marta79n 21.10.11, 19:53 Witam Codziennie jezdze do pracy ( swoim samochodem ) i chetnie kogos zabiore. Taniej i bardziej konfortowo niz bus. Tel kom 509 920 210 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: axel Re: Radom - Grojec, Grojec Radom IP: *.radom.vectranet.pl 21.10.11, 20:24 Z vatem czy bez vatu ? a Izba skarbowa o tym wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Radom - Grojec, Grojec Radom IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.10.11, 22:42 A to na tej trasie jeżdżą busy? Odpowiedz Link Zgłoś
radomianin79 Re: Radom - Grojec, Grojec Radom 22.10.11, 21:10 axel dociekliwy jestes, no cóż, ale ugryzę się w język, zeby ciebie nie obrazić. Kontynuując w Grójcu dużo pracuje osób z Radomia. Busy Grójec omijają, gdyż one dojezdzają tylko do W-wy. A na koniec, kiedy to wreszcie doczekamy się czasów, że w Radomiu będzie praca dla Radomian? Odpowiedz Link Zgłoś
olo-x Re: Radom - Grojec, Grojec Radom 22.10.11, 21:45 Dziwi mnie to ze nie wiesz jak to się stało ze nie ma pracy w Radomiu a może nie było ciebie wówczas na tym świecie Bożym,bo jak to się stało i kto do tego doprowadził to ja wiem doskonale . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axel Re: Radom - Grojec, Grojec Radom IP: *.radom.vectranet.pl 23.10.11, 09:08 Nie gryź się w język bo sobie zrobisz krzywdę a lepiej zastanów się co pisać i jak na forum.Czytałeś co o tobie sadzą inni ?? Odpowiedz Link Zgłoś