-in.ats.pl 07.03.02, 09:02 Gość portalu: Apoli napisał(a): > No właśnie Malaki, ten temat tez nikogo nie interesuje,nawet dziennikarzy > GW.Szkoda,najłatwiej obrzucać sie blotem,to kązdy potrafi... Nie pojmuje tego.... Ludzie SLD nawet przy merytorycznej dyskusji mówią o obrzucaniu się błotem Pytanie do Włodarczyka ile razy był pan karany? obrzucanie błotem Co z placem konstytucji? obrzucanie błotem Zapytajcie o masowe zwolnienia już nie tylko ludzi związanych z prawicą, ale prawie wszystkich nie związanych z SLD obrzucanie błotem Jak chcecie tę zgodę budować?????? W samym SLD nie ma zgody, trwa wielka walka ludzi prezydenta z ludźmi premiera??? Pan Nita budował atmosferę nienawiści, przez 3 lata zachowywał się jak cham.... Pytam wiec jak chcecie budować zgodę????????? Nie będzie zgody dopóty dopóki nie zmienią się pokolenia polityków zarówno po prawej i po lewej stronie...... Do wszystkich młodzieżówek zacznijcie się spotykać i rozmawiać!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Zgoda buduje IP: *.208.167.152.Dial1.Washington2.Level3.net 07.03.02, 22:49 ROBO! Przepraszam, ze sie wtracam. Stan za mna i przestan sie dziwic, ze ludzie sa "mali", szukaj takich jak ja, ktorzy nie zamierzja "blocic" ale "czyscic" stosunki miedzy politykami. Dopoki nie kryminal, nie ma sprawy. Jak pomowienia to do sadu. Nie ma czasu na glupoty. Pytac, sluchac, zastanawiac sie i odpowiadac merytorycznie. Zbierac fakty a nie ploty. To moja dewiza. Odpowiedz Link Zgłoś