Dodaj do ulubionych

Ci sami dyrektorzy

IP: *.udn.pl 04.06.04, 23:32
Najbardziej się cieszę, że wygrała pani Halina Marciniak, która szkołę
integracyjną wymyśliła i budowała przez wiele lat adaptując zbędne obiekty
MPK. Mojedzieci tam chodziły to wspaniała szkoła i wspaniała jej animatorka.
Znakomity pedagog i menadżer. Znam też panią Sobkowiak, także znakomita
postać i dobrze że będzie następną kadencję.
Obserwuj wątek
    • Gość: rodzic Re: Ci sami dyrektorzy IP: *.udn.pl 05.06.04, 10:38
      Ale że ten ignorant i nieokrzesany wygrał to skandal. Zabieram dziecko do
      innego gimnazjum, bo on nad szkołą nie panuje.
      • bodzioradomski Re: Ci sami dyrektorzy 05.06.04, 12:39
        Gość portalu: rodzic napisał(a):

> Ale że ten ignorant i nieokrzesany wygrał to skandal. Zabieram dziecko do
        > innego gimnazjum, bo on nad szkołą nie panuje.

i to jest to, rodzicu. Nie podoba ci się, zabierasz dziecko gdzie indziej,
        twoje prawo wolnego wyboru. Polecam gimnazjum 5 - tam jest miła kobitka, ładna,
        grzeczna, powinieneś byc zadowolony.
        • Gość: reks Re: Ci sami dyrektorzy IP: *.udn.pl 05.06.04, 13:01
          dodac nalezy, ze ta mila i ladna i kobietka z PG 5 ma u k l a d y , wlasnie z
          autorem pt. "bodzio"
          • bodzioradomski Re: Ci sami dyrektorzy 05.06.04, 14:09
            Reks, wybacz, ale nie umiesz czytać między wierszami. A ze wskazaną panią mam
            kontakt jedynie przez tvdami, które widocznie lubi ja pokazywać.
            Więc kombinuj dalej.
            • Gość: aleks_bar Re: Ci sami dyrektorzy IP: *.internet.radom.pl 05.06.04, 14:51
              Oczywiście, że Reks nie umie czytać między wierszami; to jest szefowa na pokaz,
              tylko do dami.Być może dla rodziców jest "cacy", bo dla nauczycieli i dla
              uczniów jest "be". Nawiasem mówiąc - dyscyplina w szkole leży. Najważniejsze,że
              w dokumentach (dla władz)jest wszystko OK.
              • Gość: alex Re: Ci sami dyrektorzy IP: *.udn.pl 05.06.04, 23:08
                Bodzio, nie wstydz sie, napisz to o czym wiesz i o czym myslisz, moze uda ci
                sie lepiej zasluzyc niektorym waznym w miescie
                • Gość: jula Re: Ci sami dyrektorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 18:18
                  W mojej szkole alex, jest ten sam problem. Dla rodziców p.dyr to anioł ,dla n-
                  li....lepiej nie pisać bo cenzura wytnie brzydkie słowa. I nie chodzi tu o
                  poprawę jakości pracy n-li, ale o pokazanie, że to ona jest ta najlepsza a
                  reszta to miernoty. Są rodzice , którzy w to uwierzyli po kilkakrotnym praniu
                  mózgu.
                  • Gość: anka Re: Ci sami dyrektorzy IP: *.udn.pl 06.06.04, 19:22
                    Mam dziecko w Gmnazjum nr 5 i jestem bardzo zadowolona.
                    Pani dyrektor to doskonały menadżer i super kobieta.
                    Natomiast zawiść ludzka jest gorsza od faszyzmu co widać na tym forum
                    • Gość: aleks_bar Re: Ci sami dyrektorzy IP: *.internet.radom.pl 06.06.04, 21:29
                      Dziewczyno Anko - ty jako rodzic to wiesz tyle, ile doskonały menadżer
                      chce,żebyś wiedziała o szkole. Obecność na zebraniu rodzicielskim,zebraniu
                      komitetu rodzicielskiego czy nawet częste odwiedziny troskliwego rodzica - nie
                      dają pełnego obrazu. Tu trzeba być codziennie przynajmniej 5 godzin lekcyjnych,
                      żeby zabierać głos w tym temacie. Nie obrażaj!!!Cieszę się, że chociaż Ty
                      jesteś zadowolona.
                • bodzioradomski Re: Ci sami dyrektorzy 06.06.04, 22:24
                  alex, zrobię to, gdy zobaczę, że warto. Bo jeśli tylko poszczekać sobie mam -
                  to szkoda czasu.
    • Gość: ojciec Re: Ci sami dyrektorzy IP: *.udn.pl 06.06.04, 19:26
      Najlepsze lata ma za sobą. Powinna odejść dać szansę młodszym.
      Tak wogóle stworzła szkołę dla dzieci elit, a tak naprawdę tych co mają kasę.
      Tylko że sama się ubezwłasnowolniła rządzą w szkole ci co na nią dają forsę , a podobno to szkoła publiczna........
      • Gość: Karol Re: Ci sami dyrektorzy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.06.04, 19:43
        Ty ojciec jesteś pewnie z tych co dają, skoro wiesz o tym wszystkim co piszesz.
        Ludzie, jak wy lubicie dokopać komuś innemu. Najlepiej swojemu szefowi albo
        komuś kto pełni kierowniczą funkcję. Jak czytam wypowiedzi na tym forum, to mam
        wrażenie, że w Radomiu funkcje kierownicze w różnych instytucjach pełnią
        idioci, złodzieje, miernoty, chamy, buce itd. itp. Tak przynajmniej wynika z
        waszych wypowiedzi. A może spojrzycie w lusterko ?
        • Gość: baya Re: Ci sami dyrektorzy IP: *.internet.radom.pl 06.06.04, 20:54
          Och, Karol!!! wiesz co to jest mobbing???
          • Gość: Dusia Re: Ci sami dyrektorzy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.06.04, 22:12
            Nie wiem, czy Karol wie, ale ja tak. Mobbing to modne ostatnio alibi dla
            wszystkich nierobów, leserów i obiboków.
            A tak ad rem to Karol ma dużo racji. Większość internautów myśli tylko o
            jednym - jak komuś dowalić, podłożyć świnię i opluć. To wszystko na co ich stać.
            • Gość: gerry Re: Ci sami dyrektorzy IP: *.udn.pl 06.06.04, 22:18
              No dobrze, a jak się komuś należy, bo jest świnią, pijakiem i obibokiem to
              gdzie o tym pisać? Na płocie?
      • Gość: doktor Re: Ci sami dyrektorzy IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 07:02
        Nikt nie neguje że p.Halina Marciniak jest bardzo zacną i zasłużoną osobą w
        kwestii organizacji szkoły integracyjnej
        Jednak obecnie w mojej ocenie straciła możliwość kierowania placówką ze względu
        na uzależnienie od różnych bardziej lub mniej zasobnych portfeli.
        Tak naprawde jest to szkoła dla dzieci bogatych i na stanowiskach
        • Gość: Halina Re: Ci sami dyrektorzy IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 09:38
          Cieszcie sie ze konkurs w przedszkolu nr. 4 wygrala po raz setny p.
          Jaskolska,no i koniec bajki!
          • Gość: stacho Re: Ci sami dyrektorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 10:07
            po co tyle zawiści? Czy to taki miodzio być dyrektorem? Jakoś tłumy papirów nie
            składały na konkursy.
            • Gość: matka Re: Ci sami dyrektorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 10:48
              Pani Dyrektor Marciniak to wspaniały pedagog i dyrektor. Jestem pełna wyrazów
              wdzięczności i uznania dla całego grona pedaigogicznego w tej szkole. To
              nieprawda, że szkoła jest dla bogatych. W klasie mojego dziecka jest niewielu
              bogatych ale za to wszyscy kulturalni, odpowiedzialni, tworzący wspananiły
              klimat. Nigdy nikt nie wymuszał od nas pieniędzy a to, że pomalowaliśmy klasę
              to naprawdę drobiazg . Gratulacje dla pani Dyrektor, oby takich Dyrektorów było
              wiecej wówczas więcej byloby takich szkół i nie byloby problemu z dostaniem się
              do nich i głupich plotek, że to tylko dla najbogatszych.
              • Gość: konio Re: Ci sami dyrektorzy IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 10:58
                Ten wątek napisała zapewne sama pani dyrektor.
                Nie ma jak właściwa samoocena
                • Gość: matka Re: Ci sami dyrektorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 11:10
                  nie proszę Pana, na pewno matka dzicka uczęśzczającego od 7 lat do tej szkoły
                  • Gość: zainteresowany Re: Ci sami dyrektorzy IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 12:14
                    Proszę Państwa, zaszło jakieś nieporozumienie. Jak na razie Pani Halina
                    Marciniak jeszcze nie została mianowanan na następną kadęcję. Nie bardzo wiem
                    dlaczego, ale wg mnie byłaby to wielka strata dla tej placówki. Nie jestem w
                    stanie sobie wyobrazić postępowania Pana Prezydenta. W dobie wejścia Polski do
                    Unii Europejskiej takie szkoły jak ta w całej Unii są bardzo popularne i
                    osiągają bardzo dobre wyniki w nauczaniu. Nie wiedzieć czemu szkoła ta i Pani
                    Dyrektor są szkalowane przez obecną władzę.
                    • Gość: york Re: Ci sami dyrektorzy IP: *.udn.pl 07.06.04, 12:31
                      Jak to nie wiadomo? Pani dyrektor nazwała szkołę imieniem Jana Pawła II, to
                      wskazuje,że lewicowa nie jest, a władza wręcz przeciwnie. Tyle tylko,że jakoś
                      nie przeszkadzało to poprzedniej ekipie, a nawet prezydent Włodarczyk też tam
                      dzieci kształcił, bo to naprawdę dobra szkoła. Widocznie jest ktoś zasłużony
                      dla SD, kto czeka na stołek w dobrej szkole.
    • Gość: ZIOM JAK ZAWSZE WSZYTKO POD STOŁEM IP: *.com 07.06.04, 14:22
      • Gość: rodzice zamożni Re: JAK ZAWSZE WSZYTKO POD STOŁEM IP: *.udn.pl 07.06.04, 18:19
        Niech spróbują ruszyć naszą panią dyrektor.
        • Gość: ?! Re: JAK ZAWSZE WSZYTKO POD STOŁEM IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.06.04, 21:51
          Czy nie macie innych tematów? Konkurs nie został rozstrzygnięty, więc decyzja
          jest w rękach Pana Marcinkowskiego i czy się komuś to podoba czy nie, będzie
          tak jak on zdecyduje - oby dla dobra dzieci, szkoły i pracowników, a nie
          polityki.
          Pozdrawiam.
          • Gość: solidaruch Re: JAK ZAWSZE WSZYTKO POD STOŁEM IP: *.udn.pl 07.06.04, 23:07
            Konkurs jest nierostrzygnięty bo komuna głosowała przeciw a trzęsidupki się
            wstrzymały. Rozgrywka nie jest przypadkowa, bo znakomita szkoła do wzięcia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka