Dodaj do ulubionych

Sylwester 2012

17.12.12, 14:52
Witam ,
Kto się wybiera na odrzywolskiego Sylwestra pod gwiazdami ?
Obserwuj wątek
    • pojeszcze35 Re: Sylwester 2012 17.12.12, 15:07
      chciałbym , ale to trochę daleko i akurat mnie nie wypada opuścić gości :) , ale życzę fantastycznej szampańskiej zabawy .Pozdrów Pana Wójta Drzewiczko!!!
      • drzewiczka5 Re: Sylwester 2012 17.12.12, 21:51
        Ja tez będę zgoła gdzie indziej... :-)
        Dziękuje i również życzę cudownej zabawy :-)
        • pojeszcze35 Re: Sylwester 2012 17.12.12, 22:24
          Zgoła?To tam ciepło musi być,być musi .... :)
          • drzewiczka5 Re: Sylwester 2012 18.12.12, 09:03
            Ot ...i sedno...:-)
            • pojeszcze35 Re: Sylwester 2012 18.12.12, 09:22
              A niektórzy na tym forum nie wierzą ,że umiem czytać "między wierszami" :)
              • drzewiczka5 Re: Sylwester 2012 18.12.12, 22:13
                bo ludzie z ciasnymi móżdżkami małej wiary są.... :-)
                • kolo350 Re: Sylwester 2012 20.12.12, 16:41
                  W takim razie,Pani Doroto , miłego wypoczynku i wszystkiego dobrego w Nowym Roku :)...
                  • drzewiczka5 Re: Sylwester 2012 20.12.12, 23:48
                    Oj , kolo350....
                    Dałes sie ponieść zbiorowej manipulacji...????
                    Niemozliwe....:-/
                    Nie mam na imię Dorota , jak sugerują niektórzy forumowicze....z obozu radnego....
                    Nie wyprowadzam ich z błędu , bo i tak to nic nie da.. oni i tak wiedzą najlepiej kto , gdzie , kiedy i dlaczego...;-)
                    a nawet jak nie wiedzą to i tak ich guru takie pranie mózgu im zrobi, że będą myśleli , że wiedzą....

Pozdrawiam.

• drzewiczka5 Re: Sylwester 2012 20.12.12, 23:50
                      a za życzenia serdecznie dziękuje i obiecuje bawić się szampańsko :-)
                      przez całe trzy tygodnie......
                    • kolo350 Re: Sylwester 2012 21.12.12, 12:25
                      A ja ciemniak miejskowiejski , pół dnia zgłębiałem życiorysik Pani Kwietniewskiej :) , tak to jest gdy się chodzi po omacku , bolesna lekcja , ale lekcja :)
                      • drzewiczka5 Re: Sylwester 2012 26.12.12, 19:12
                        Jutro wyjeżdżam , więc gdybym nie dała rady dorwać sie do sieci to...

Wszystkim życzę wspaniałej , szampańskiej zabawy w sylwestrową noc i ...
                        Do Siego 2013 !!!!!!!!!!
                        • drzewiczka5 Re: Sylwester 2012 04.01.13, 22:37
                          Witam
                          Jak tam odrzywolski sylwester pod gwiazdami..???
                          Zdajcie relacje , bo mnie ciekawość zżera... :-)
                          Pozdrawiam.
                          • drzewiczka5 Re: Sylwester 2012 05.01.13, 12:26
                            Że wójta nie było to już wiem..
                            Bo radny był i chciał wójta pozdrowić... o co go nikt zresztą nie prosił...;-D
                            Coś ciekawszego ???
                            • slawomir.gajewski Re: Sylwester 2012 05.01.13, 13:04
                              Ciekawość ...pierwszy stopień do piekła;) uśmiechnij się;)
                              • drzewiczka5 Re: Sylwester 2012 05.01.13, 13:12
                                :-)
                                • slawomir.gajewski Szczęśliwego Nowego 2013 Roku 05.01.13, 17:36
                                  Acha. Z całą pewnością nie było tam radnego. ;) Jeśli chodzi o moją skromna osobę, bylem tam prywatnie jako mieszkaniec ot i wszystko.
                                  A przy okazji wszystkim, którzy nie bali się ze mną rozmawiać i jeszcze składaliśmy sobie życzenia wielkie dzięki. Tak samo ja i za bigos, którym mnie poczęstowali...też był przepyszny. No i oczywiście za pokaz sztucznych ogni.
                                  Czyli Szczęśliwego Nowego 2013 roku dla wszystkich.

Sławek Gajewski
                                  • czyleciznamipilot6 Re: Szczęśliwego Nowego 2013 Roku 05.01.13, 18:51
                                    Dorzuciłeś się chociaż?
                                    • slawomir.gajewski Re: Szczęśliwego Nowego 2013 Roku 05.01.13, 20:19
                                      czyleciznamipilot6 napisał(a):

> Dorzuciłeś się chociaż?

???? To było za prywatne? Jeśli tak ...podaj komu i ile mam dołożyć;) Chociaż, na zaproszeniu było "dla mieszkańców, wstęp wolny". Dopisku "nie dotyczy Gajewskiego ....nie było";)
                                      Ewentualnie ....... jak nie masz nic do powiedzenia to ...po co ta odzywka;)

Pozdrawiam - Sławek
                                      • pojeszcze35 Re: Szczęśliwego Nowego 2013 Roku 05.01.13, 20:29
                                        "Ewentualnie ....... jak nie masz nic do powiedzenia to ...po co ta odzywka"
                                        To Pan Panie Radny , idąc tym tokiem myślenia , nie powinieneś w ogóle się wypowiadać :)
                                        Dużo uśmiechów w Nowym Roku Panie Radny
                                        • czyleciznamipilot6 Re: Szczęśliwego Nowego 2013 Roku 05.01.13, 20:31
                                          Każdy ma swój honor...
                                          • pojeszcze35 Re: Szczęśliwego Nowego 2013 Roku 05.01.13, 20:37
                                            Albo go nie ma ...
                                            • slawomir.gajewski Re: Szczęśliwego Nowego 2013 Roku 05.01.13, 21:01

Re: Szczęśliwego Nowego 2013 Roku
                                              czyleciznamipilot6 05.01.13, 20:31 napisał:
                                              Każdy ma swój honor...
                                              Re: Szczęśliwego Nowego 2013 Roku
                                              pojeszcze35 05.01.13, 20:37 napisał:
                                              Albo go nie ma ...

I tu się z wami zgadzam. Albo masz honor i bierzesz odpowiedzialność za swoje wpisy, albo jesteś ....
                                              • pojeszcze35 Re: Szczęśliwego Nowego 2013 Roku 05.01.13, 21:06
                                                slawomir.gajewski napisał:

>
                                                > Re: Szczęśliwego Nowego 2013 Roku
                                                > czyleciznamipilot6 05.01.13, 20:31 napisał:
                                                > Każdy ma swój honor...
                                                > Re: Szczęśliwego Nowego 2013 Roku
                                                > pojeszcze35 05.01.13, 20:37 napisał:
                                                > Albo go nie ma ...
                                                >
                                                > [b]I tu się z wami zgadzam. Albo masz honor i bierzesz odpowiedzialność za swoj
                                                > e wpisy, albo jesteś .... GAJEWSKIM I WYPISUJESZ GŁUPOTY POD INNYMI NICKAMI
                                                • odrzywolok500 Re: Szczęśliwego Nowego 2013 Roku 05.01.13, 23:55
                                                  Na stronie Urzędu Gminy zamieszczono informację, że na sylwestrze bawiło się od 100-do 150 osób, a na zdjeciach widać zaledwie kilka osób. jak to było naprawdę z tymi tłumami?
                                                  • pojeszcze35 Re: Szczęśliwego Nowego 2013 Roku 05.01.13, 23:58
                                                    Zmiana tematu Panie Radny?
                                                  • odyseusz_57 Re: Szczęśliwego Nowego 2013 Roku 06.01.13, 11:03
                                                    Odniosę sie jeszcze do Sylwestra wydaje mi sie że to że Radny Gajewski był na Sylwestra w OSP bardzo dobrze świadczy o nim.
                                                    I takie pierdzielenie Drzewiczki że "nikt go tam nie chciał" można sobie wsadzić w cztery litery.. Radny jak każdy obywatel tej gminy miał prawo przebywać wśród swoich wyborcow.
                                                    Ważne że radny był w przeciwieństwie do innych którzy powinni byc a nie byli i życzenia składane Radnemu przez innych imprezowiczów świadczyły o szacunku jakim go darzą.

I dorabianie jakieś legandy o tym czy tamtym na taemat Radnego nie ma potwierdzenia w rzeczywistości.

• korba825 Re: Szczęśliwego Nowego 2013 Roku 07.01.13, 11:35
                                                    Radny uratował honor Rady Gminy chociaz jako jeden był na imprezie w OSP brawo Panie Sławku !!! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka