Gość: Ania IP: *.l3.c4.dsl.pol.co.uk 27.07.06, 09:22 Jak Wam drogie forumowiczki podoba się pomysł, aby do ołtarza prowadził ojciec lub jakiś mężczyzna z rodziny???napiszcie proszę jakie macie zdanie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Do ołtarza...z kim???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:27 Super pomysł, chyba każdy tata będzie dumny prowadząc córkę do ołtarza. Mój na pewno by był... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do ołtarza...z kim???? IP: *.l3.c4.dsl.pol.co.uk 27.07.06, 09:29 dziękuję za tą odpowiedź bo już się bałam, że to staromodne...dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dipo Re: Do ołtarza...z kim???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:30 ania z kim ty mozesz do ołtarza isc??dorośnij najpierw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Do ołtarza...z kim???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:44 Czesc, moj tata tez prowadzil mnie do oltarza, a potem dlugo oddawal mojemu mezowi:D byl bardzo wzruszony i chyba szczesliwy, a malo kiedy to okazuje.. pozdrawiam i zycze wspanialych chwil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Do ołtarza...z kim???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:52 Na pewno jest to może troche staromodne jak i cała ceremonia ślubna. Za to jest co potem wspominać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Do ołtarza...z kim???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:02 a z kim pojdzie mlody? jeslima cie ojciec prowadzil to bez sensu jest to by mlody przyjezdzal do ciebie do domu, no i to wspolne błogosławienstwo.Musielibyscie dopiero w kosciele sie spotkac przy ołtarzu, bo to tak bez sensu chyba razem przyjechac a potem nagle tate podcreke brac i z nim do oltarza.....przemysl o sobie....i kiedy kwiaty ci da? dopiero przy oltarzu?albo zrobisz wszystko staromodnie, albo od poczatku pojdziesz z mlodym-polowiczne rozwiazania sa najgorsze.no ale to wszystko to tylko moje zdanie-zycze pieknej uroczystosci i udanego wesela Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Do ołtarza...z kim???? 27.07.06, 10:14 Myślę, że pan młody mógłby wejść bocznym wejściem pod ołtarz z kwiatami i tam poczekać na pannę młodą. Podobno jest to niesamowite uczucie, jak widzi się, że ukochany wpatruje się intensywnie w prowadzoną ku niemu narzeczoną... Pozdrawiam i życzę pomyślności. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyferek Re: Do ołtarza...z kim???? IP: *.21.pl / *.21.pl 27.07.06, 10:20 z flaszka do ołtarza a nie z kim z takiego dnia lepijej nic nie pamietac bo oto jest poczatak konca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iskierkaaa Re: Do ołtarza...z kim???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:31 SUPER pomysl !! Bardzo mi się podoba i też o takim własnie ślubie marzę !! POWODZENIA !! Odpowiedz Link Zgłoś