studentpolitechnikiradomskieij 27.02.12, 08:02 Najpierw policzyłem w pamięci i wyliczyłem piątek, puźniej wyliczyłem kalkulatorem sobote ale na sciągach mam ze w czwartek. Muj kolega twierdzi ze w zadaniu jest błond. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MrJack Re: Dzień dobry. Na dobry początek matematyczne z IP: *.alfastar.pl 27.02.12, 08:17 W czwartek a ty i twój kolega jesteście inbecylami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AL Re: Dzień dobry. Na dobry początek matematyczne z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.12, 08:24 Chyba niedoszły z Ciebie student Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Dzień dobry. Na dobry początek matematyczne z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.12, 08:32 we czwartek wieczorem wypełznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hard Re: kopnięty student . IP: *.radom.vectranet.pl 27.02.12, 09:16 Macie rację że ten "studencina " ma coś z mózgiem nie tak jak być powinno .Pewnie naćpał się jakiś wynalazków . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Re: do studenta .... IP: *.radom.vectranet.pl 27.02.12, 18:57 Spadaj debilu z forum . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soltys Re: do studenta .... IP: *.radom.vectranet.pl 28.02.12, 03:34 Ale zesta nasadzili malin.Przecie ta sliska d..a spadnie ze slupa.LUNE tak majum.Wchodzum na krzywy ryj i spadajum .Chyba ze gozdzikowo im dogodo.A dlacego i po co ta slisko d..a tam lezie zamiast kapuste zezrec na dolach?rOZMOWIOLEM ZEM Z GOZdzilowum i luna powiado ze jak oslizlo wejdzie na wirzch to nie spado,ino czeko na dysc. Odpowiedz Link Zgłoś