Dodaj do ulubionych

Chcemy całodobowego supermarketu w Radomiu

30.11.11, 14:48
To skandal ze nowootwarte Tesco w Radomiu będzie tylko do 22 W 220 tysięcznym mieście nie ma ani jednego całodobowego marketu a w 70 tys Ostrowcu Tesco jest całodobowe jesteśmy wsią którą wszyscy traktują jak zadupie w którym ludzie chodzą spać z kurami
Obserwuj wątek
    • Gość: jareal Re: Chcemy całodobowego supermarketu w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.11, 16:33
      jw
      • Gość: obojętny Re: Chcemy całodobowego supermarketu w Radomiu IP: *.205.47.139.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.11.11, 17:35
        I tak trzymać, " w precyzji" siła
    • olo-x Re: Chcemy całodobowego supermarketu w Radomiu 30.11.11, 20:55
      Co to znaczy chcemy ??? Pisz za siebie bo mnie to nie obchodzi , jeszcze na łeb nie upadłem żeby w nocy chodzić po sklepach a może tobie coś z góry spadło na kierep że tak myślisz i piszesz .
      • Gość: www Re: Chcemy całodobowego supermarketu w Radomiu IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.11, 22:33
        Taa jeszcze napisz ze nie robisz zakupow w niedziele, ze wogole nie chodzisz do marketu tylko wylacznie robisz zakupy w osiedlowych sklepach, ze masz szczescie pracowac na 1 zmiane i masz blisko do pracy a tym samym masz mnustwo czasu po pracy bo nie masz ani rodziny ani godziny drogi do domu. Ludzie w tym miescie nie ma sprawnej komunikacji w nocy, glowne punkty kulturalne zamykaja ok polnocy a deptak pustoszeje po 18ej.
      • Gość: olo-x czy jak Re: Chcemy całodobowego supermarketu w Radomiu IP: *.xdsl.centertel.pl 30.11.11, 22:37
        Radę ,którą dajesz innemu zastosuj również do siebie
    • Gość: NN Re: Chcemy całodobowego supermarketu w Radomiu IP: *.xdsl.centertel.pl 30.11.11, 21:49
      Żenada taki protest! Aleś się dowartościował(ła)! Jak często robisz zakupy o 3 nad ranem jełopie?
    • Gość: WR Re: Chcemy całodobowego supermarketu w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 30.11.11, 21:56
      Weź się jełopie stuknij w ten głupi łeb to oprzytomniejesz.Tylko taki debil jak ty chodzi w nocy po sklepach .Dorze ci odpisali moi poprzednicy .
      • Gość: NN Re: Chcemy całodobowego supermarketu w Radomiu IP: *.xdsl.centertel.pl 30.11.11, 22:04
        100/100!!!
        A może byśmy tak sie skrzyknęli, My normalnie zapatrujący się na rzeczywistość ... i zdecydowanie kopnęli Tych ... oderwanych od rzeczywistości? Takie marzenie! Taka moja nieśmiała propozycja! Jak nie, to nie!!!
    • Gość: marek Re: do autora wątku ..... IP: *.radom.vectranet.pl 30.11.11, 22:39
      Człowieku co ci odpaliło? coś się naćpał?
    • Gość: adasq Re: Chcemy całodobowego supermarketu w Radomiu IP: *.180.12.219.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.11.11, 22:42
      możebyś łaskawco popracował na 3 zmiane, a nie po wódke o 3 nad ranem łaził do supermarketu bo o 1,20 taniej
      • Gość: freeman Re: Chcemy całodobowego supermarketu w Radomiu IP: 31.61.49.* 30.11.11, 23:13
        Dodam do tej sympatycznej wymiany pogladów parę uwag. Pomysł sam w sobie ciekawy, ale nie w naszej rzeczywistości radomskiej. Sklepy nocne służą głównie zakupowi alkoholu. Bez problemu można go kupić na każdej stacji benzynowej, zauwazylem, ze wiekszośc klientów przy kasie (np. stacja przy PKP) to kupujący alkohol. Obecność takiego sklepu obok miejsca zamieszkania gwarantuje brak spokoju w nocy i w dzień, ryki i wycia szczególnie daja się we znaki w nocy w lato. Przykladem dwa sklepy nocne obok siebie z alkoholem na Plantach (jeden z saloonem gier gdzie nikt nie gra a krag towarzyski szeroki...). Normalnie spoleczności mieszkańców rugują takie placówki z miejsc zamieszkania, zabaw dzieci i wypoczynku. Tutaj jest dokładnie odwrotnie. Temat dla socjologa. Swoją drogą ciekawe jakby sie sprawdził sklep nocny bez alkoholu - oto odpowiedź.
    • Gość: :) Re: Fakir IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.11, 23:04
      Jak ktoś na burackim forum radomskich kmiotów próbuje używac ironii i sakrakzmu, to musi być prawdziwym fakirem z dupą obitą blachą. Jak widac po wpisach powyżej, prawie nikt tu czegoś takiego nie rozumie, a że w tępocie siła, to zaraz cię tu zlinczują.
      • Gość: pinkey Re: Fakir IP: *.radom.vectranet.pl 01.12.11, 00:23
        ...bez wdawania się w głupawe dyskusje obrońców cnót wszelakich: Żywiec, miasto i gmina w województwie śląskim, 32 tysiące mieszkańców (sic!) posiada TESCO całodobowe.

i nikt z tego nie robi problemu. godziny nocne to dodatkowe miejsca pracy wynagradzane z dodatkiem za pracę w godzinach nocnych.

ale... pomódlmy się.
        • Gość: psycholożka z deb Re: Fakir IP: *.radom.vectranet.pl 01.12.11, 01:05
          widocznie tutejszy motłoch nie dorósł do całodobowych sklepów bo po tej powyższej dyskusji widać ze piszą tu jakieś menele które boją się że upadnie ich sanktuarium żabka
      • olo-x Re: Fakir 01.12.11, 09:34
        Gość portalu: :) napisał(a):

> Jak ktoś na burackim forum radomskich kmiotów próbuje używac ironii i sakrakzmu
        > , to musi być prawdziwym fakirem z dupą obitą blachą. Jak widac po wpisach powy
        > żej, prawie nikt tu czegoś takiego nie rozumie, a że w tępocie siła, to zaraz c
        > ię tu zlinczują.
        -------
        Nie ubliżaj od buraków i kmiotów bo sadząc po stylu pisma sam tym jesteś,uważaj bo ja też mogę ci odpisać że ci uszy opadną jak królikowi.
    • Gość: Mieszkaniec Re: Chcemy całodobowego supermarketu w Radomiu IP: 222.66.124.* 01.12.11, 04:13
      Ale co znaczy "chcemy"? Kto ma to dac/zrobic? Odkryles niezagospodarowana nisze, zrob interes, otworz calodobowy supermarket. Albo idz do Tesco/M1/lub_innego i sprzedaj im swoj pomysl.
      • Gość: ferdek Re: Chcemy całodobowego supermarketu w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 01.12.11, 09:16
        Uważam ze trzeba mieć coś z umysłem żeby po nocy latać jak głupek po marketach .Mnie mój cyc przynosi browar do domu .
        ---
        >"jak nie jak tak "<
        • Gość: gela Re: Chcemy całodobowego supermarketu w Radomiu IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.11, 10:35
          żółta kartka forumowicze za brak umiejetności czytania między wierszami,
          fajnie rozpoczety wątek zepsuty agresywnymi atakami,
          moim zdaniem całodobowo tak, ale dlaczego w dzielnicy mieszkalnej w centrum,
          niech sobie Prezydent postawi taki pawilon obok nowego domu, a nie na XV leciu
          • Gość: adasq Re: Chcemy całodobowego supermarketu w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 01.12.11, 23:01
            ta ironia siadła mi na twarzy to też jej nie zauważyłem.....
            zbyt dosadna była

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka