Dodaj do ulubionych

Niewidoczne znaki. List z dedykacją dla MZDiK

20.07.12, 22:28
Z znakiem czai się fotoradar z SM i wszystko w majestacie prawa.
Obserwuj wątek
    • Gość: Alik Re: Niewidoczne znaki. List z dedykacją dla MZDiK IP: *.algo.radman.pl 03.05.13, 18:32
      mysle ze to sprawka merkel i tuska
      • Gość: loża szyderców Re: Niewidoczne znaki. List z dedykacją dla MZDiK IP: *.radom.vectranet.pl 03.05.13, 22:55
        Gość portalu: Alik napisał(a):
        > mysle ze to sprawka merkel i tuska

A ja myślę, a nawet jestem pewien że jesteś debilem.
    • Gość: oj Re: Niewidoczne znaki. List z dedykacją dla MZDiK IP: *.radom.vectranet.pl 03.05.13, 23:40
      Ojtam wiosna dla odmiany zaskoczyła drogowcóW
      • Gość: skasować krzaki Niewidoczny skręt w lewo zTochtermana w Traugutta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.13, 10:23
        Kiedy jedziesz samochodem ul.Tochtermana i chcesz skręcić w lewo w Traugutta, widoczność ci zasłania posadzony na rogu przez strażaków żywopłot. Moze w tym miejscu dojść do kolizji gdyż np, autobusy jadące do Żeromskiego rzadko zwalniają!!
        • Gość: Żywopłot przenieść Niewidoczny skręt w lewo zTochtermana w Traugutta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.13, 10:25
          Tak tam jest naprawdę .Przesuńcie dwa trzy metry żywopłot .Samochody osobowe mają niskie zawieszenie i nic przez żywoplot nie widać kto jedzie z góry Traugutta.
        • Gość: JJK To samo na Aleksandrowicza IP: *.radom.vectranet.pl 05.05.13, 11:34
          wyjeżdzając z ulicy Borzym w lewo w ulicę Aleksandrowicza samochody nadjeżdżajace z pawej strony są skutecznie zasłaniane przez drogowskaz pokazujący dojazd do szpitala. Jest one zbyt nisko zamontowany akurat na poziomie oczu kieorwocy skrecającego w lewo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka