Gość: siwy82 IP: *.softpro2.pl 01.03.06, 22:42 Chyba chciał powiedzieć; "Jestem głupi!" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janek Paweł Janas: Jestem zły IP: *.gemini.net.pl 01.03.06, 22:45 :))) a ja nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acan [...] IP: *.spray.net.pl 01.03.06, 22:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekameka znowu skopie psa z woleja IP: *.koba.pl / *.koba.pl 02.03.06, 07:47 z tej złości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typer Rasiak czy Franek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 08:06 Cos mi się wydaje że w oczach Janasa to Rasialdo wywalczył sobie miejsce w 11 jak na ta chwilę :( ___ Nowa promocja w Sportingbet zwiazana z inauguracja Orange Ekstraklasy! Zwrot 50% stawki postawionej na pierszą kolejkę! Dodatkowo bonus za pierwszą wpłatę aż do 400 zł !!! bukmacherzy.250free.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v_v Pewnie, ze chciał powiedziec: Jestem głupi... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.03.06, 11:37 W reprezentacji JAK ZWYKLE gra sie za ZASLUGI. Nie za to jak sie AKTUALNIE GRA. Czterech bramkarzy to komfortowa sytuacja. Bramka byla idiotyczna, ale glupia bramka zawsze moze sie zdarzyc. Nie moze zdarzyc sie, nie ma prawa zdarzac sie to co sie dzialo przez cala II polowe. Srodek w drugiej polowie byl rozpaczliwy. To nie bramka zadecydowala, to brak umiejetnosci wypracowania przewagi. W ogole widzialem tylko II polowe i bylo strasznie... Cisnienie roslo tylko na naszej polowie. I szkoda ze nie dostalismy 3:0 bo moze by to cos zmienilo, a tak, 1:0 mozna zwalic na snieg, na Boruca, na przypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lwowiak Re: Pewnie, ze chciał powiedziec: Jestem głupi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 14:06 Nic sie nie stało, chłopaki do przerwy dobrze grali,Amerykańcom sie udało zwykła szmata wpadła do siatki.Chłopcy poprawic kondycje i niema czego sie bac,pierwszy mecz z Niemcami wygracie 2:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariu Paweł Janas: Jestem zły IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 01.03.06, 22:45 Janas jest zly na wszystkich oprocz Rasiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Paweł Janas: Jestem zły IP: *.cable.mindspring.com 02.03.06, 04:19 No przeciez zagral na 100% swoich mozliwosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T@T Tak jest jak przed MŚ w Korei .... IP: *.chello.pl 02.03.06, 17:43 Szanowny panie trenerze Kadry narodowej Polski, zechciej uprzejmie przyjąć do swej uwagi opinię szarego obywatela. Czy jak widać, ze gra "nie wychodzi" to nie można Tych, którzy grają najsłabiej natychmiast "posadzić na ławkę". Ja po puszczeniu tej "szmaty" zdjąłbym na 100% Boruca, bo tak to On jest przekonany, że rozegrał dobry mecz. Panie trenerze, ja jestem bardzo wyrozumialym czlowiekiem, ale sytuacja zaczyna sie powtarzać, jak przed MŚ w Korei. Też aktualnie, niektórym Naszym Orłom i Sokołom "sodówa wali w podsufitkę, aż paruje Im z głowy". Póki nie jestjeszcze za późno proponuję "wziąć to całe towarzystwo", co występowali w meczu z USA i postawić sprawę jasno: z takim zaangażowaniem w grę, to na MS nie pojedziecie Szanowni Panowie reprezentanci Polski. To tyle, tylko tyle a zarazem, aż tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joł Re: Paweł Janas: Jestem zły IP: 212.160.172.* 02.03.06, 08:58 ... Chucka Norrisa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Paweł Janas: Jestem zły IP: *.sympatico.ca 01.03.06, 22:46 Boruc popelnia za czesto takie bledy. Odpowiedz Link Zgłoś
