sebek990 14.01.12, 22:07 Witam chciałbym zjeść dobre krewetki u nas w mieście, proszę o polecenie dobrej i niedrogiej restauracji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: w w w Re: Krewetki Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.12, 22:15 To się ludziom w głowach poprzewracało. Kryzys jest, śledzie solone jeść. A na poważnie to nie wiem gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zośka Re: Krewetki Radom IP: *.radom.vectranet.pl 14.01.12, 22:54 Ty...Sebek.A bo to my jakieś odmieńce i z glodu zdychamy że musimy jeść jakieś morskie robactwo? Zpomnialeś jak za młodu jedliście z jednej michy barszcz z kartoflami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waski Re: Krewetki Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.12, 00:36 jak na krewetki to tylko na kosciuszki do kubusia Odpowiedz Link Zgłoś
paartycja Re: Krewetki Radom 15.01.12, 07:25 mamma leo? ktoś tu pisał,że tam mają najlepsze takie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Krewetki Radom IP: *.147.252.203.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.01.12, 10:23 Pasja na Slowackiego. Bylam na przegrzebkach- pycha. Nie wiem, czy sa w Pysznym Browarze, bo tez jadlam tam cos innego. Ale w Pasji bylam pod wrazeniem. Sprawdz w necie ich strone, maja menu i ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muk Re: Krewetki Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.12, 14:03 Panierowane jadłem u Grubego we Wsoli. Pychotka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Krewetka Re: Krewetki Radom IP: *.radom.vectranet.pl 15.01.12, 16:57 Jak na krewetki to tylko do Sezamu na Moniuszki :) To się ludziom w dupach poprzewracało !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
taki_tam_sobie_gostek Ale z was wiocha wychodzi 15.01.12, 19:08 Chce zjeść krewetki - niech je. Tobie nic do tego .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoska Re: Ale z was wiocha wychodzi IP: *.radom.vectranet.pl 15.01.12, 21:27 A niech sobie je te krewetki czy inne robactwo.Tfu..Niech przyzwyczaja się do jedzenia karaluchów,rozwielitek i innych tam...Czasy idą ciężkie..Oj ciężkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Krewetki Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.12, 23:04 jadłem krewetki w pasji - sorry ale nic specjalnego,jadłem w Mojito i te były naprawdę dobre,moi znajomi też są za ale najlepsze robię sam w domu masełko,białe wino,czosnek,biały pieprz,śmietana,black tieger-y i garść drobno pokrojonej pietruszki i koperku do tego bagietka mniód w gębie ;) Odpowiedz Link Zgłoś