czorny10 13.03.02, 14:25 Hubert Wagner nie żyje. Uczcijmy życie i śmierć tego wspaniałego człowieka i trenera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jdk Re: Pamięci Huberta Wagnera IP: 194.228.100.* 13.03.02, 15:01 ??? jestem w szoku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robo Re: Pamięci Huberta Wagnera IP: *.js.dial-in.ats.pl 13.03.02, 15:02 czorny10 napisał(a): > Hubert Wagner nie żyje. Uczcijmy życie i śmierć tego wspaniałego człowieka i > trenera. To bardzo przykre. Czorny co się stało jeszcze nic nie słyszałem Odpowiedz Link Zgłoś
czorny10 Re: Pamięci Huberta Wagnera 13.03.02, 15:27 Gość portalu: Robo napisał(a): > czorny10 napisał(a): > > > Hubert Wagner nie żyje. Uczcijmy życie i śmierć tego wspaniałego człowiek > a i > > trenera. > > To bardzo przykre. > Czorny co się stało jeszcze nic nie słyszałem Hubert Wagner, legendarny trener siatkarski, zginął w środę w wypadku samochodowym w Warszawie. Do wypadku doszło po godz. 11.00 na ulicy Wspólnej. Wezwane na miejsce pogotowie ratunkowe przez godzinę reanimowało Wagnera, ale nie przyniosło to efektu. Hubert Wagner jechał do siedziby Polskiego Związku Piłki Siatkowej ze spotkania w hotelu Grand z prezesem PZPS Tadeuszem Sąsarą i byłym kierownikiem Związku Januszem Biesiadą. "Spotkanie dotyczyło rozgrywek Ligi Światowej. Z tego co wiem, rozmowy przebiegały spokojnie. Po spotkaniu zdążył przejechać samochodem sto metrów. Jego śmierć jest ogromną stratą dla siatkówki. Odszedł jeden z największych" - powiedział rzecznik prasowy PZPS Zygmunt Chajzer. "Wszyscy to przeżywaliśmy, pamiętamy jego wielkie dni" - mówił dr Janusz Kujawa, Koordynator Medyczny Centrum Powiadamiania Ratunkowego warszawskiego pogotowia. Lekarze ocenili, że kierujący samochodem Wagner zasłabł w czasie jazdy i uderzył w stojące samochody. Według świadków, Wagner po wypadku nie stracił przytomności i jeszcze wypowiadał pojedyncze słowa. Prawdopodobną przyczyną zasłabnięcia był zawał serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Pamięci Huberta Wagnera IP: *.rado.gazeta.pl 13.03.02, 15:28 Pamiętam te wspaniałe mecze...... Wielki Człowiek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siatkara Re: Pamięci Huberta Wagnera IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 09:43 No niestety. Pożegnaliśmy wielkiego człowieka, który wiele zrobił dla siatkówki. Wraz z jego odejściem, kończy się pewien rozdział w tym sporcie (siacie).... :( Odpowiedz Link Zgłoś