cozy Re: Paweł Janas: Jestem zły 01.03.06, 23:22 jakie błedy? To że wybitą w powietrzu piłką trafił w głowę zawodnika z USA? Przypadek. Przywyczaił się pewnie do obrońców z krwi i kości i zapomniał, że gra z łamagami i najlepiej nie wychodzić na przedpole. A co z obrońcami, tymi dwoma co też wyskoczyli i tym co nie dogonił strzelca? A co z Szymkowiakiem, który dostaje piłkę na 10 metrze i nie umie strzelić z pierwszej piłki przez co zostaje zablokowany? A co z Szymkowiakiem, który raz za razem kopał bezsensowne prostopadłe piłki do amerykańskiego bramkarza? A co z całą drużyną, która nie potrafi poradzić sobie z pressingiem, bo ma jednego (słownie jednego) zawodnika potrafiącego wygrywać pojedynki jeden na jeden i nie bojącego się tego robić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Cozy Re: Paweł Janas: Jestem zły IP: *.chello.pl 02.03.06, 00:06 Bardzo to ciekawe to co piszesz, ale przemawia przez Ciebie totalne zaslepienie LOL ogladales jakis mecz Celticu? Chocby 8-1 z Dunfermline? wiesz co w Celticu wyprawia Boruc? jakbys wiedział to bys o "obroncach z prawdziwego zdarzenia" (muahahahahahahahaha umarłem, Balde i McManus muahahahahaha) i o "niepopełniającym błędów Borucu" nie gadał bo tak po prostu się skompromitowałes i nie nadajesz się do rzetelnej dyskusji. Po Borucu widac te 8 kg które przytył, jest niesamowicie wolny i nie ma w ogóle wyskoku. To jak wychodził dzisiaj do piąstkowania z zamkniętymi oczami i jedną ręką to bramkarze w A klasie na ławę wędruja na kilka spotkań LOL Cozy czy jestes fanatycznym kibicem (L) i Artura Boruca? Bo innego wyjasnienia bzdur które po pisales nie ma LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Paweł Janas: Jestem zły IP: *.216.41.6.conversent.net 02.03.06, 00:11 > Po Borucu widac te 8 kg które przytył, jest niesamowicie wolny i nie ma w ogóle > wyskoku. Boruc to teraz Bode Miller polskiej kadry :o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Paweł Janas: Jestem zły 02.03.06, 00:45 Gość portalu: MM napisał(a): > > Po Borucu widac te 8 kg które przytył, jest niesamowicie wolny i nie ma w > ogóle > > wyskoku. > > Boruc to teraz Bode Miller polskiej kadry :o)))) Raczej Alberto Tomba a'la bomba po zakończeniu kariery. Nic to założy 22 swetry pójdzie na siłownię wypoci zbędne kilogramy i w czerwcu będzie w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
cozy Re: Paweł Janas: Jestem zły 02.03.06, 12:31 śmieszą mnie opinie, że przegarliśmy z powodu "błędu" Boruca jakby ten mecz to była tylko ta jedna sytuacja Mecze Celticu oglądam. Faktycznie szmaciarz z niego, skoro zdecydowano się go odkupić przed upływem terminu wypożyczenia, m.in po to by utrudnić Arsenalowi skaperwoanie go. Szmaciarz bo ma pewne miejsce w składzie zespołu, który już chyba zapewnił sobie mistrzostwo Szkocji, przy sporym udziale Boruca. Ale to taka nasza polska maluczka mentalność. Ktoś odniesie sukces, to go do dołu. I jeszcze jedno. Jestem fanatycznym kibicem Pogoni Siedlce, Chicgao Blackhawks i New Jersey Devils. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Paweł Janas: Jestem zły IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 02.03.06, 17:19 Oczywiscie, ze to wina Boruca. Bo tak naprawde, zadna z druzyn nie zasluzyla na zwyciestwo. Nasi grali lepiej w pierwszej polowie, a prezent Boruca ustawil druga polowe. Owszem, Boruc bronil swietnie po przejsciu do Celticu, ale ostatnio popelnia coraz wiecej bledow. Taka jest pilka - raz sie jest bohaterem, innym razem kozlem. Tyle, ze nam akurat na MS kozlow nie potrzeba - juz i tak jest paru kandydatow :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Paweł Janas: Jestem zły IP: *.216.41.6.conversent.net 02.03.06, 00:10 > jakie błedy? To że wybitą w powietrzu piłką trafił w głowę zawodnika z USA? > Przypadek. Przywyczaił się pewnie do obrońców z krwi i kości i zapomniał, że gr > a > z łamagami i najlepiej nie wychodzić na przedpole. Czlowieku, o czym ty mowisz. Przeciez on nie mial szans siegnac tej pilki, a przy okazji zdjal ja z glowy Jopa (ktory gral bardzo dobrze). Wejdz sobie na TVP.pl i sciagnij film z ta bramka - Boruc zachowal sie jakby lapal motyle, a nie bronil pilke. Powinien wlasnie zostac na linii i nawet gdyby pilka zrykoszetowala, mialby szanse spokojnie