Dodaj do ulubionych

15 lipca - koniec remontu dworca

28.05.12, 20:43
Tak obstawiam. W każdym razie coś koło połowy lipca...
A jak Wam się wydaje? Realnie, bo to, że nie robią sufitu czy elewacji bo nie ma blachy na ławkę jakoś mnie już nawet nie śmieszy i kolejne terminy przyjmuję z przymrużeniem oka...
Obserwuj wątek
    • Gość: was Re: 15 lipca - koniec remontu dworca IP: *.algo.radman.pl 28.05.12, 21:06
      1 09, wakacje są......
    • Gość: abcd Re: 15 lipca - koniec remontu dworca IP: 83.142.187.* 29.05.12, 08:58
      Poczatek sierpnia !!
      • Gość: Szacuneczek... Koniec końca... :))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: 193.111.147.* 29.05.12, 09:18
        Ustalcie najpierw rok... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • Gość: znawca Pinokio Remont dwarca PKP forever IP: *.tpnet.pl 29.05.12, 09:41
          Pani rzeczniczka PKP już tyle razy kłamała, że nie ma sensu zupełnie zawracać sobie głowy jej opowieściami. Remont placu dworcowego powinien trwać góra trzy miesiące , trwa miesięcy dziewięć i końca nie widać. Pani Rzeczniczka ma na pewno jakieś ukryte talenty, które zna jej najbliższe otoczenie, ale nie jest to na 100% analiza i przewidywanie postępu prac budowlanych.
          • Gość: xxx Re: Remont dwarca PKP forever IP: *.radom.vectranet.pl 29.05.12, 10:21
            Mało jeżdżę pociągami, ale wczoraj musiałem wyjść po gościa. Pełna załamka. Dworzec jest w rozsypce, plac dworcowy w rozsypce. Ale nie to mnie przeraziło. Jak można remontować dworzec BEZ PERONÓW. Przecież tam jest niebezpiecznie chodzić. Wyrwy, nierówności, o estetyce czy czystości nie wspomnę. TRAGEDIA
            • Gość: abc Re: Remont dwarca PKP forever IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.12, 12:10
              W Polsce można, ponieważ za perony odpowiada już inna spółka PKP :)
            • teta1985 Re: Remont dwarca PKP forever 29.05.12, 17:31
              Gość portalu: xxx napisał(a):

> Mało jeżdżę pociągami, ale wczoraj musiałem wyjść po gościa. Pełna załamka. Dwo
              > rzec jest w rozsypce, plac dworcowy w rozsypce. Ale nie to mnie przeraziło. Jak
              > można remontować dworzec BEZ PERONÓW. Przecież tam jest niebezpiecznie chodzić
              > . Wyrwy, nierówności, o estetyce czy czystości nie wspomnę. TRAGEDIA

Jak napisał kolego powyżej, to inna firma ma perony a inna budynki dworców. A same perony będą przebudowywane już niebawem, wraz z remontem linii do stolicy.
              • Gość: ale się POrobiło Re: Remont dwarca PKP forever IP: *.radom.vectranet.pl 29.05.12, 20:33
                Jeszcze inna firma wkręca żarówki, a całkiem inna sprząta.
            • marad_co Re: Remont dwarca PKP forever 30.05.12, 15:36
              Gość portalu: xxx napisał(a):

> Mało jeżdżę pociągami, ale wczoraj musiałem wyjść po gościa. Pełna załamka. Dwo
              > rzec jest w rozsypce, plac dworcowy w rozsypce. Ale nie to mnie przeraziło. Jak
              > można remontować dworzec BEZ PERONÓW. Przecież tam jest niebezpiecznie chodzić
              > . Wyrwy, nierówności, o estetyce czy czystości nie wspomnę. TRAGEDIA

To taki współczesny remont, jak z kamienicami na Żeromskiego. Od frontu wszystko ładnie i cacy a z tyłu syf kiła i mogiła. Tak jest nie tylko w Radomiu...
              • Gość: znawca Re: Remont dwarca PKP forever IP: *.146.103.65.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.06.12, 11:57
                prawda jest taka ze nie ma szansy zeby w tym roku zostal ukonczony.powód jest jeden ,brak kasy na pracownikow.
                • Gość: Chomik Re: Remont dwarca PKP forever IP: *.radom.vectranet.pl 01.06.12, 17:59
                  No cóż na PKP nie tylko pociągi się spóźniają.
    • teta1985 Re: 15 lipca - koniec remontu dworca 01.06.12, 18:41
      Coś widzę, że trafię z terminem, co mnie wcale nie cieszy...
    • teta1985 Re: 15 lipca - koniec remontu dworca 25.06.12, 21:42
      Widząc, jak wyglądają postępy prac, przepraszam mieszkańców iż nie będzie końca remontu w zapowiedzianym terminie. Bez ściemniania i robienia z kilkuset tysięcy ludzi kretynów.

Dla PKP taka deklaracja to niestety za dużo... :(
    • mojatuba Re: 15 lipca - koniec remontu dworca 25.06.12, 23:03
      Kiedyś to się po prostu robiło na 22-go lipca i musiało być !
      Gdzie te czasy, gdzie
      • prawdziwyradomianin Re: 15 lipca - koniec remontu dworca 06.07.12, 09:04
        Niestety po raz kolejny oszukała nas rzeczniczka PKP , nie ma szans na koniec remontu w tym roku , takie jest nieoficjalne stanowisko wykonawcy.
        • Gość: lipa nie jest lipą Koniec remontu bo brak kasiory.U kogo??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.12, 10:33
          Chyba nikt sie nie spieszy bo wykonawca i inwestor nie maja kasy na tę remontowkę. Kto IM sprzeda np, asfalt na kredyt jak nie mają chyba kasy??
          • Gość: ZŁOMIARZU ODDAJ Na cmentarzu ewangelickim skradzono BRAMĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.12, 10:42
            PRZEZ KILKA DNI BRAMA BYLA OTWIERANA DLA ZWIEDZAJACYCH.TERAZ MOŻA WCHODZIC KIEDY SIE CHCE BO SKUR.....Y ZŁOMIARZE UKRADLI METALOWA BRAME .CIEKAWE NA CZYM I GDZIE JA PRZEWIEZLI.
            TO SA MIEJSCOWE MĘDY???
            • Gość: łapać złodziei!!!! Re: Na cmentarzu ewangelickim skradzono BRAMĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 10:43
              Bramę chyba ukradzino w nocy i chyba wytransporowano ją przez tylne ogrodzenie.Tak nie zostawia sie obiektu na samopas kiedy miałby byc remont bramy.
              • prawdziwyradomianin Re: Na cmentarzu ewangelickim skradzono BRAMĘ 07.07.12, 10:48
                brawo Witkowski jestes THE BEST KONIEC REMONTU
                • Gość: freeman Re: Na cmentarzu ewangelickim skradzono BRAMĘ IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.12, 18:59
                  Jak ma się problem ze zrozumieniem o co chodzi w poprzednim poście, warto udać się do specjalisty i nawet wykupić tabletki na 100%.
          • Gość: Tutejszy Re: Koniec remontu bo brak kasiory.U kogo??????? IP: *.tpnet.pl 09.07.12, 09:02
            Ogłosili koniec sierpnia jako datę zakończenia remontu i zeszli z placu budowy. Włodarze Radomia: ruszcie dupy i zajmijcie się sprawą, nie takie sprawy załatwiacie dla przysłowiowego szwagra, tym razem wyjątkowo pomóżcie podróżnym, mieszkańcom Radomia.
            • prawdziwyradomianin Re: Koniec remontu bo brak kasiory.U kogo??????? 09.07.12, 09:10
              Faktycznie koniec remontu 30 sierpnia,ale jakie jaja 29 czerwca byl przetarg na lokale,teraz nie wiedzą co zrobic,do 15 lipca miał byc zrobiony asfalt-też nie ma szans,Miasto z Wyrokiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka