jareal 20.03.12, 23:45 Jak widzę doczekaliście się trolla na Forum. Osobnik o nicku wemur spamuje Forum Krajowe GW i wkleja i wkleja i wkleja cudze posty/ Psychiczny, nudzi się, czy leczy kompleksy a może założyli mu dopiero sieć w chałupie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wemur Re: Troll na Forum. 20.03.12, 23:51 Debilu, czytaj ze zrozumieniem - w każdym poście podane jest źródło. Jeśli nie interesuje cie meritum to włącz sobie bajki na YouTube. O trollach... --- Jestem apolityczny. Co nie znaczy, że jest mi wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jareal Re: Troll na Forum. IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.12, 01:59 Nie dość, że troll to jeszcze zwykły chamuś z tego wemura. Zero własnej inwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
wemur Re: Troll na Forum. 21.03.12, 08:49 Widzisz, potrafię uznać, że są ludzie mądrzejsi ode mnie, potrafię czytać, słuchać i wyciągać wnioski. Nie narzucam nikomu tych wniosków, jedynie zwracam uwagę na ważny w/g mnie problem. Do przemyślenia. Trollowanie to jest właśnie to, co ty robisz(w wikipedii wyłuszczyli to dokładnie) Traktuję cie dobrze, bo dla takich, jak ty trzeba być wyrozumiałym. Czas leczy rany, lecz nie zawsze to się wiąże z osiągnięciem właściwego dla wieku poziomu rozwoju. Badż jednak dobrej myśli, cuda ponoć się zdarzają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a psik ..... Re: Troll na Forum. IP: *.radom.vectranet.pl 11.07.12, 14:48 Wemur powiedz lepiej co tam na przystanku jeszcze ciekawego usłyszałeś, albo od sąsiadki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ole Re: Troll na Forum. IP: *.radom.vectranet.pl 21.03.12, 00:31 troll to troll. Jak ktoś to widzi to nie zagląda do tych wątków. Ale śmietnik robi :) Odpowiedz Link Zgłoś
wemur Re: Troll na Forum. 21.03.12, 00:56 moje prawo propagować treści z którymi się zgadzam lub utożsamiam. Nie musisz do moich postów zaglądać- zawsze na forum znajdziesz jakieś sensacyjne bagienko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ole Re: Troll na Forum. IP: *.radom.vectranet.pl 23.03.12, 00:18 Jasne. Ale to nie zmienia faktu, że jesteś trollem. Odpowiedz Link Zgłoś
wemur Re: Troll na Forum. 23.03.12, 08:49 Jasne to jest, że nie masz nic mądrzejszego do powiedzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielce Re: Troll na Forum. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.03.12, 23:20 No i doczekałeś się, idioto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielce Re: Troll na Forum. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.03.12, 09:34 lemur napisał: > no i doczekałem się idioty Masz syna? Gratulacje ... pewnie wrodził się do taty :) Odpowiedz Link Zgłoś
wemur Re: Troll na Forum. 27.03.12, 11:03 Dziękuję - oczywiście, że do mnie się wrodził a nie do listonosza, jak twój :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cyn123 Re: Troll na Forum. 27.03.12, 12:41 Ale bohaterowie, jeden wrzuca drugiemu, ciekawe czy w realu to by zrobili, nie badzcie tchorzami Odpowiedz Link Zgłoś
wemur Re: Troll na Forum. 27.03.12, 12:46 to taka zabawa- masz ochotę to się przyłącz a nie, to się nie wpieprzaj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll2 Re: Troll na Forum. IP: *.32.radom.pilicka.pl 10.07.12, 12:47 piszemy dalej !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Janek Re: Troll na Forum. IP: *.radom.vectranet.pl 10.07.12, 22:42 Nie dosyć, że troll to jeszcze jełop cha cha, cha,cha, cha................ Nie skończyłem czytać tego postu i pomyślałem, że piszą o tobie - no i miałem rację. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwyradomianin Re: Troll na Forum. 11.07.12, 00:20 o widzę ze niewygodnym...trzeba zamknąc...forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Janek Re: Troll na Forum. IP: *.radom.vectranet.pl 11.07.12, 09:21 wemur = prawdziwyradomianin ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szacuneczek... Janku-Baranku, dwa kije... :)))))))))))))))))))))) IP: 193.111.147.* 11.07.12, 09:20 Wemur jełopem na pewno nie jest. Jak otrząśniesz się z amoku, to zauważysz, że dosyć łatwo radzi sobie z wpisami osób reprezentujących poziom zbliżony do Twojego. A przecież Ty sobie ledwo, ledwo radzisz - widać to wyraźnie. Zauważ np. jakim zasobem słów się posługujesz, już pomijam rozpaczliwy styl, prostackie ripostowanie, brak ogłady. Popełniasz typowy błąd. Piszesz jak jełop i jednocześnie wyzywasz lepszych od siebie od jełopów - to żenujące i nie do zaakceptowania. Musisz zdobyć świadomość, że forum nie jest dla takich jak Ty. Już był jeden Dyzma, ale tamten nie pisał - miał pomocnika mądrzejszego od siebie. Zrozum, forum obnaża prostactwo, więc spróbuj się zastanowić czy nie skupić się jedynie na czytaniu... A to, że Wemur swoimi wpisami zaczyna denerwować przedstawicieli różnych partii politycznych, którzy za parę groszy obstawiają to forum i, opluwając swoich przeciwników politycznych, nieudolnie próbują wmówić Internautom, że reprezentowana przez nich partia jest lepsza od innych partii...? Cóż... Również i z nimi nie jest najlepiej, ale ich przynajmniej mogę zrozumieć: zostali wybrani "z klucza", więc czego się spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś
wemur Re: Janku-Baranku, dwa kije... :))))))))))))))))) 11.07.12, 11:49 Dzięki za wsparcie :-) bo już czasem ręce opadają. Zmieniłby w tekście tylko jeden drobiazg- zamiast Janku-Baranku napisałbym raczej JANIE-BARANIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Janek Re: Janku-Baranku, dwa kije... :))))))))))))))))) IP: *.radom.vectranet.pl 11.07.12, 14:44 Wemur = Szacuneczek.... ????? Odpowiedz Link Zgłoś
wemur Re: Janku-Baranku, dwa kije... :))))))))))))))))) 11.07.12, 14:46 Uwaga ! Nie myśl zbyt intensywnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Janku-Baranku, dwa kije... :))))))))))))))))) IP: *.radom.vectranet.pl 11.07.12, 19:03 wemur przecież każdy wie, że robisz na tym forum jako dyżurny idiota Odpowiedz Link Zgłoś
wemur Re: Janku-Baranku, dwa kije... :))))))))))))))))) 11.07.12, 19:19 po kiego grzyba powtarzasz zatem, co każdy wie? Chciałeś zaistnieć na forum? Dałeś czadu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wemur Re: Troll na Forum. 12.07.12, 01:05 mam dla was nowe określenie - solidarnościowe wywłoki. Ponoć nie ma na dziś nic bardziej obraźliwego :-) Odpowiedz Link Zgłoś