karas874
01.04.12, 10:36
Siema ludzie z krainy sandała i rudego :)
Ktoś kiedys pisał że kraina ta powinna być mlekiem i miodem płynąca jakby nie ci wymienieni na górze.
Tak mogło i by być.. ale ludzie !!! zacznijta myśleć !!! a nie jak te nieme cielęta albo barany idące nieświadome na rzeź zgadzacie się na wszystko i aprobujecie.
Lecita na wybory głosujecie na sandała mało się nie pozabjata o wystające krzywe chodniki na ulicach…
A ci potem maja was w d…ie robią co chca jakieś umowy o których nawet radni nie wiedzą, jakaś sprzedaż dzialek a wy patrzycie na to wszystko i co ?? i nic !!
Robia wam wode z mózgu i pajacuja na imprezach jak dożynki czy jakies imprezy z kapelami zapraszając do tego przestawicieli sejmu i senatu, którzy swoimi twarzami legalizują i uwarygadniają to wszystko.. a wy dostaniecie ciastko na talerzyku i się cieszyta jak te dzieci w przedszkolu nieświadome niczego..
A oni myśla jak tu napchać kabze i co tu jeszcze przykombinowac aby nikt nie wiedział..
I tak wam powiem …podjedzcie do lustra w łazience i spójrzcie w nie i popatrzcie na swoją twarz i odpowiedzcie sobie czy ja jestem świadomy tego co się dzieje w tej krainie? ? czy jestem niemym cieleńciem skazanym na wegetacje i łaske sandała i rudego ???
Jak wszyscy wiedza w krainie sandała działaja dwa fora jedno nawet przychylne i zaciekle broniące tych dwóch mistrzów.
Tak więc zwracam się do nich dlaczego tego nie widzicie dlaczego ignorujecie (jak pisze radny S.G )..ludzi którzy was wybrali na stołki.
ystarczy troche dobrej woli z waszej strony i wystarczy założyć login nie wiem jaki gmina35 czy inaczej i przekazywać info dla ludzi a wiadomo że w krainie fora czytane sa przez duuużą ilośc ludzi..
Ale po co ?!! po co baraniorze maja wiedzieć co robimy ??
Niech żyją w nieświadmośc... tak ?
est post pojdziecie do spowiedzi i komunii świętej i zanim przyjmiecie ten najświętszy sakrament pomyślcie przed włożeniem go do buzi czy ja mam troche dobrej woli.. jeżeli nie to spraw Boże aby po przyjęciu była uzdrowina dusza moja i zacznijcie dostrzegać to co nie chcecie widzieć ..ludzi… ludzi.... którzy na was głosuja a wy ich olewacie..
Dzis pryma aprilis jak ktoś chce to niech wierzy jak nie chce niech nie wierzy czy tak jest w krainie sandała czy nie..
I uśmiechajcie się troche ludzie !! a będzie wam lżej w życiu :)
Wesołych świąt :)