marcinradom 19.12.11, 21:35 Dziś wysłałem maila do pana posła Ryfińskiego z pytaniem dotyczącym obiecanego toru F1 w Radomiu. Zobaczymy jaką uzyskam odpowiedź. Dodam, że nie ma w moim pytaniu ironii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gelerth35 Re: Armand Ryfiński i tor F1 w Radomiu IP: *.algo.radman.pl 19.12.11, 23:38 Tor będzie! Będzie tak samo jak obiecane kilka lat temu największe molo w Polsce! Może jeszcze dostęp do morza dorzucą..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca 76 Re: Armand Ryfiński =kto to taki????? IP: *.radom.vectranet.pl 20.12.11, 08:32 A co to za poseł?,skąd ,?kto go wybierał ? czy to jakiś skoczko-desantowiec tymczasowy ? bo ja nie znam tego nazwiska ? Odpowiedz Link Zgłoś
olo-x Re: Armand Ryfiński =kto to taki????? 20.12.11, 08:50 No właśnie ,kto to jest ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Armand Ryfiński =kto to taki????? IP: *.32.radom.pilicka.pl 20.12.11, 09:12 Jedyny obrońca naszych przedszkoli przed prywatyzacją. TAK TRZYMAĆ PANIE POŚLE. Odpowiedz Link Zgłoś
olo-x Re: Armand Ryfiński =kto to taki????? 21.12.11, 09:41 Gość portalu: Ania napisał(a): > Jedyny obrońca naszych przedszkoli przed prywatyzacją. TAK TRZYMAĆ PANIE POŚ > LE. --------- Kapuję to znaczy ze jest to następny poseł co obiecuje gruszki na wierzbie a to ciekawe ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Armand Ryfiński =pogromca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.11, 08:24 Pan poseł Ryfinski swoim świetnym wynikiem w wyborach zabił na śmierć (polityczną oczywiscie ) nijakiego Wikinskiego z Sochaczewa i chwała mu za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnold Re: Armand Ryfiński =pogromca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.11, 20:25 Skąd takie egzotyczne imię??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natan Re: Armand Ryfiński who is who IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.11, 22:46 Ryfka to piekne imię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiedź Re: Armand Ryfiński =kto to taki????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.11, 19:06 Oczywiście, że desant z samej Wwy i to z niejakiego Ruchu Palikota. Ten człowiek nie miał, nie ma i nigdy mieć nie będzie nic wspólnego z Radomiem. Jak również nie zrobił, nie robi i nie zrobi nic dla Radomia.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nevergiveup Re: Armand Ryfiński =kto to taki????? 26.12.11, 19:16 Zgadzam się !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalambur Re: Armand Ryfiński = rozszyfrowany !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.11, 11:35 Jak to kto to taki ?? przecież pisze jasno że Ryfiński Armand, a dla przyjaciół Armand Ryfiński, tylko nie mylić z Ryfandem Armińskim ha,ha,ha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Armand Ryfiński = rozszyfrowany !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 06:13 Ten niepozorny mało rozgarnięty człowieczek od Palikota zniszczył karierę polityczną Marka Wikinskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinradom Re: Armand Ryfiński = rozszyfrowany !! 13.01.12, 21:26 Do tej pory nie otrzymałem żadnej odpowiedzi od pana posła. Czekam dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko tak dalej ajaja wierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.12, 12:46 a ja wierze ze bedzie tor F1 i wierze i wierze w donalda ze nie bedziemy płacić abonamentu i ze w Polsce bedzie lepiej mniejsze podatki i mniejsze ceny nie bedzie korupcji i bezrobocia dowiemy się kto stracił tu-154 i pójde do W-wy zamanifestowac poparcie dla jedynej poprawnej władzy peło tylko ......tu w szpitalu sa kraty ale uciekne bo wierze w peło chwała bohaterom ura!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigot mądry ? radomiak po szkodzie IP: *.radom.vectranet.pl 18.01.12, 09:20 Jak zwykle ciemny radomski ludek kupuje wszystkie fantazje ludzi nawiedzonych a pozniej niestety - płacze nad swoja głupotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kern Re: mądry ? radomiak po szkodzie IP: *.radom.vectranet.pl 20.01.12, 17:19 Radomskim ludek jest jasny bękarcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianka Re: Armand Ryfiński i tor F1 w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 18.01.12, 17:49 A ten gościu już dawno zapomniał gdzie startował na posla.Widzicie Palikotowcy jak z was zrobiono w konia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Armand Ryfiński i tor F1 w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.12, 10:09 Od wyborów nikt go nie widział w mieście! skandal , zawiodłem sie na nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kern Re: Armand Ryfiński i tor F1 w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 19.01.12, 20:32 Ja tam się nie zawiodlem bo Palikotowców mam w powazaniu. A do głosowania na nich wsztyd sie przyznawać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Gołębiów Re: Armand Ryfiński i tor F1 w Radomiu IP: *.algo.radman.pl 19.01.12, 21:50 Siemka, ja slucham tylko rozmow niedokonczonych w radyjku M , a tam gadajom że Radom jest OK bo PIS jest u władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Armand Ryfiński i tor F1 w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 19.01.12, 22:03 Spadaj matole Odpowiedz Link Zgłoś