Dodaj do ulubionych

Science fiction fachowiec

13.11.11, 18:44
Brakuje słów i ręce mi opadły gdy Prezydent Kosztowniak obwieścił światu o zatudnieniu Sońty w charakterze FACHOWCA.Były poseł w czasie swojej czteroletniej kadencji niczym nie wyróżniał się.Był biernym parlamentarzystą.Niczym nie zasłużył się co mogloby wpłynąć na polepszenie bytu Polaków czy Radomian.To że był posłem nie upoważnia prezydenta Radomia do wynalezienia stanowiska "FACHOWCA" dla Sońty.Chyba że... ? Chyba że jest jego dobrym kolegą.A czego nie robi się dla swoch dobrych kolegów i przyjaciół. W ZSRR wynajdowali różne śmieszne stanowiska dla swoich kolesiów partyjnych. Na przykład;Minister do spraw mokrego śniegu.Minister do spraw wiatru ze wschodu.
Pytanie. Dlaczego za takie fikcyjne stanowisko My podatnicy musimy płacić?Płacić w czasach kryzysu.My podatnicy wypruwamy sobie żyły by zarobić kilka złotych.A prezydent Kosztowniak lekką ręką wynajduje sobie lipne stanowiska. Szkoda że PiS nie został rozwiązany w ubiegłym roku.

Obserwuj wątek
    • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 13.11.11, 20:11
      Trawiata na prezydenta! :)
      • Gość: senior76 Re: Re IP: *.radom.vectranet.pl 13.11.11, 20:49
        i.l.a.b.a.j.ona napisała:

> Trawiata na prezydenta! :)
        -----
        Dlaczego jesteś zjadliwa ,nie było cię jakiś czas to był spokój a ty znów zaczynasz jak zwykle z prowokacją .Zaczynasz znów zasry..ć nasze forum i zaraz zaczniesz pewnie znów wyzywać i straszyć piszących jak to robiłaś niedawno ....
        Odnośnie wpisu "trawiaty" to jest on słuszny bo odzwierciedla machinacje jakie odchodzą w UM.Takie posunięcia z koleżkami są godne potępienia .Dotychczas miałem dobre zdanie o naszym prezydencie ale go od tej chwili zmieniłem.Zastanawiam się tylko głęboko co to za "fachowiec" jest ten pan co nie został posłem. Dodam jeszcze że Wwis tej "lilabaj" świadczy tylko o niej .
      • olo-x Re: zaczyna sie .... 13.11.11, 20:58
        ... no i zaczyna się ,oj będzie się znów działo oj będzie
        --
        • Gość: Stann Re: zaczyna sie .... IP: *.radom.vectranet.pl 13.11.11, 21:54
          Widzę że U.M. stał się przystanią dla obiboków i nierobów.Niebawem grono obiboków przekroczy liczbę zapracowanych urzędników.Teraz wiem dlaczego tam nie ma podwyżek.Podwyżki idą na fachowców.
      • Gość: Stefan Re: Re IP: *.radom.vectranet.pl 13.11.11, 22:22
        Trawiata na prezydenta a l.i.l.a.b.a.j.ona na "fachowca"
        • Gość: Ferdek Re: Re IP: *.radom.vectranet.pl 14.11.11, 08:18
          A l.i.l.a.b.a.j do psychiatryka na leczenie.
          • Gość: nemo Re: uwaga na jadowita zmiję ..... IP: *.radom.vectranet.pl 14.11.11, 08:55
            Uważaj nie wejdż jej na ogon bo ta żmija zacznie na ciebie syczeć i straszyć .
            • Gość: :))) Nemo jest przydupasem PiS IP: *.play-internet.pl 19.11.11, 16:35
              Jego wypowiedzi należy traktować z przymrużeniem oka, gdy nie mówi swoim głosem a realizuje jedynie ciche wytyczne partyjniacko-zadymowe. Nemo ! Pojedź do stolicy i pod Palacem Prezydenckim poleż sobie krzyżem
        • olo-x Re: Re 14.11.11, 09:19
          Gość portalu: Stefan napisał(a):

> Trawiata na prezydenta a l.i.l.a.b.a.j.ona na "fachowca"...
          -------
          Nie wywołuj przysłowiowego wilka z lasu....bo się zaraz zacznie ....
          • Gość: Ferdek Re: Re IP: *.radom.vectranet.pl 14.11.11, 18:21
            L.i.l.a.b.a.j to mnie może cmoknąć... Zawsze zaciekle broni swojego mocodawcy.Temu zawsze coś wyleci gdy po posiłku używa wykałaczki.
    • panta_rhei_only Re: Science fiction fachowiec 14.11.11, 22:12
      Czym się różni demokracja od dyktatury? Bo się coraz częściej nie rozeznaję w definicjach a odnośnej rzeczywistości...
      • olo-x Re: Science fiction fachowiec 16.11.11, 10:00
        Coś tu za cichutko ?czyżby to była cisza przed burzą ???
      • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 16.11.11, 14:32
        panta_rhei_only napisała:

> Czym się różni demokracja od dyktatury? Bo się coraz częściej nie rozeznaję w d
        > efinicjach a odnośnej rzeczywistości...

Ha! Dobrze (i odważnie!) powiedziane. :/
        Myślę, że niektórym demokracja kojarzy się z: demokraść - zawłaszczać w conajmniej nieuczciwy sposób obywatelskie mienie, własność lub szeroko pojęte prawa udostępnione w wyniku demokratycznych wyborów. I mamy dyktaturę... :P
        • Gość: jest ..... Re: Re IP: *.radom.vectranet.pl 16.11.11, 18:23
          O masz "zołza "się odezwała a tak długo znaku nie dawała .
        • panta_rhei_only Re: Re 17.11.11, 16:32
          Ha ha
          • Gość: jest Re: Re IP: *.radom.vectranet.pl 17.11.11, 18:20
            panta_rhei_only napisała:

> Ha ha
            -----
            Nie śmiej się bo i ty od niej oberwiesz .
            • Gość: Kolega A stanowisko dla radnego K. Staszewskiego ? IP: *.play-internet.pl 19.11.11, 16:00
              Proponuje się następujące stanowisko dla radnego Pana Kazimierza Staszewskiego a mianowicie Doradca d/s cyfryzacji, ochrony odgromowej oraz przeciwprzepięciowej. W procesie ocieplania np. szkół zdekompletowano wszystkie instalacje piorunochronne, zapomniano o ochronie od przepięć a kupuje się bez składu i ładu komputery, które nie są należycie chronione przed zjawiskami ekstremalnymi w instalacjach elektrycznych. Prezydent Kosztowniak problemu nie widzi, bo dla niego najważniejszy jest kolor bruku, kolor elewacji oraz wielkość bombek wywieszanych na deptaku przed świętami. Pan K. Staszewski jest dużym fachowcem i jest w stanie zająć się tym problemem.
          • panta_rhei_only ha ha 19.11.11, 17:21
            to była reakcja na tzw, komizm słowno intelektualny i wyraz uznania. Jednocześnie śmiech przez łzy nad szarą a może czarną (sic) rzeczywistością. A także rozbawienie obawami adwersarzy l.i.l.a.b.a.j.ona przed jej ciętą ripostą, co tylko potwierdza j.w.
            • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 22.11.11, 15:09
              Cóż, łatwo przychodzi mi śmianie się z tej rzeczywistości gdy się nie mieszka już w kraju...
              Nie wiem czy to kogoś pocieszy, ale chyba wszędzie jest prawie tak samo jeśli chodzi o ludzi w polityce...

Nie nazywałabym jednak adwersarzami ludzi, którzy nie mając nic do powiedzenia w temacie strzelając ślepakami próbują zwrócić na siebie moją uwagę jednocześnie wiedząc doskonale na jaką odpowiedź zasługują... :)
              No chyba, że zapomniałaś wstawić tam cudzysłów... ;)
              Ma pecha ta przybłęda o stu twarzach nadająca z vectranet, że nie mam czasu, żeby czytać jego wypociny.

Pzdrwm
              • olo-x Re: no i masz ,zaczyna się ...... 22.11.11, 22:10
                ...... a nie ostrzegałem że zraz się zacznie no i zaczęło się .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka