Dodaj do ulubionych

Marcinkowski o przetargu wygranym przez Inter A...

IP: *.udn.pl 11.06.04, 21:41
ALE JAJA !
Obserwuj wątek
    • Gość: czytacz Re: Marcinkowski o przetargu wygranym przez Inter IP: *.udn.pl 11.06.04, 21:59
      Prezydent: Oczywiście wolałbym, aby sytuacja była czysta. Jeśli tak, to
      dlaczego jest nieczysta?
    • Gość: pawel p.Suski,czemu tak puzno..... IP: *.udn.pl 11.06.04, 22:11
      w radomiu dziala uklad wladzy bylych milicjantow idzialaczy sld,wspieranych
      przez dwoch bylych radnych samoobrony,p.posle mam tylko jedno pytanie-jak pan z
      tej koalicij wyciagnie Pyrciocha.......
      • Gość: Piotruś Pan Re: p.Suski,czemu tak puzno..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 12:34
        Zapomniałeś o agencie który obecnie również jest u władzy a był przez kilka
        kadencji kretem agenturalnym w zarządach prawicowych. Już dawno pisałem o
        rządzącym układzie agenturalno-esbecko-milicyjno-poskomunistycznym.
    • Gość: Murphy Re: Marcinkowski o przetargu wygranym przez Inter IP: 216.65.64.* 11.06.04, 22:16
      Komentarz Churchilla o człowieku:

