Dodaj do ulubionych

Proces o próbę otrucia Anny Walentynowicz wraca...

14.09.11, 14:39
Co za kretynizm. Nachlała się na melinie trefnego spritu to i póżniej chorowała. Sam to znam
z autopsji
Obserwuj wątek
    • Gość: du Re: Proces o próbę otrucia Anny Walentynowicz wra IP: *.radom.pilicka.pl 14.09.11, 16:53
      To kogo chciałeś..... Czyżbyś był z resortu na zasłużonej emeryturze.
      • Gość: kiro Re: Proces o próbę otrucia Anny Walentynowicz wra IP: *.radom.vectranet.pl 14.09.11, 17:02
        To pieprzony UB teraz na usługach innych
    • ajsrod co za kretyni w tym apelacyjnym?! 14.09.11, 19:06
      ...jeśli Wyborcza coś nie przekręciła.

Jak można próbę otrucia jakiegoś jednego opozycjonisty za zbrodnię przeciwko LUDZKOŚCI?!

• jbest Ciekawa sprawa z tym Wiesławem S. 14.09.11, 20:08
      Polecam publikacje IPN "Twarze radomskiej bezpieki". Tam jest pełne nazwisko tego pana. Po wpisaniu go w google otrzymujemy ciekawą informację na temat jego firmy zajmującej się ochroną mienia i pracami porządkowymi. Wiesław S. minął się z powołaniem, powinien od razu brać się za biznes. Od paru lat z powodzeniem wygrywa przetargi m.in. na sprzątanie radomskiej filii urzędu wojewódzkiego. Vivat III RP. By żyło się lepiej
      • Gość: mlody24 Re: Ciekawa sprawa z tym Wiesławem S. IP: 79.162.69.* 14.09.11, 20:32
        kto byla ta pani, a moze za duzo pila jak ktos pisze, ojciec mi opowiadal że kiedys w fabrykach sie duzo pilo alkoholiu a jak nie było alkoholu to dykte przecedzali przez chleb i walili..tak prawde muwiąc to interesuje mnie dobra praca, dobry zarobek, jakas fajowa panienka, dobra fura i komora i skora.. bo jak na razie zapierdzielam w ochronie za marne grosze , potem ztego wszystkiego pije , pale , konia wale i wcale sobie takiego życia za nie chwale :)
      • Gość: farmazony Re: Ciekawa sprawa z tym Wiesławem S. IP: *.radom.vectranet.pl 14.09.11, 21:30
        jak byś był w temacie to byś wiedział że firmą od paru lat zarządza ktoś inny
        • Gość: jb Re: Ciekawa sprawa z tym Wiesławem S. IP: 82.139.51.* 14.09.11, 22:12
          Proszę cię
    • piggy1 Proces o próbę otrucia Anny Walentynowicz wraca... 14.09.11, 20:30
      To jakiś absurd! Jakim cudem po 30 latach można potwierdzić (albo zanegować) próbę otrucia kogokolwiek, a tym bardziej osoby, która już nie żyje.
      • Gość: masza Re: Proces o próbę otrucia Anny Walentynowicz wra IP: *.radom.vectranet.pl 14.09.11, 21:05
        Ta pani miała sklep z farbami jeszcze niedawno w ciagu sklepów przy niedziałkowskiego przy przejsciu do Staszica. Tylko Maciarewicz z Ziobra moga oczyścić to bagno.
    • Gość: warchoł 76 Re: Proces o próbę otrucia Anny Walentynowicz wra IP: *.radom.vectranet.pl 14.09.11, 21:49
      Ciekawe co ten proces da ?
    • skilt a po cholerę mieli ją truć? 14.09.11, 23:09
    • kbaus Proces o próbę otrucia Anny Walentynowicz wraca... 15.09.11, 00:09
      Jak to jest ze mafia ma dziesiec lat na przedawnienie a tutaj beda wyludzac pienidze podatnikow nawet pol wieku pozniej. Jak wszyscy to wszyscy i mafia tez musi nie miec przedawnienia.
      • Gość: turcja Re: Proces o próbę otrucia Anny Walentynowicz wra IP: *.radom.vectranet.pl 15.09.11, 09:52
        jestem emerytem,jestem gruby i mam nadciśnienie czy mnie ktoś zechce.....
        • senior76 Re: Proces o próbę otrucia Anny Walentynowicz wra 15.09.11, 16:34
          ość portalu: turcja napisał(a):

> jestem emerytem,jestem gruby i mam nadciśnienie czy mnie ktoś zechce....
          ---------
          a jak u ciebie z głową ? no wiesz o co chodzi ...zmieniający nicki .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka