Dodaj do ulubionych

Lokal na chrzciny

10.06.12, 19:59
szukam lokalu na chrzciny, takiego gdzie można wynająć samą salę, a o taki dziś bardzo trudno, wszędzie jest "na osobę". Może gdzieś jest jeszcze taki lokal? Będę wdzięczna za podpowiedz,
Obserwuj wątek
    • Gość: lu Re: Lokal na chrzciny IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.06.12, 09:15
      Klub Kwadrat na Potoku
      • Gość: Łysy Re: Lokal na chrzciny IP: *.radom.vectranet.pl 13.06.12, 12:37
        A ja uważam że idealnym miejscem jest lokal na Południu.Na Gębarzewskiej. Tuż za biedronką.
        Byłem,widziałem.Było super.Cena dostępna
    • Gość: Kielce Re: Lokal na chrzciny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.06.12, 19:56
      Co za grajdół - w tym katolickim zaścianku dalej taki cyrk :)
      • Gość: Kasia Re: Lokal na chrzciny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.12, 23:36
        Ja robiłam w lipcu w restauracji pasja- nowy lokal, jedzenie pyszne a ceny przystepne.
        • Gość: :)) Re: Lokal na chrzciny IP: *.play-internet.pl 17.10.12, 00:02
          Tylko Pivowarnia Moniuszki
    • Gość: Kola Re: Lokal na chrzciny IP: 92.60.130.* 17.10.12, 11:07
      Jeżeli szukasz miłego lokalu - polecam Gospoda Jaskółeczka - Michałów ul. Królowej Jadwigi
    • Gość: Adalbert Re: Lokal na chrzciny IP: *.radom.vectranet.pl 17.10.12, 11:47
      Pasja na Słowackiego. Elegancko, prodziecięco i można się dogadać.
    • Gość: niki Re: Lokal na chrzciny IP: *.centertel.pl 19.10.12, 00:19
      Polecam restaurację hotelu GLASS. Bardzo dobre jedzenie, ceny przystępne, miła atmosfera i obsługa.
      Lokal bardzo ładny
      • skm7 Re: Lokal na chrzciny 21.10.12, 22:07
        My też mieliśmy przyjęcie w Pasji na Słowackiego! Pyszne jedzonko, super lokal, rodzinna atmosfera, kącik zabaw dla dzieci, plac zabaw, przewijak, krzesełka do karmienia... Najważniejsze, że jedzenie jest tam naprawdę pyszne... a jeśli chodzi o sam lokal polecam właśnie popytać po klubach osiedlowych...
        • tunia177 Re: Lokal na chrzciny 13.11.12, 14:26
          witam,
          jako ze poszukuje wlasnie lokalu na uroczystosc z okazji chrzcin dziecka bylabym wdzieczna za info nt restauracji Pasja. czy moglabym prosic o cene za os i przykladowe dania? oczywiscie moze byc na priv jesli wolalaby Pani nie podawac na forum.
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka