05.03.02, 08:41
Przejrzałem Twoje posty i w moim sercu zapanował smutek......Jesteś ofiarą
zarażliwej nienawiści niektórych radnych i nie tylko związanych Z ZASADĄ jeśli
nie jesteś z nami to przeciwko nam.Poza tym ćwiczenia na siłowni nie wpływają
najlepiej na poziom intelektu.Dlatego powinneś więcej ćwiczyć umysł , bo Twój
napewno wymaga regeneracji.Ale nie przejmuj się stary sa głupsi od Ciebie.
Obserwuj wątek
    • malaki Re: Do modaRa 05.03.02, 10:53
      Niestety modaR, jestes zarażony nienawiścią i coraz częściej twoje wypowiedzi są chamowate.
      • czorny10 Re: Do modaRa 05.03.02, 11:11
        malaki napisał(a):

> Niestety modaR, jestes zarażony nienawiścią i coraz częściej twoje wypowiedzi s
        > ą chamowate.

potwierdzam !!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: over Re: Do modaRa i KibicaWL IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 10:28
        Jestem zdecydowanie za dyskusją na argumenty. Moje posty są najlepszym na to
        dowodem.Ja również jestem mocno związany z Radomiem i zależy mi na tym , żeby w
        naszym mieście nam wszystkim żyło się lepiej i godniej.Nie toleruję jednak
        argumentów siłowych kiedy zabraknie merytorycznych. Nie znam Cię osobiście i
        nie było moim zamiarem Cię obrażać jeśli to tak odebrałeś to przepraszam.Nie
        jestem związany z żadną partią jak sugeruje KibicWL i nigdy nie byłem. Staram
        się w sposób obiektywny oceniać rzczywistość i moje wypowiedzi na forum są
        jedyną formą polityki jaką uprawiam / jeśli mozna mówić w tym przypadku , o
        polityce/ Denerwuje mnie populizm , którego na łamach forum niestety nie
        brakuje.Jeśli chodzi o siłownie uważam ,że każdy szanujący się mężczyzna
        powinien ćwiczyć /ja również od 3-lat systematycznie ćwiczę/ jednak nie można
        chodzenia na siłownie i związanej z tym większej lub mniejszej sprawności
        fizycznej używać jako argumentów w dyskusji na forum.Tak było w Twoim przypadku
        modaR. pozdrawiam < over>
    • Gość: R Re: Do modaRa IP: *.js.dial-in.ats.pl 05.03.02, 13:06
      NIE DAJ SIĘ DAREK;)
      • czorny10 Re: Do modaRa 05.03.02, 13:27
        Gość portalu: R napisał(a):
        zesraj się, a
        > NIE DAJ SIĘ DAREK;)

• Gość: :) Re: Do modaRa IP: *.js.dial-in.ats.pl 05.03.02, 13:50
          czorny10 napisał(a):

> Gość portalu: R napisał(a):
          > zesraj się, a
          > > NIE DAJ SIĘ DAREK;)
          >

i tylko zadbaj o to byś siedział nad Czornym:)
    • Gość: modaR Re: Do modaRa IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 17:08
      Co tu polemizować. Pod różnymi ksywkami chowają się te same osoby, które nie
      mają nic do powiedzenia oprócz jednego: ty jestes taki, owaki, ty ziejesz
      jadem, nienawiścią itp. ZERO JAKIEJKOLWIEK POLEMIKI NA ARGUMENTY !!! To , że
      piszę prawdę o wielu przekrętach lewicy nie znaczy, że ich nienawidzę.Ale z
      drugiej strony: tak !!! Nienawidzę wszystkich, którzy okradają mój ukochany
      Radom, Nasze Miasto !!! Over, jeżeli jesteś takim intelektualistą (bo - według
      ciebie - tylko tacy nie chodzą na siłownię) to zawsze podawaj swoje za i
      przeciw z uzasadnieniem !!! (jeżeli jest to do udźwignięcia dla twoich obwodów
      przeciążonych od wymyślania bzdur). Jeżeli chcesz się odnieść z argumentami i
      wiarygodnymi dowodami to zapraszam do wątku "prawdziwe powody bezrobocia w
      Radomiu". Mimo wszystko pozdrawiam.
    • Gość: KibicWL Re: Do modaRa ...i Over(a) IP: *.157.60.221.Dial1.Washington1.Level3.net 05.04.02, 02:40
      Tak niewielu cos sensownego pisze, ze atakowanie jeden drugiego jest bez sensu.
      Zamiast polaczyc sie w jedna grupa wokol jednej osoby (zaproponwalem swoja, ale
      tylko kilko "powaznie" to potraktowalo ale zabraklo im energii do nastepnego
      kroku)wy walczycie o co?
      Czekam, czekam, i dopiero w maju sie uruchomie z podsumowaniem.

Nie czytalem wszystkiego co napisaliscie, ale obaj mi sie bardzo podobacie. Moim
      celem moglo byc polaczenie Was jeden zespol. Dlaczego? Bo macie cos do
      powiedzenia tyle, ze inaczej albo jestescie na innych biegunach politycznych. To
      mnie nie zraza. Do tego aby cos sensownego zrobic lepiej miec rozne zdania, tyle
      tylko, nie atakowac sie personalnie gdy jeden krytykuje "swietosci" drugiego.
      Przygotujcie atak na poziomie, na problem, idea, koncept, stanowisko, itp. nigdy
      na osobe lub fakt.

Serdeczne pozdrowienia dla Was obu

KibicWL

Mam nadzieje, ze podacie sobie rece i zaatakujecie sie "dyplomatycznie", oczekuje
      tego z duzym zaintersowaniem, bo chcialbym sie wlaczyc.

Over powiedz mi dlaczego nie mozna atakowac zajadle lewicy?
      • Gość: GammaRay Re: (...) IP: *.chemia.pk.edu.pl 05.04.02, 10:07
        Gość portalu: KibicWL napisał(a):

> Tak niewielu cos sensownego pisze, ze atakowanie jeden drugiego jest bez sensu.
        >
        > Zamiast polaczyc sie w jedna grupa wokol jednej osoby (zaproponwalem swoja, ale
        >
        > tylko kilko "powaznie" to potraktowalo ale zabraklo im energii do nastepnego
        > kroku)wy walczycie o co?
        > Czekam, czekam, i dopiero w maju sie uruchomie z podsumowaniem.
        >
        > Nie czytalem wszystkiego co napisaliscie, ale obaj mi sie bardzo podobacie. Mo
        > im
        > celem moglo byc polaczenie Was jeden zespol. Dlaczego? Bo macie cos do
        > powiedzenia tyle, ze inaczej albo jestescie na innych biegunach politycznych.
        > To
        > mnie nie zraza. Do tego aby cos sensownego zrobic lepiej miec rozne zdania, tyl
        > e
        > tylko, nie atakowac sie personalnie gdy jeden krytykuje "swietosci" drugiego.
        > Przygotujcie atak na poziomie, na problem, idea, koncept, stanowisko, itp. nigd
        > y
        > na osobe lub fakt.
        >
        > Serdeczne pozdrowienia dla Was obu
        >
        > KibicWL
        >
        > Mam nadzieje, ze podacie sobie rece i zaatakujecie sie "dyplomatycznie", oczeku
        > je
        > tego z duzym zaintersowaniem, bo chcialbym sie wlaczyc.
        >
        > Over powiedz mi dlaczego nie mozna atakowac zajadle lewicy?

Zajadle atakowanie kojarzy mie sie zazwyczaj z oszolomstwem na poziomie Rydzyka. Ale to moze tylko
        taka figura retoryczna. W kazdym razie krytykowac nie tylko mozna ale nawet trzeba - i lewice i prawice.
        Brak krytyki rodzi bezkarnosc i poczucie genialnosci osobistej co - nie trzeba chyba dowodzic - na pewno
        nie przysluzy sie naszemu miastu. Wszystko oczywiscie przy zalozeniu ze poslugujemy sie sila
        argumentu a nie argumentem sily.
        Pozdrawiam (i licze ze krytycy i prawicy i lewicy nie ustana w wytykaniu bledow tym, ktorym sie takowe
        zdarzaja)
        • Gość: KibicWL Re: (...) Zgoda IP: *.244.210.8.Dial1.Washington2.Level3.net 06.04.02, 06:21
          Jak demokracja to krytyka, inaczej znow dykatura. Ale atak na problem albo
          prezentacje problemu przez osobnika, a nie atak na samego czlowieka. Jakze silne
          jest uderzenie gdy wykazyjemy bledy merytoryczne, pomowienia, klamstwa, rzekome
          fakty, brak logiki, "bicie piany", itp. itd. Mamy ochote skrocic i rzec, ze
          Rydzyk czy Lepper jest glupi, ale to nie mowi nic. Natomiast, gdy wykazujemy, ze
          pan Lepper klamie, atakuje bez podstaw, natychmiast wskazujemy na to, ze nie jest
          wiarygodny jako czlowiek reprezentujacy innych, ze stosuje chwyty dostepne
          ludziom bez kultury czy edukacji, reprezentuje wiec ta gorsza czesc spoleczenstwa.

Radykalizm pana Rydzyka sluzy komu albo czemu? Poprawia porozumienie miedzy
          obywatelami, podnosi wydajnosc spoleczenstwa, robi ludzi lepszymi? Nie. Wiec,
          trzeba to obnazac i kulutralnie tepic. Aktywnosc bez sensu, prowadzi do nienawsci
          czy konfliktow miedzy ludzmi. Zacheca do prostackiego myslenia.

Jezeli czlonkowie SLD, znow marza decydowac za obywateli bo oni wiedza lepiej, i
          na sile chca innych "uszczesliwiac" to nalezy to zastopowac. Nic za na bez nas!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka