Dodaj do ulubionych

A co z KLO? (bis)

IP: 195.245.213.* 28.10.03, 18:29
jako wzorowy uczen tej wspanialej szkoly jestem wstrzasniety tak malą liczbą
postów na temat KLO!!!
Nalezy sie chyba kilka opinii szkole, którą wszyscy absolwenci (bez
wyjatkow!!!) bardzo dobrze wspominają. Ja tez sie do nich zaliczam.
moj kolega Piotrek M. tez! :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: :-) Re: A co z KLO? (bis) IP: *.udn.pl 22.11.03, 14:30
      Po skonczeniu jakiejkolwiek szkoły wszyscy absolwenci miło ją wspominają :)

Gorzej jest mysleć o niej ciepło tuż po matematyce z sorka Nawrotek lub
      historii z sorka Skuzą :-) Zwłaszcza gdy przy numerku z Twoim nazwiskiem stoja
      jak wół: 1,1,2 :-)

Pozdrowionka :P
      • Gość: taki jeden Re: A co z KLO? (bis) IP: *.udn.pl 19.01.04, 13:49
        jzu niedlugo do was dolaczam, pol roku i w swiat!
      • Gość: dbrum Re: A co z KLO? (bis) IP: *.udn.pl 26.01.04, 01:52
        Po matematyce z sorka Nawrotek mozna myslec o szkole wylacznie ciepli, a po
        historii z p. Skuza... goraco.
        • Gość: :-) Re: A co z KLO? (bis) IP: *.udn.pl 26.01.04, 14:19
          Pod warunkiem, że Twoje mysli krążą wokół tematu: "Jak ładnie ta szkoła by się
          hajcowała" :-)
        • Gość: jakobs Re: A co z KLO? (bis) IP: 195.245.213.* 03.02.04, 10:34
          nie mysl,nie myslcie sobie,ze wam latwiej na maturze pojdzie,jak bedziecie
          tutaj tak cukrowac. wiecznie panujaca obluda...
          • Gość: ;-) Re: A co z KLO? (bis) IP: *.udn.pl 03.02.04, 13:00
            A kto tu słodzi??? :-) Na pewno nie ja ;) Zresztą mi to akurat lata, bo ja do
            tej szkoły nie uczęszczam i nigdy nie będę. Ale jako tako jestem w temacie... a
            przynamniej byłam :-(
        • Gość: bigda Re: A co z KLO? (bis) IP: *.udn.pl 15.07.04, 19:08
          Hm, tak po historii z p. Skuzą baaardzo gorąco.
          Na matematyce z p. Nawrotek też mi się gorąco robiło, ale i tak baaardzo lubię
          p. Nawrotek.
      • Gość: A. Re: A co z KLO? (bis) IP: 62.233.205.* 16.07.04, 21:01
        Nie lubie jak ktoś, kto nie chodził do Katolika źle się o nim wypowiada. Ja mam
        juz jakąś perspektywę, skonczyłam studia a liceum w dalszym ciągu wspominam z
        rozrzewnieniem;))) Każdego z osobna i całą atmosferę szkoły. Pozdrawiam
        wszystkich absolwentów z 1999 r;))))
        • Gość: ;-) Re: A co z KLO? (bis) IP: *.udn.pl 21.07.04, 22:37
          Ala ja wcale nie wypowiadam się źle na temat tej jakże szacownej szkoly :) po
          prostu znam sporo ludzi, którzy obecnie do niej uczeszczają i wiem co o niej
          mówią :> wiec to jest tylko lekka ironia nic poza tym :) pozdrawiam wszystkich
          KaeLOweiczów :*
      • Gość: KLOn Re: A co z KLO? (bis) IP: *.crowley.pl 23.07.04, 19:07
        No co wy, akurat sorka Skuza jest osobą którą najlepiej wspominam w tej
        szkole :) powaga :) Fakt ze dla pierwszaków jest surowa, ale jak skończycie
        katolika to zmienicie zdanie ;P A najbardziej nie mogłam strawić ks. P...
      • Gość: WIELKOPOLANIN Re: A co z KLO? (bis) IP: *.77.udn.pl 24.06.05, 17:45
        Ja też lubię na swój sposób KLO, bo tę szkołę kończyła moja Ukochana i Śliczna
        Żonka!!!!!Jeśli chodzi o szkoły, to najbliższe memu sercu jest II LO im.W
        Reymonta w Ostrowie Wielkopolskim!!!!!OSTRÓW WIELKOPOLSKI STOLICĄ JEST CAŁEJ
        POLSKI!!!
    • Gość: mag Re: A co z KLO? (bis) IP: 193.178.143.* 05.07.04, 09:49
      pewnie, że wszyscy mile wspominają przynajmniej 4 lata spędzone w KLO. Założę się, że
      wszyscy uczniowie prof.Owczarek, czy sorki Latiny szczególnie mają co wspominać:)
      • Gość: bigda Re: A co z KLO? (bis) IP: *.udn.pl 15.07.04, 19:10
        Swoją drogą zastaniwam się nad pierwszym rocznikiem tej szkoły. Dawno nie
        kręciłem się po Radomskich knajpach, więc nie wiem czy poza mną ktoś jeszcze
        żyje.
        • Gość: mery Re: A co z KLO? (bis) IP: *.direct-adsl.nl 02.08.05, 17:28
          Ja rowniez pozdrawiam pierwszy rocznik. Ja bylam ostatnim, ktory wypelnil
          szkole. Pamietam nauczycieli, lekcje, wycieczki ..., ale najbardziej pamietam
          moja najwieksza szkolna milosc Bartka Perczaka. Kochalam sie w nim szalenie, a
          on nawet nie mial pojecia o moim istnieniu;) Pozdrawiam klase c z pierwszego
          rocznika oraz absolwentow z '98
    • Gość: @net@ Re: A co z KLO? (bis) IP: *.jjs.pl 08.01.05, 00:58
      No, ludzie, czyzbyscie wszyscy wyrzekli sie tej szkoły? na pewno jest ktos kto
      ją mile wspomina ;) przynajmniej ja mam dosyc pozytywne wspomnienia
    • Gość: jadzia Re: A co z KLO? (bis) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 16:51
      hmm...jako już stara absolwentka KLO, dorzucę swoje trzy groszę,szkola naprawdę
      była fajną przygopdą, i serio-mówię o tym co dali mi nauczyciele. Skuza - już z
      faktu czestego wspominania zasługuje na peany, ale reszta też była spoko. Mimio
      ciężko strawności co niektórych na codzień (Deja, x.P) to naprawde dużo dali do
      myślenia, w każdym razie mam opinie, że szkoła obok myślenia, uczy też kilku
      innych spraw, a to ważne. Szkoda tylko, że abolwencji- malej, bądź co bądź
      szkoły - się ze sobą nie trzymają, ale cóż.... . to kwestioa ludzi, nie szkoły.
      Zresztą jak wspominam swój rocznik to indywidualista na indywidualiście:D
      ciekawe jak sie potoczyły losy... .
      Pozdrawiam i polecam KLO:)
    • abc26 Re: A co z KLO? (bis) 24.05.05, 21:18
      prof. Owczarek z jej wyciagajaco-dobijajacymi pytaniami wspominam dzis z lezka
      w oku ale gdy stalam pod tablica nie bylam taka szczesliwa. Pani Nawrotek nigdy
      nie przestanie mnie zadziwiac. Pan Deja jeszcze dzis czasami sni mi sie po
      nocach ze swoimi wypracowaniami. Ehhh dlugo by wymieniac ;-)

Pozdrawiam absolwentow z 1996 roku ;-)
      • Gość: pierwszy rocznik Re: A co z KLO? (bis) IP: *.udn.pl 16.06.05, 15:13
        ja jestem z pierwszego rocznika. za rok mamy 15-lecie szkoly to sie pewnie
        spotkamy! ciesze sie, teskni sie do paru twarzy :) a jesli chodzi o nauczycieli
        to nie ma nikogo kogo bym zle wspominala, wrecz przeciwnie. nawet jesli sie
        jest tumanem chemiczno-fizycznym (tak jak pewnie spora czesc absolwentow :))
        pozdrowionka
        zwlaszcza dla klasy "b" :)))
    • Gość: granat_18 Re: A co z KLO? (bis) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 08:32
      ta szkoła jest cudowna!!!!!!najcieplej wspominam lekcje historii, gdzie była
      taka cisza , ze muche mozna było usłyszeć:)(gorzej było przy odpowiedzi:) a
      poza tym bardzo mile wspominam matematyke u profesor Nawrotek i jej słynny
      tekst: "czego nie wiesz kruszynko?"POZDRAWIAM
      • abc26 Re: A co z KLO? (bis) 19.06.05, 10:50
        a moim zdanie ten byl lepszy w wykonaniu sorki Nawrotek "czy ja nie za glosno
        mowie?"
        • abc26 Re: A co z KLO? (bis) 28.06.05, 21:30
          a za rok 10 lecie matury (o matko jak to szybko zlecialo) trzeba by sie jakos
          zorganizowac i spotac moze ;-)
    • Gość: absolwentka 2005 Re: A co z KLO? IP: 82.139.8.* 01.09.05, 22:19
      hmm... szkoda ze dopiero teraz czytam te posty... Ja bardzo milo mysle o tej
      szkole... a zwlaszcza o nauczycielach o ktorych Wy wupowiadacie sie nie
      pochlebnie.. (sorka Skuza, X.Prasek)! Te lekcje i tych nauczycieli lubilam
      najbardziej... a poza tym (to juz takie bardziej wygodnickie podejscie) nie
      wyobrazam sobie ze moglabym chodzic teraz do szkoly w ktorej nie byloby
      czystych, ladnych lazienek z lustrem, mydlem, recznikami i ciepla woda:) Wiem ze
      to takie materialistyczne ale do dobrego czlowiek szybko sie przyzwyczaja :) a
      jesli chodzi o tegorocznych maturzystow z KLO (gdzie wszyscy zdali mature) to
      bardzo duzo osob dostalo sie na studia! wielu jest w Lublinie, ale sa tez osoby
      w krakowie, warszawie, lodzi... Wiec jak widac jest to naprawde dobra szkola:)
      • Gość: kinka Re: A co z KLO? IP: *.udn.pl 05.09.05, 20:40
        no widze ze padlo nazwisko bartka perczaka!! i to w jakze milym kontekscie!:)
        gdzie jestes barteczku, odezwij sie! tym razem ty jestes poszukiwany na
        forum :))
        pozdrawiam absolwentow pierwszego rocznika!!!
        ------------------------------------------------------------------------------
        Heniek, co z tobą?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka