Dodaj do ulubionych

prezenty, prezenty....

31.10.11, 13:19
macie już jakieś plany na prezenty świąteczne, mikołajkowe dla swojej rodzinki? Może polecicie coś dla 4,5 latka
Obserwuj wątek
    • annathema Re: prezenty, prezenty.... 31.10.11, 14:30
      O widzisz..... chętnie się podepnę do tematu bo też mam 4 latka w domu i absolutny brak pomysłów....
      • patir23 Re: prezenty, prezenty.... 31.10.11, 14:44
        A ja sie podepne mimo, ze mam 3,5 latka.
        Ja rozmyślam nad: klocki lego Creator, klocki Clics, piłkarzyki takie na kijkach, wiem, ze bardzo chce autobus z Carsów, bajka na dvd, jakas ksiazka moze z serii Świat w obrazkach i gra granny # traki lub Dzien i noc. Jeśli macie jakieś doświadczenie z tymi zabawkami to poprosze o jakieś podpowiedzi co warto a co nie. A co dostanie z tego to pomyslimy.
        • annathema Re: prezenty, prezenty.... 01.11.11, 09:48
          Swiat w obrazkach polecam - u nas zrfobił furorę. A gry firmy Granna mamy wszystkie i Młody je uwielbia. Polecam też gdy firmy Aleksander - takie z Sową.
          • patir23 Re: prezenty, prezenty.... 01.11.11, 10:58
            A z serii Smart Games z Granny co mozesz najbardziej polecić dla 3,5 latka?
            • annathema Re: prezenty, prezenty.... 01.11.11, 20:20
              gry z tej serii są przeznaczone dla dzieci powyżej 5 roku życia, ale u nas weszły w życie jak Młody miał 3,5 roku. My zaczęlismy od gry "Kot i Mysz", potem byli "Piraci" a potem już poszło.
    • patsy79 Re: prezenty, prezenty.... 03.11.11, 08:47
      ja bym chciała kupić coś kreatywnego dla Adasia, marzy mu się Stinky śmieciarka, ale cena powalajaca, i nie wiem czy jest sens wydać 300 zł na coś co w ciągu tygodnia może być popsutelub po kilku dniach zbawy będzie leżeć w kącie.
      • patir23 Re: prezenty, prezenty.... 03.11.11, 14:10
        Wg mnie nie ma sensu, to tylko pewnie fajnie wyglada w reklamie. ja rok temu napaliłam sie na tego Chucka gadułe ale tez cena była całkiem spora i jak sie okazało bardzo dobrze ze mu nie kupiłam bo mielismy okzaje zobaczyc to na zywo i wogole go to nie zainteresowało za to inne mniejsze autka i garaz były hitem. Takze wydaje mi sie ze nie warto. W tej cenie jest duzo innych ciekawych zabawek. ja tez szukam czegos podobnie jak Ty-kreatywne. Ale nie wiem na co sie zdecydowac. Wiem,ze napewno beda to klocki lego. A myslalas co to moze byc? Cos z gier czy plastyczne cos? Z checia poznam Twoje jakies pomysły. Mi sie podobaja te gry z serii Smart Games.
    • blizniakimg Re: prezenty, prezenty.... 05.11.11, 17:42
      Śmieciarka w realu kosztuje 239zł.
      • annathema Re: prezenty, prezenty.... 06.11.11, 10:50
        te zabawki fajnie wyglądają w reklamie. Z dziećmi jest inaczej niż z nami - dziecko pobawi się krótko, potem rzuci i po wszystkim. Jeśli po drodze nie zepsuje to juz sukces. osobiście uważam, że to szkoda kasy. Już lepiej kupic kolejkę Pico, albo samochodzik zdalnie sterowany.
        • annathema Re: prezenty, prezenty.... 09.11.11, 19:39
          Postanowiłam rozpieścić mojego Syna z racji nadchodzących urodzin, nadchodzącego Mikołaja i Gwiazdki.
          Zakupiłam kosiarkę Dyzio - wiem, że będzie się bawił, że będzie mu się podobała, bo jego kolega ma i Młody uwielbia się nią bawić. Zakupiłam kilka książek z zbajkami - Młody po mnie odziedziczył Miłośc do książek. Zakupiłam 3 filmy DVD z bajkami, które bardzo mu sie podobały.
          No i zakupiłam zestaw policyjny firmy Wader. osobiście uważam, że to najlepsze co można kupić facetowi w tym wieku.
          Trzeba to złożyć - części nie są małe, łatwo się ze sobą składają. Jest to garaż pietrowy z drogą. Do tego są samochodziki policyjne. Fajna sprawa. Można dokupowac potem inne zestawy, które mogą stanowić nawet sporawe miasteczko potem.
          • kasia111177 Re: prezenty, prezenty.... 09.11.11, 22:18
            Lego. Po latach doświadczeń z kompletami dla starszaka, Młodemu kupujemy tylko zestawy creator (same klocki), bo te klocki np. z lego city - to dają się ułożyć w jeden samochód i jak zginie jakiś element to jest problem.
            Książki. Na pewno druga część "Poczytaj mi mamo", co jeszcze okaże się najpewniej w księgarni.
            Jakaś planszówka, albo puzzle. Ten garaż mnie kusi, bo Młody uwielbia resoraki.
            A i tak na pytanie "co chcesz od Mikołaja?" usłyszałam "hello kitty i rekina".
          • patsy79 Re: prezenty, prezenty.... 10.11.11, 08:18
            a możesz wrzucić jakiś link z tym zestawem wadera?
            • patir23 Re: prezenty, prezenty.... 10.11.11, 14:55
              photos01.redcart.pl/templates/images/thumb/4191/600/600/pl/0/templates/images/products/4191/0b8a97d9c6db5e7aad1c434942d09aff.jpg
              ten zestaw jest fajny i duzy polecam, www.abawki.pl/imgallegro/wader/53130d.jpg
              ten tez jest fajny bo jest juz na takich podstawkach. Generalnie trzeba wybierac taki zestaw z mozliwoscia rozbudowy dróg itd. My mamy juz rok Mega garaz Wadera i jest w codziennym uzytku. Polecam Teraz sa właśnie nowosci zestawy policja i tez sa fajne.
            • annathema Re: prezenty, prezenty.... 11.11.11, 00:07
              www.wader-wozniak.pl/
              a tutaj ten policyjny
              www.wader-wozniak.pl/show.php?idseria=&idzabawka=833&lang=pl
    • patir23 Re: prezenty, prezenty.... 13.11.11, 14:50
      Pochwalcie sie co kupujecie lub kupiłyscie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka