barborka11 30.11.05, 21:12 Hej, planowalam po okresie zrobic cytologie. Niestety rozchorowalam sie, biore antybiotyki. Czuje sie juz lepiej i dlatego chcialabym pojsc do gina. Czy sa jakies przeciwskazania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tunia Re: Cytologia a antybiotyk IP: *.kablowka.waw.pl 30.11.05, 21:26 wyjdzie zafałsziowany wynik zrób tydzień po skończeniu antybiotyku Odpowiedz Link Zgłoś
barborka11 Re: Cytologia a antybiotyk 30.11.05, 21:56 Dziekuje za odpowiedz. Kurcze, a tak sobie zaplanowalam na ten tydzien A tuz przed okresem jest sens robic te cytologie czy moze w ogole przesunac to wszystko o miesiac? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
niunka24 Re: Cytologia a antybiotyk 30.11.05, 22:15 dlaczego zafałszowany? Mi ginekolog zrobił cytologię w trakcie terapii antybiotykowej (on wiedział o tym, brałam akurat biseptol,więc słaby,ale jednak) i wyszła mi II grupa oraz ostry stan zapalny.... stan zapalny potwierdza wysokie OB i USG.. więc się zgadza, a czy coś z grupą może być według Ciebie nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
tuniaa Re: Cytologia a antybiotyk 01.12.05, 12:01 tobie, akurat wyszedł ten stan zapalny, ale często przy antybiotyku nie wychodzi i dlatego lepiej nie w tym czasie, tak mi w laboratorium powiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samantha Re: Cytologia a antybiotyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 22:04 Moja ginka robiła mi cytologie 2 dni przed okresem.Powiedziałam jej o tym bo tez myslalam zee przed okresem sie nie robi ale powiedziala ,ze nie ma przeciwskazan Odpowiedz Link Zgłoś