sympatyksympatyka 03.01.12, 18:34 reklama reklama reklama.... wszystkie te restauracje ledwo wiążą koniec z końcem. Je sie gdzieś gdzie jest ruch, duży przemiał, gdzie codziennie są świeże produkty... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radompioter Re: Kuchnie świata. Gdzie w Radomiu można dobrze IP: *.radom.vectranet.pl 03.01.12, 20:49 Warto też wiedziec, ze Znana restauratorka i gospodyni popularnego telewizyjnego tvnowsksiego show stacji TVN zawitała do restauracji Enigma ( teraz Pyszny Browar) w Radomiu. To trzeci lokal w naszym regionie, który odwiedziła i zmieniła Magda Gessler. odwiedziła cała Ekipa programu "Kuchenne Rewolucje” tzn była w Enigmie. Magda Gessler podobno zrobiła sporą rewolucję w menu. Ciekawostką karty dań Pysznego Browaru będzie zupa bida, przygotowywana według przepisu sprzed stu lat. Dotychczas serwowano w nim dania kuchni europejskiej. Teraz podaje się tam potrawy kuchni staropolskiej. Nie ma jeszcze daty emisji odcinka z udziałem tej restauracji, trzeba sledzic odcinki, program tv. To takze swietna promocja Radomia, bowiem zdjęcia kręcono na deptaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila Kuchenne rewolucje IP: *.radom.vectranet.pl 04.01.12, 08:00 odwiedziłam byłą Enigmę - obecnie Pyszny Browar po "rewolucjach" - golonka rewelacja - i w smaku i w objętości, cena niezbyt wygórowana a porcja spokojnie na dwie osoby, ale niestety placek ziemniaczany mimo że cena obniżona i nadal smaczne, bardziej smakowały mi i mojej rodzinie wcześniej przed wizytą pani Magdy. Polecam nadal do odwiedzenia - mimo że lokal na uboczu, miła obsługa, fajny klimat, ceny dla każdego. I jest jeszcze szansa na spotkanie z "mistrzynią", ponieważ zawsze wraca do zrewolucjonizowanych lokali i dopiero po powtórnej wizycie program jest emitowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w w w reklama, reklama, pranie mózgu już od rana... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.12, 08:24 reklama, reklama, pranie mózgu już od rana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kessler Tylko pani Gessler! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.03.12, 19:00 Golonka, golonka i jeszcze raz golonka ... poza tym plebanie - tam zawsze dobrze karmią :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: Kuchnie świata. Gdzie w Radomiu można dobrze IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.03.12, 22:57 WOW faktycznie świetna reklama Radomia... @radompioter mam nadzieję że widziałeś odcinek... W S T Y D! Radom siła w precyzji buahahaha - no comment! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila Pierogi z fantazją IP: *.radom.vectranet.pl 04.01.12, 08:05 W Matrioszce na Chrobrego bardzo dobre jedzenie, pierogi prawie takie jak moje domowe a może i lepsze (kilka rodzajów do wyboru) a już z wiśniami i śmietaną to nieziemskie przeżycie. Na miejscu i na wynos, robione na bieżąco - mili właściciele, polecam dla tych co lubią małe lokale z typowo domowym jedzeniem - tutaj z nutką wschodnią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PikPok Pamietacie? IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.12, 08:22 forum.gazeta.pl/forum/w,68,39087174,,ladnego_specjaliste_ma_politechnika.html?v=2&wv.x=1 Widac PR ma sie dobrze skoro z pensji kierownika działu promocji udalo sie otworzyc taki lokal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hard Re: Kuchnie świata. Gdzie w Radomiu można dobrze IP: *.radom.vectranet.pl 04.01.12, 08:52 Najpewniejsze i najlepsze koryto t w domu .Głupie watki piszesz chłopie . Odpowiedz Link Zgłoś
polo04 Kuchnie świata. Gdzie w Radomiu można dobrze zj... 04.01.12, 09:08 W Matrioszce pierogi leniwe są lux. Odpowiedz Link Zgłoś
redsock Re: Kuchnie świata. Gdzie w Radomiu można dobrze 04.01.12, 10:52 Reklama jest dźwignią handlu - jeśli nawet jest to tekst sponsorowany, to nie da się wykluczyć, iż jego publikacja przyniesie tym lokalom korzyść w postaci wzrostu liczby klientów. I nie ma w tym nic niewłaściwego. Z drugiej jednak strony lokalne media od czasu do czasu z własnej inicjatywy podnoszą temat radomskiej gastronomii, tworząc materiały o promocyjnym skadinąd wymiarze, zupełnie nieodplatnie. Dobór lokali jest w zasadzie dowolny, rzekłbym, chyba wręcz przypadkowy. Czy zaś je się tam, gdzie są tłumy? Dla mnie to słaba rekomendacja. W Radomiu tłumów nie ma obecnie prawie nigdzie, zaś tam, gdzie zgraja małolatów przesiaduje przy piwie i pizzy na pewno nie spodziewałbym się gwarancji świeżości codziennie dostarczanych produktów. To tylko u pani Gessler w programie tak wygląda (w praktyce na 100% już nie). W Radomiu chyba żadna knajpa nie jest w stanie organizować sobie codziennie nowej dostawy, większość tzw. świeżych produktów to jednak mrożonki, zwłaszcza owoce morza, ryby co bardziej wyszukane dania miesne. Nic w tym niestosownego, ale warto wiedzieć, a do tego wystarczy pomyśleć, aby nie pisać bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hard Re: Kuchnie świata. Gdzie w Radomiu można dobrze IP: *.radom.vectranet.pl 04.01.12, 17:15 Ten "sympatyk " to nie ma co do roboty dlatego wybiera takie głupie komentarze mediów ale chyba to robi nie za darmo .Są inne bardziej ciekawe i naglące problemy a nie o żarciu z koryta . Odpowiedz Link Zgłoś