Dodaj do ulubionych

Radomscy piekarze w Paryżu

IP: *.udn.pl 23.05.04, 23:17
A nasze kochane władze za friko zezwalają otwierać francuzom.Wszystko
możecie kochane francuzy i inne nacje otwierać. Nawet w niedziele i święta
narodowe Polski..Ba,zostaniecie zwolnieni z podatków. Tak handlujcie żeby
polski handel i przemysł przestał istnieć.
Obserwuj wątek
    • rysiek_maj Re: Radomscy piekarze w Paryżu 24.05.04, 09:06
      Brawo Fogiel&Fogiel.
      • Gość: bak Re: Radomscy piekarze w Paryżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 11:45
        ...że wyjechałeś za nasze pieniądze!!!
    • Gość: Amos Re: Radomscy piekarze w Paryżu IP: *.nfz.gov.pl / 62.233.196.* 24.05.04, 09:33
      Gratuluję. Radomskie pieczywo jest jednym z najlepszych w Polsce i
      Europie.Byłem - próbowałem. Gdyby się jescze udało zawładnąć Warszawą przed
      podbojem Paryża...
      • Gość: a Re: Radomscy piekarze w Paryżu IP: 193.19.140.* 24.05.04, 22:58
        no właśnie, wiecie co to jest gryzka, prawda? Warszawiacy nadziek
        słowa 'gryzka' robią oczy jak spodki i baranieją... Oni na to mówią 'bułka
        wrocławska'... Co za hańba!!!!
    • Gość: maga Re: Radomscy piekarze w Paryżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 17:56
      Pani Irmino z całym szacunkiem dla pani radosnej twórczości ale czy pani była
      ne tej wystawie? Widziała pani czyje pieczywo wyróżniało się najbardziej?
      Przeprowadziła pani rozmowę z innymi uczestnikami wystawy? Czy odrazu przyjęła
      pani rozmowę Fogla za pewnik robiąc mu NIESŁUSZNĄ kryptoreklamę? Ja rozmawiałam
      z innym uczestnikiem pobytu tam i opowiadał mi zgoła co innego. Czyżby dała się
      pani nabrać na te polityczne prymitywne sztuczki Fogla?
    • Gość: www.bron1926.prv.p Re: Radomscy piekarze w Paryżu IP: 80.249.4.* 25.05.04, 15:32
      Wszystko o radomskim sporcie www.bron1926.prv.pl
    • Gość: Irena Re: Radomscy piekarze w Paryżu IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 25.05.04, 21:53
      Panie Fogiel czy wziął pan chleb słonecznikowy ze szkłem lub nasączony starym
      olejem rzpekakowym Pana Piekarza Jarosława Gajdy czy on francuzom tez smakował
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka