Dodaj do ulubionych

Remont kościoła farnego

IP: *.udn.pl 28.06.04, 19:19
Z artykułu zrozumiałem,że za odwołaniem prezydent Kutkowskiej stoi ten
działacz komitetu ratowania zabytków. Poza tym powinien wiedziec jako
achitekt,że za 15 tys można zrobic remont małej łazienki a nie kościoła.
Obserwuj wątek
    • Gość: oooooooooooooooooo Re: Remont kościoła farnego IP: *.udn.pl 28.06.04, 19:59
      Tak, wiele spraw wam się wali po odwołaniu kompetentnego urzędnika. Stosunki z
      kościołem też wyraźnie się oziębiły. Z innej beczki.Na stronie UM jest wykaz
      kontroli. Jest ich pięć, wszystkie w resorcie pani Kutkowskiej. Czy w innych
      resortach nie ma czego kontrolować?
    • Gość: ja Re: Remont kościoła farnego IP: *.udn.pl 28.06.04, 22:09
      zajrzyjcie na stronę o dochodach radnych i prezydenta i porównajcie ich dochody
      z kwotą przeznaczoną na remont kościoła. Albo się dobrowolnie opodatkujcie albo
      nie róbcie śmiechu rzucając taką kwotę chyba,że to pomyłka piszącego
    • Gość: kompakt Re: Remont kościoła farnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 11:17
      Czy ja dobrze czytam? 15.ooo zł? To przecież na jakiś Jarmark, o którym już
      wszyscy dawno zapomnieli wydali blisko 1.000.000 zł a na coś co mogłoby na
      trwale wpisać się pejzaż Radomia przeznacza sie drobną sumkę równorzędną trzem
      pensją prezesa Rewitalizacji Miasta Kazimierzowskiego. Może InterAuto - firma
      wiceprezydenta - przeznaczyłaby coś z prowizji jaką otrzyma z miasta za wygrane
      przetargi?
      • Gość: toy Re: Remont kościoła farnego IP: *.udn.pl 30.06.04, 13:27
        Dlaczego InterAuto? Niech płacą ci, którzy chodzą do kościoła.
        • Gość: paulos Re: Remont kościoła farnego IP: *.mos.gov.pl 30.06.04, 13:47
          > Dlaczego InterAuto? Niech płacą ci, którzy chodzą do kościoła.

taki zabytek nie służy tylko wiernym

no ale może dla ciebie to zbyt trudno do pojęcia, ale pocieszające, że nie
          każdy ma kłopoty z ograniczeniem umysłowym
        • Gość: db Re: Remont kościoła farnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 14:08
          Dlatego że i tak zbyt dużo nachapali się po objęciu władzy w mieście przez
          agenta SB. Niech pokaże swoją teczkę lustracyjną! Tak Wam pokaże jak swoje PITy
          odnośnie dochodów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka