j.an 20.07.12, 22:28 Z znakiem czai się fotoradar z SM i wszystko w majestacie prawa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alik Re: Niewidoczne znaki. List z dedykacją dla MZDiK IP: *.algo.radman.pl 03.05.13, 18:32 mysle ze to sprawka merkel i tuska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loża szyderców Re: Niewidoczne znaki. List z dedykacją dla MZDiK IP: *.radom.vectranet.pl 03.05.13, 22:55 Gość portalu: Alik napisał(a): > mysle ze to sprawka merkel i tuska A ja myślę, a nawet jestem pewien że jesteś debilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: Niewidoczne znaki. List z dedykacją dla MZDiK IP: *.radom.vectranet.pl 03.05.13, 23:40 Ojtam wiosna dla odmiany zaskoczyła drogowcóW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skasować krzaki Niewidoczny skręt w lewo zTochtermana w Traugutta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.13, 10:23 Kiedy jedziesz samochodem ul.Tochtermana i chcesz skręcić w lewo w Traugutta, widoczność ci zasłania posadzony na rogu przez strażaków żywopłot. Moze w tym miejscu dojść do kolizji gdyż np, autobusy jadące do Żeromskiego rzadko zwalniają!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żywopłot przenieść Niewidoczny skręt w lewo zTochtermana w Traugutta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.13, 10:25 Tak tam jest naprawdę .Przesuńcie dwa trzy metry żywopłot .Samochody osobowe mają niskie zawieszenie i nic przez żywoplot nie widać kto jedzie z góry Traugutta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJK To samo na Aleksandrowicza IP: *.radom.vectranet.pl 05.05.13, 11:34 wyjeżdzając z ulicy Borzym w lewo w ulicę Aleksandrowicza samochody nadjeżdżajace z pawej strony są skutecznie zasłaniane przez drogowskaz pokazujący dojazd do szpitala. Jest one zbyt nisko zamontowany akurat na poziomie oczu kieorwocy skrecającego w lewo. Odpowiedz Link Zgłoś