dojsc do niej pierwszy. Pewnie, ze to go nie przekresla calkowicie, ale te bledy powtarzaja sie zbyt czesto i jak tak dalej pojdzie, to nie powinien grac w reprezentacji. Krotko mowiac, zagral w stylu Majdana (np. przy tej czwartej bramce z Panathinaikosem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Paweł Janas: Jestem zły IP: *.cable.mindspring.com 02.03.06, 05:24 Wlasnie obejrzalem sobie ta sytuacje i zaden z polskich obroncow nie siegnalby pilki, jezeli nie Boruc, to jedyna nadzieja ze ten Amerykanin nie uderzylby dobrze w tej przepychance (chyba ze faulowal) - blad bramkarza ze nie wypiastkowal dobrze a nie ze wyszedl do tego - ktos pisal ze przybylo mu 8 kilo - byc moze to zawazylo o tym ze nie zdazyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Paweł Janas: Jestem zły IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 02.03.06, 16:55 Nie zgadzam sie. Amerykanin byl o krok za Jopem - mial mniejsze szanse siegniecia pilki niz Jop. Gdyby Jop jej nie siegnal, w najgorszym wypadku pilka poslaby na dlugi slupek. Inna sprawa, ze zawalila asekuracja przy dlugim slupku. Ale kto mogl przewidziec taka interwencje Boruca i rykoszet pilki. Chodzi o to, ze bramkarz nie moze probowac piastkowac gdy kontakt z pilka moze zlapac tylko na odleglosc najdalej wyciagnietej reki. Nie ma wtedy szans na wybicie jej mocno i daleko w przedpole, a tylko straca ja pod nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark Boruc+przedpole=bramka!! IP: *.chello.pl 02.03.06, 10:22 on w szkocji w kazdym meczu popelnia takie bledy,nie potrafi wychodzic do pilki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic glupi to ty jestes, syneczku IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 01.03.06, 22:48 facet wprowadzil reprezentacje na mistrzostwa i zrobil to mimo tego, ze mamy takich pilkarzykow jakich mamy jest naprawde dobrym trenerem a jak tego nie widzisz.. to bujaj sie bawic w piaskownicy, szczeniaczku kibic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: California Re: glupi to ty jestes, syneczku IP: *.oc.oc.cox.net 01.03.06, 23:14 Brawo...popieram slowa kibica. Facet narazie jest magikiem. No i pamietajmy ze dawno razem nie grali. Kondycja jeszcze wruci tym co nie ktorym Polskim leniuchom. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggadeo Re: glupi to ty jestes, syneczku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 11:37 moim zdaniem największym problemem naszej reprezentacji jest słaba kondycja fizyczna. Już w kilku meczach przeciwnicy nas rozjeżdżali w drugiej połowie. Dobrze jest jak nasi strzelą bramkę w na początku meczu bo przeciwnik wtedy rozpaczliwie próbuje wyrównać co zawsze stwarza warunki do kontry. Jeśli naszym się to nie udaje na początku to w drugiej części siadają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: glupi to ty jestes, syneczku IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 02.03.06, 10:57 No nie mogę... ty "kibicu"...co ty piszesz Janas trener...ty se chyba jaja robisz. Trener nie powołujący do kadry,(więcej) nie wystawia do gry, najbardziej bramkostrzelnych napastników ligi polskiej... w to miejsce stawiający w ataku kołka w postaci RASIAKA... a przez to, przez 60 minut zespół gra w osłabienie.Co to jest ??? Podniecasz się, że Janas dostał się do MŚ.... Engel ... jak pamiętasz, miał tak samo i co??? Narobił wiochy...można przegrywać, ale z klasą z wykorzystaniem wszystkich dostępnych sił...Engel wygrał z USA, ale drugim składem (chłopakami, którym chciało się grać)... Janas widziałeś ... cały czas eksperymentuje z Listkiewiczem...kasiora na pirwszym miejscu...kumasz KIBOLU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Janas jest bardzo dobrym trenerem IP: *.acn.waw.pl 02.03.06, 11:26 Janas jest bardzo dobrym trenerem jak na polskie warunki, a kto tu wypisuje co innego, to jest pajac, ciota, złamas, i lepiej niech zajmie się zabawą w piaskownicy, a nie piłką nożną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bladerunner Re: Janas jest bardzo dobrym trenerem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 11:53 Lepiej niech nasi gwiazdorzy zaczną sie starać , bo to co pokazują na tę chwilę to tragedia , a mistrzostwa tuż , tuż ..... , to nie jest wyjazd do sanatorium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy No i super, że się wqrwił :) IP: 193.192.62.* 01.03.06, 22:49 Nie ma miejsca dla bumelantów w reprze!!! Trzeba zasuwać w klubach panowie gwiazdorzy! Może do niektórych to dotrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: california Re: No i super, że się wqrwił :) IP: *.oc.oc.cox.net 01.03.06, 23:17 Dokladnie...ta druzyna jakos calosc ma duzy potencjal...tylko oni musza charowac 2 razy wiecej niz leprze druzyny aby wygrac. Kondycja Krzynowka i Frankowskiego to klucz...do...czegos wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.j. Leprzy - Lepper - to klucz do samoobrony. IP: *.15.220.203.acc10-dryb-mel.comindico.com.au 02.03.06, 02:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v_v Eeee tam, tylko tak gada, bo my jestesmy wq..n/t IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.03.06, 11:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Kadra rezerwowych swoich klubów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 22:49 Niestety, siedząc na ławkach swoich klubów formy nie podszlifują. To kadra ławkowiczów, co dziś było niestety widać. Borucowi faktycznie na razie trzeba oodziękować. Oprócz sytuacji bramkowej później popełnił podobny błąd- braku zdecydowania na przedpolu, który mało ni zakończył się bramką. A w ogóle winne były warunki- to była gea w piłkę niewidkę- nikt jej ni widział na śniegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAJA Problemy ze wszystkim! IP: *.raytheon.com / *.raytheon.com 02.03.06, 01:19 Snieg, ciasne papcie, zaokraglona pilka, pod sniegiem nie ta trawa, zaciasne gacie, guma wzynajaca sie w duze brzuchy, no i na koncu to powietrze w pilce nie takie. Poza tym reszta byla super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fikus Jaka liga taka kadra IP: *.cust.tele2.de 01.03.06, 22:50 Janas to selekcjoner, troche trudno selekcjonowac majadz taka lige. Blad Boruca nie jest pierwszy dwa razy juz w lidze szkockiej zrobil taki numer ja bym go odsunal bo gosciu zaczyna byc nonszalancki i gwiazdzic. Jestem za granica wiec nie widzialem niestety meczu, ale ogladam meczyk Francja - Slowacja. Powiem szczerze ze tez nie ma rewelki. Poczekajmy, ale chyba wszyscy wiemy ze poziom pilki z roku na rok nam ucieka. wiec czeo oczekujemy, ale milosc Janasa do Rasiaka jest jakas nieracjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Jaka liga taka kadra IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 22:53 tak, Janas powinien powiedzieć "jestem głupi" Dlaczego Dudek i Boruc, a nie Kuszczak? Bo Janas jest głupi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fikus Re: Jaka liga taka kadra IP: *.cust.tele2.de 01.03.06, 22:59 Ale to on jest selkcjonerem i ma wybor, pewnie na forum, powstalo by kilka zespolow narodowych, problem polega na tym ze tyle nie moze jechac :-). Ja osobiscie uwazam ze fakt ze jedziemy na MS jest niezlym zaskoczeniem, przeciez my nie mamy tak naprawde zawodnikow IV liga europy. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Jaka liga taka kadra IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 23:07 mamy lepszych od cieniasów z Walii i Austrii i to wystarczyło. A poza tym zgodnie z tym co tu wielu twierdziło ze Stecem na czele - jak się nie ma szans na medal to nie powinno się jechać na zawody. (w artykule i postach akuret piłka nożna nie była wymieniana, ale to pewnie przez nieuwagę. Ja wtedy miałem "ale", jednak dałem się przekonać i teraz też tak twierdzę, że nie powinno się wysyłać naszych piłkarzy i to nie tylko dlatego, że nie mają szans na ten medal. Przecież jeśli wyjdą z grupy to trafią Szwecję i co? 0-5 i cały świat z nas się śmieje - kompromitacja przed milionami. Lepiej nie jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fikus Re: Jaka liga taka kadra IP: *.cust.tele2.de 01.03.06, 23:16 Mysle ze caly swiat nie zaprzata sobie glowy tylko wynikami footbolu, jaka frustracje przezywaja teraz Niemcy, slucham w TV. Kontakty z najlepszymi sa niezbedne, zeby zobaczyc jak wyglada swiatowa pila. Pewnie ze mozemy sie zamknac ale na jakiekolwiek poruszenie nie mamy co liczyc przez nastepne sto lat, a ja bym z przyjemnoscia przezyl jeszcze raz Hiszpanie bo coraz slabiej pamietam bo bylem wtedy malym szczylem. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Jaka liga taka kadra IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 23:26 Jest nędznie. Może zastosować "wariant przegranego engela" i wystawić rezerwowych już od pierwszego meczu MŚ? :) Nawet takich co jeszcze nigdy w reprze nie grali, przynajmniej będziemy pewni, że będą zapylać ambitnie, bo ci dzisiejsi to chyba myślą, że mają umiejętności świetne (a nie mają) i to załatwi sprawę. A taki stojący, bezmyślny i bez techniki zespół to sympatii nie wzbudza, tylko śmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fikus Re: Jaka liga taka kadra IP: *.cust.tele2.de 01.03.06, 23:36 Zgadzam sie z Toba w penym zakresie. Engel rzeczywiscie nie chcial sluchac argumentow jakie dawaly mu mecze sparingowe. Nawet po meczu z USA (gral wtedy inny sklad) i ja tak dobrego meczu Polakow nie pamietampo meczu stwierdzil "drugi raz by tak nie zagrali". Troche sie gosciu na koncu zaplatal. Ja jednak cenie Janasa, bo w koncu doprowadzil do MS, nie jest cudotworca. Pewnie nie chcialbym byc na jego miejscu. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: california Re: Jaka liga taka kadra IP: *.oc.oc.cox.net 01.03.06, 23:25 Daleko dojdziesz czlowieku tak myslac. ;) A co sie spodziewali po Grecji gdy grali o mistrzostwo Europy? Cale szczescie ze Janas mysli inaczej. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Jaka liga taka kadra IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 23:31 już lepiej byś Duńczyków podawał za przykład:) Grecy to syf, ale Dania, jak zdobywała ME grała super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: california Re: Jaka liga taka kadra IP: *.oc.oc.cox.net 01.03.06, 23:46 No ale syf ktory wygral mistrzostwa. :) Ale dzieki za ponowne przyklady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fikus Re: Jaka liga taka kadra IP: *.cust.tele2.de 01.03.06, 23:44 Grecy, sa technikami. Pamietam mecze jak zesmy ich loili po 3:0, bo bylismy wtedy lepsi taktycznie nigdy technicznie. Maja przynajmniej dwa zespoly, ktore sa rozpoznawane w Europie. System szkoleniowy, niestety u nas zawodnicy to drewniaki, brak elementarnej techniki. Mozna o tym bardzo dlugo dyskutowac, jadno jest pewne, jak dlugo bedziemy meli sukcesy w mlodziezowce tak dlugo nie bedziemy mieli sukcesow pozniej. To tak moja teoria troche z praktyki treningu w klubie. (jak bardzo byl glupi zrozumiale znacznie pozniej) Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Jaka liga taka kadra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 00:00 ale ty jestes DURNY Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Jaka liga taka kadra 02.03.06, 02:11 No to nikt poza Brazylią, Argentyną, Holandią, Niemcami, Hiszpanią i może jeszcze ze 3-4 drużynami nie powinien jechać w takim razie, no bo i tak nie ma szans. A jak tak, to po co w ogóle robić te zawody?:) Od razu dać Canarhinios złoto, urządzić kilka meczy o srebro i brąż i już. Kasę zaoszczędzimy i co tam, że może się zdarzyć, że nie-mającą-szans-na-medal-Grecja-zdobyła złoto 2 lata temu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: california Re: Jaka liga taka kadra IP: *.oc.oc.cox.net 01.03.06, 23:22 Glupi to Ty jestes osle. Boruc ostatnio dobrze gral to Janas dal mu szanse. To jeszcze nie mecze o punkty. Dudek nadal powinien byc numer jeden bo ma tyle doswiadczenia jak nikt. Nawet nie grajac na codzien jest najleprzym. Janas wybrywa mecz za meczem prawie, z taka sobie kadra...a ten nawet nie potrafi czlowieka szanowac. Poprostu...osiol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fikus Re: Jaka liga taka kadra IP: *.cust.tele2.de 01.03.06, 23:26 OK. Ok. oK. Tylko co "fikus" mam z tym wspolnego. Jezeli juz musisz kogos tutaj pozywywac bo Ci flustracha spada i przezywasz lepsze rotyczne doznania to kieruj ej prosze chociaz do wlasciwych nadawcow. Pozdro i milej nocy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: california Re: Jaka liga taka kadra IP: *.oc.oc.cox.net 01.03.06, 23:30 ok...szczeguly ;) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fikus Nie ma sprawki :) IP: *.cust.tele2.de 01.03.06, 23:38 Jedno jest pewne, ze wszyscy kochamy pile, bo widac emocje. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomizer Re: Jaka liga taka kadra IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.06, 11:05 Jak ktoś proponuje obsadzenie bramki na mistrzostwa Jurkiem Dudkiem jest dla mnie skończonym kretynem! Ludzie macie krótką pamięć? Przecież on pogrzebałby nas w pierwszej rundzie! On na przedpolu jest jeszcze słabszy niż Boruc we wczorajszajszej formie! A jak jeszcze puściłby jakąś bramkę w stylu tych z Manchesterem United to zostalibyśmy pośmiewiskiem na całym świecie!!! Dajmy szanse Kuszczakowi Odpowiedz Link Zgłoś
dwdk Re: Paweł Janas: Jestem zły 01.03.06, 22:53 musze powiedziec, ze Rasiak mnie dzisiaj zaskoczyl pozytywnie - walczyl i nawet mial niewiele strat, kilka razy nawet mu zwod wyszedl, ale badzmy szczerzy, kadry on nie zbawi... a co do siwego, to coz, szkoda slow na matola... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elm Re: Paweł Janas: Jestem zły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 22:54 zewlakow to ciec ktory zawalil gola a nie boruc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemas Ja tez jetem zly IP: *.telia.com 01.03.06, 22:55 Fatalnie.Pierwsza polowa jeszcze jako tako ale w drugiej beznadziejnie. Slabi Jankesi okazali sie jednak za mocni dla naszych cienkich gwiazd. Z taka gra napewno z grupy nie wyjdziemy, nie ma sie co ludzic. Jest jeden powod do radosci dla graczy u bukow.Wszystkie 3 mecze nasi przegraja, mozna bedzie zrobic dobra kase. Jedynym zawodnikiem ktory sie wyroznial to tylko Smolarek ale sam bez wsparcia on nic nie zrobi nawet z Zurawskim na gazie. Krzynowek,Frankowski,Rasiak,Szymkowiak,Radomski,Rzasa,Kosowski,Jop to na dzisiaj bardzo i to bardzo przecietni pilkarze.Boruc z tym kiksem moze juz tylko spokojnie ogladac cale mistrzostwa z lawki rezerwowych.Jednak Dudek zapewne bardziej pewny. Bedzie wstyd latem, oj bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fikus Niemcy - Wlochy 4:1 IP: *.cust.tele2.de 01.03.06, 22:55 Niemaszki tez cieniutkie. Teraz jest 87 minuta. Pozostali z grupy wg. gazety tez przegrali. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Paweł Janas: Jestem zły IP: 81.170.51.* 01.03.06, 22:59 s2.bitefight.pl/c.php?uid=42516 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomax86 Rasiak precz od reprezentacji !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 22:59 Polacy mają tylu napastników (Franek, żurawski, Smolarek, Niedzielan, Piechna) ale Janas w pierwszym składzie widzi Rasiaka ! I po co on ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tony Re: Rasiak precz od reprezentacji !!! IP: *.dyn.optonline.net 01.03.06, 23:28 No tutaj nie powinno byc zadnych watpliwosci. Rasiak jest przecietniakem i nie powinien go nikt z tej przecietnosci wywolywac. On jest zdecydowanie drugo a moze trzecioligowcem i to moze nawet na Cyprze. Tyle wystarczy. Kropka. Ten mecz byl swietnym ezaminem i pokazal ze Boruc nadaje sie na boiska amatorow. Szkocja w tej chwili to prezentuje. Dzieji temu meczowi nawet Janas nie zdecyduje sie wystawic tego pajaca w powaznym meczu. Dudek uspokaja obrone i pozwala na spokojna gre pomocy. Boruc jest skonczony i to mnie cieszy po tym meczu. Po za tym, Krzynowek jest niezbedny, Smolarek potrafi zaskoczyc najleoszych na swiecie. On nie ma strachu. Kosowski jest klasa o ktorej Niedzielan czy Rasiak moga tylko marzyc. Sobolewski solidny i niezawodny. Szymkowiak ma tylko jeden problem, on jest sam. Radomski, Kto? Jop jest swietny w Spartaku i tylko tam. Blaszczynski nie ma zastepcy. Zewlakow umie grac na tym poziomie. Choc Rzesa jest tutaj klasa. Bak i Klos wprowadzaja spokuj i opanowanie. Frankowski jest nasza najwieksza nadzieja tyle tylko ze musisz z nim grac. Zurawski jest swietny i nie wymaga sprawdzianow. Sumujac Amerykanie wygrali bo maja swietnie przygotowany wizycznie zespol. Ich mozna latwo pokonac ale trzeba tutaj myslec. Ich sie nie da zagonic fizycznie, ich mozna pokaonac tylko umiejetnosciami. Polacy maja tych o wiele wiecej niz Amerykanie, musza tylko je pokazac. Swietny sprawdzian: wyeliminowal pozerow jak Boruc, Jop, Radomski czy Rasiak a upewnil miejsce dla Dudka, Frankowskiego, Sobolewskiego czy Baka. Nie jest zle, chociaz wynik jest straszny. Odpowiedz Link Zgłoś
nieomylny akurat Jop zagrał bardzo dobrze 02.03.06, 08:20 Pokazał, że nie bez powodu jest jednym z najlepszych obrońców ligi rosyjskiej, która stoi na o wile wyższym poziomiem niż na przykład polska liga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.Gorski Re: Paweł Janas: Jestem zły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 23:11 Wiecie jutro mam 85 urodziny i jak na moj gust to zagrali slabo, ale przeciez tak to jest zawsze mozna przegrac wygrac albo zremisowac. Kubel zimnej wody na rozgrzane lby im sie przyda. Mysmy przed mistrzostwami w 74 tez wszystko przegrywalismy towarzysko a jak bylo pozniej sami wiecie. Pozdrawiam K.G. Odpowiedz Link Zgłoś
minijack Dudek ma 60min rozmów za darmo w ramach abonamentu 01.03.06, 23:15 Dudek ma 60min rozmów za darmo w ramach abonamentu, wiec na mundial powinien jechać Boruc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaa Re: Paweł Janas: Jestem zły IP: *.dsl.mrdnct.sbcglobal.net 01.03.06, 23:16 AMERYKANIE POKAZALI NAM MIEJSCE W SZYKU SA LEPSI CO TU GADAC I ZASLUZENIE WYGRALI 1-0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fikus Blad Boruca IP: *.cust.tele2.de 01.03.06, 23:32 Nie widzialem meczu bo jestem za granica, ale w TV niemieckiej pokazywali pewne zajawki, generalnie uwazali ze nie wypadlismy zle. Sa obecnie na etapie pastwienia sie nad swoimi. Taki blad Boruc zrobil dwa razy w lidze szkodzciej, ale gosciu strzelil glowa przy kompletnym braku asekuracji obrony. Bladz Boruca to jedno, obrona to drugie. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Boruc, bo buc IP: *.acn.waw.pl 01.03.06, 23:33 Boruc to pajac a nie nr 1 jak probuje sie samozwanczo obwolac ten glupek z Siedlec/Legia.Miej szacunek dla Dudka, gnoju.Daleko ci do niego.Pokory idioto. Oby Celtic przejrzal na oczy i go wypie..l po jego 'pieknych' interwencjach i wypowiedziach.WSTYD!Co za debil,ugh... Odpowiedz Link Zgłoś
jaruzel2 Re: Paweł Janas: Jestem zły 01.03.06, 23:45 "Najbardziej baliśmy się o naszą obronę, a tymczasem zawiedli pomocnicy i napastnicy." szczególnie zawiódł bramkostrzelny do tej pory Grzegorz Rasiak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Paweł Janas: Jestem zły IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.03.06, 23:46 świetnie, niech boruc nie jedzie na mistrzostwa, je..y dresiarz z zawodówki, pie..na łysa pała Odpowiedz Link Zgłoś
bumier1 Boruc to produkt reklamowy ITI. 01.03.06, 23:51 Z uporem maniaka jak wieszcz w starożytnej Grecji powtarzam : Boruc to produkt reklamowy ITI wypromowany i sprzedany mimo karygodnych błędów w lidze ( Cracovia ). Walter z Zygo zrobili świetny interes sprzedając ładnego Boruca do Celticu, ale że Janas się nabrał na ten marketing?!...Boruc to taka Kurnikowa wśród bramkarzy, bo mało umie a dobrze się sprzedaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaah Re: Boruc to produkt reklamowy ITI. IP: *.chello.pl 01.03.06, 23:58 nie zgadzam si eze jest produktem bo to'dresny chlopek', a zgadzam sie ze malo umie..... generalnie prostak nie bedzie nigdy dobrym pikarzem dlatego postawilbym zdecydowanie w kolejnosci na kuszczak, kowalewski, dudek... Odpowiedz Link Zgłoś
dedalus1 Re: Boruc to produkt reklamowy ITI. 02.03.06, 00:09 Kuszczak, Kowalewski i Dudek...czyli solidność a nie pajacowanie dla panienek i kiboli w dresach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychuchicago Re: Boruc to produkt reklamowy ITI. IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.03.06, 00:10 California do szkoly glabie naucz sie poprawnie pisac w jezyku Polskim,ponadto twoje jakze wadliwe wypociny nadaja sie do smietnika gdyz z Ciebie fachowiec jak ze mnie policjant nie osmieszaj sie daj sie wypowiedziec tym ktorzy rozumieja pilke a nie takim jak ty specjalistom ktorzy krowom zimna woda dupy oparzali. Odpowiedz Link Zgłoś
griswold79 Re: Boruc to produkt reklamowy ITI. 02.03.06, 00:07 Moj punkt widzenia: ogladam w TV mecz Celticu i Boruc gra fatalnie na przedpolu. Zupelnie jak Majdan. Forma ewidentnie leci mu w dół. On po prostu nie nadaje sie na nr1 w kadrze. Z kolei niedoceniany jest Kuszczak i on powinien zaczac dostawac szanse w oficjalnych meczach i byl przemierzany do gry jako nr 1 bo prezentuje w tej chwili zdecydowanie najwyzszy poziom. Mieszkam w Birmingham, bywam na meczach WBA i wiem co mowie. Zwlaszcza ze w tak kiepskiej druzynie co tydzien ma sie czym wykazac. Jak broni Kowalewski nie wiem. Dudek gdy bedzie siedzial na ławie to na dluzsza metę kolejne ryzyko. Co do obroncow to Rząsa do wylotu. Chlopak nie daje rady i trzeba odpuscic. Co do Rasiaka to dzis zagral ciut lepiej niz zwykle ale porownajmy go i Niedzielana na śniegu. Nadal nie nadąża za akcjami i nadazac nie bedzie. Ale na mistrzostwa pewnie i tak pojedzie. Nie bylo dzis zle, widac bylo brak Zurawskiego. Szymkowiak widac ze w formie, to samo Smolarek. Jop jako stoper OK, co do Bąka to ten Katar tez dobrze nie wróży. Jestem dobrej mysli. Janas ma wizje tylko niech przestanie sie trzymac kilku nazwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Jop twoju mac - ale Klo(p)s! IP: *.sympatico.ca 02.03.06, 00:20 znowu nasi przegrali w Niemczech...z pogoda?! czy zemsta Janasa na kibicach? ten mecz,to byl przyklad,jak nalezy grac...zeby przegrac! chyba jednak,trzeba bylo wystawic do gry "drugorzednych zawodnikow" - takich jak: Bosacki,Piechna,czy Jelen? cale szczescie,ze nasi grali z meskim skladem USA w pilke kopana! w morde jeza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MissWorld2006 Re: Paweł Janas: Jestem zły IP: *.aster.pl 02.03.06, 00:29 Tragedia - Boruc zle wybil pilke, Zewlakow nie pokryl, Szymkowiak czy Krzynowek nie wcelowali do bramki, itd. A jakby tak pare centymetrow w ta czy w tamta, to wynik bylby odwrotny. Wiekszosc komentarzy razi brakiem orientacji w temacie. W koncu nie przegralismy z San Marino tylko z USA, zespolem od lat notowanym wyzej od Polski. Normalna gra w nienormalnych warunkach, kilka ladnych akcji do przerwy, potem typowe bledy, nad ktorymi trzeba popracowac i tyle. Po to wlasnie byl ten mecz. A to, ze Polska potrafi dobrze grac, to chlopcy juz wielokrotnie udowodnili. To nie sa slabi pilkarze i nie zasluguja na prymitywna krytyke. Pozdrawiam i zycze kolorowych pilkarskich snow! MissWorld2006 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baggio75 Re:Amerykanie grali w soccer!!! IP: *.icpnet.pl 02.03.06, 00:37 Wiecie dlaczego przegraliśmy? Bo my gralismy w piłke nożną a amerykanie grali w SOCCER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Paweł Janas: Jestem zły IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.03.06, 00:42 Tak - glupi. Wpuszczac Rasiaka??? Odpowiedz Link Zgłoś