"Człowiek czasami potyka się o prawdę, ale w większości przypadków podnosi się i idzie dalej."
    • Gość: Syfek Re: Marcinkowski o przetargu wygranym przez Inter IP: *.internet.radom.pl 11.06.04, 23:43
      Jakbyście byli madrzy też byście wystawili dwie listy jak to zrobiło LSD...
    • Gość: bicz Re: Marcinkowski o przetargu wygranym przez Inter IP: *.udn.pl 12.06.04, 09:22
      Nie spodziewałem się takiej bezczelności wypowiadanej publicznie przez duet
      prezydencki - Marcinkowski, Banasiewicz.
      Widać , że nie mają żadnego logicznego wytłumaczenia ale muszą brnąć dalej
      razem w tej korupcyjnej działalności, bo nie mają już wyjścia.
      Ciekawy jestem, jak mocnych argumentów jeszcze potrzeba , by Ci panowie
      zrozumieli, że to już koniec , że wszyscy porządni Radomianie mają dość tego
      stylu rządzenia miastem.
      • Gość: hienna Re: Marcinkowski o przetargu wygranym przez Inter IP: *.internet.radom.pl 12.06.04, 10:02
        Trudno spodziewadź się poczucia przyzwoitości po byłym oficerze milicji, jednak
        to co "kochany" pan Prezydent wygaduję można nazwać tylko w jeden sposób
        POCAŁUJCIE MNIE W DUPE I I TAK JA RZĄDZE TYM MIASTEM I ZROBIE CO BĘDE CHCIAŁ a
        to ze przetarg wygrywa mój zastępca, mianuję i wywalam ludzi jak chcę, dostaje
        zgodę na kredyty na zakóp EC podnoszę sobie pensję to pikuś I TAK MI NIKT NIE
        PODSKOCZY. Jednak moi drodzy Państwo kadęcjia kończy się w pażdzierniku 2005 i
        wierzcie mi trafi się ktoś kto wstanie i każe wam odpowiedzieć na pytanie czy
        pomagaliście duetowi M&B i żadne sztuczki nie pomogą wam w tedy Panie Suski
        mogłeś się zoriętować już w zeszłym roku że to idzie w złą strone.
        • Gość: o Re: Marcinkowski o przetargu wygranym przez Inter IP: *.udn.pl 16.06.04, 15:18
          • Gość: o Re: Marcinkowski o przetargu wygranym przez Inter IP: *.udn.pl 05.09.04, 20:54
    • Gość: DrNo Re: Marcinkowski o przetargu wygranym przez Inter IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 10:28
      Chyba sie nie spodziewacie, ze rozda "swoje pieniadze" jakims "obcym".
      dla nich nepotyzm jest to norma.
      • Gość: radomianin Re: Marcinkowski o przetargu wygranym przez Inter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 11:57
        Jak uwolnić nas mieszkańców Radomia od tych przeklętych cwaniaczków.
        Oni muszą odejść w swoim własnym stylu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: . Re: Marcinkowski o przetargu wygranym przez Inter IP: *.udn.pl 21.07.04, 20:02
        • Gość: . Re: Marcinkowski o przetargu wygranym przez Inter IP: *.udn.pl 24.10.04, 15:15
    • Gość: polonista Re: Marcinkowski o przetargu wygranym przez Inter IP: *.internet.radom.pl 12.06.04, 12:37
      Mówi się osłupiały
      • Gość: . Re: Marcinkowski o przetargu wygranym przez Inter IP: *.udn.pl 28.07.04, 22:03
    • Gość: Pelikan Re: Marcinkowski o przetargu wygranym przez Inter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 13:44
      A co Marcinkowski może? Ta sytuacja powinna tym ostatnim niedowiarkom dać
      ostateczny argument na to kto tak naprawdę rządzi w Radomiu a kto jest jedynie
      marionetką. Mam jeszcze jedno spostrzeżenie odnośnie przetargu. Pamiętajcie
      Państwo, że cena to nie wszystko. Każdy dealer wie ile kosztują samochody u
      konkurencji i ile kto może "zjechać" z ceny. Diabeł zazwyczaj tkwi w
      szczegółach. Np obowiązkowy 10-letni serwis zakupionych aut w firmie Inter-
      Auto. A jak wiadomo, dealerzy najwięcej zarabiają na zleceniach. I temu właśnie
      należałob ysie przyjrzeć a nie li tylko cenie. Myślę, że znajdą sie jacyś
      odważni radni i skierują zbadanie sprawy do RIO lub NIKu (prokuratura jest o
      ich zabarwieniu więc nawet nie proponuję do nich).
      • Gość: pała Jak rzygam czuję się lepiej aniżeli gdy czytam IP: *.udn.pl 12.06.04, 22:49
        takie.... (Q..wa brak mi słów).
        • Gość: gie Re: Jak rzygam czuję się lepiej aniżeli gdy czyta IP: *.udn.pl 15.06.04, 22:47
          A ja nie czuję sie lepiej, bo jak czytam to rzygam.
        • Gość: . Re: Jak rzygam czuję się lepiej aniżeli gdy czyta IP: *.udn.pl 16.08.04, 14:38
    • Gość: wigen Re: Marcinkowski o przetargu wygranym przez Inter IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.06.04, 14:16
      Nie wiem o czym ci dziennikarze piszą? Dość że się p. Banasiewicz poświęca dla
      Miasta, to jeszcze jego rodzina ma ponosić z tego tytułu straty. Tak szykanowć
      Wiceprezydenta - wstydźcie się!
      • Gość: yeti Re: Marcinkowski o przetargu wygranym przez Inter IP: *.udn.pl 13.06.04, 22:33
        Tak, to wstyd.
    • Gość: Jasiek Re: Marcinkowski o przetargu wygranym przez Inter IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.06.04, 22:44
      Trzeba bylo w dogrywce nie unosic sie zachowaniem Wlodarczyka, ktory przypomne
      zbesztal za brak wiedzy na temat miasta obecnego prezydenta. Sami wybieralismy
      i teraz mozemy tylko obserwowac.
      A tak z innej beczki, czy jest mozliwosc odwolania prezydenta?
      • Gość: stacho Re: Marcinkowski o przetargu wygranym przez Inter IP: *.udn.pl 13.06.04, 23:19
        Panie generale, kończ Waść, wstydu oszczędź.
      • Gość: a Re: Marcinkowski o przetargu wygranym przez Inter IP: *.udn.pl 20.06.04, 19:06
        GŁUPI JASIEK
    • Gość: tori Nie serwisować w Inter Auto IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.06.04, 09:05
      Proponuje nie serwisować samochodów w Inter Auto. Wtedy nie będziemy nabijać
      kasy p. Banasiewiczowi.
    • Gość: ?? Re: Marcinkowski o przetargu wygranym przez Inter IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 14.06.04, 17:08
      Po co biznesmen idzie "do władzy", aby dalej robić własne interesy, a nie aby
      służyć mieszkańcom, ... Radomiowi.
    • Gość: . Re: Marcinkowski o przetargu wygranym przez Inter IP: *.udn.pl 15.06.04, 08:47
    • Gość: refleksja Re: Marcinkowski o przetargu wygranym przez Inter IP: 216.127.82.* 15.06.04, 19:11
      Podczas czytania artykułu przypomniało mi się
      Motto Canada Bill Jonesa:
      "Niemoralne jest pozostawienie pieniędzy frajerom."
      Uzupełnienie:
      "Smith&Wesson bije cztery asy."
    • Gość: be Re: Marcinkowski o przetargu wygranym przez Inter IP: *.udn.pl 16.06.04, 19:26
      be

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka